AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

canlar acil olarak bilgiye ihtiyacım var
şimdi bu fatura ödemelerinde şubeden ödeme yaparsam hangi bankadan ne kadar işlem ücreti alıyorlar
broşür vardı elimde kaybetmişim

evet saçları çok güzel yumuşatıyor ama yağlı his bırakıyor pek fön tutmuyor eğer fön çekmeyeceksen iyi.

aa geri göndersinler ozaman yine iade edersin :26:

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlaresim koyula kolye kapanmıyordu değişsin diye yoladım aynı kolyeyi geri yolamışlar aynısını yolıcaksınız madem hiç yolamayın ne buya

ya bende avon temsilcisi oldum ama kimse bana primler ne zaman ve nerden alınacak söylemedi 217 tl lik sipraişim vardı ödemesini de yaptım ama hala primimi almadım hangi bankdan nasıl alınacak

kızlar ben kiraz kokulu saç maskesi aldım bir iki kere kullandım saçlarımda kepek oldu hiç memnun dglm ıade etsem kabul ederler mı snçta kullanmadan anlayamam yarayıp yarayamdgnı ve zaten alanlarda bilir açık şekilde geldi kutusu kabul ederler dgl mi

o çok güsell yaa bn kullanıyorum 1 haftadır kepek fln yapmadı aksine saçlarım acayip yumuşak olduu

ya bende avon temsilcisi oldum ama kimse bana primler ne zaman ve nerden alınacak söylemedi 217 tl lik sipraişim vardı ödemesini de yaptım ama hala primimi almadım hangi bankdan nasıl alınacak

ah canım ya sen baya karıştırmışsın olayı şimdi bak canım prim dediği şey avonun kataloğundaki fiyatlar haricinde bide temsilci fiyatı var buda %25 indirimli hali sen dışarıya katalog fiyatından yaptığın satışların %25 ini kendin alıyorsun atıyorum katalog fiyatı toplamıyla 100 tl lik sipariş verdin bunun 25 lirası sana kalıyor sen bankaya ödemenide 75 tl olarak yapıyorsun.. yani sana ekstradan prim felan yatırılmayacak primin zaten senin müşterinden aldığın ücretin içinde inşallah anlatabilmişimdir

Son düzenleme:
kredi kartıyla ödeme yapıyorum o nasıl olacak peki :)

oluyo cnm iade edebilirsin banada yaramadı şampuanını çocuklarım kullanıyor maskeyi kullanmadıkları için geri postaladım sanırım doğal saçlar için daha uygun sanki çocuk şampuanı gibi geldi bana

prim alman için takım öncüsü olman lazım en az 5 temsilcin olması gerekio o temsilcilerininde her ay sipariş girmesi gerekioki %4 prim alabilesin

yaa bana nie kimse cvp vermiyo

arkadaşlar mayıs katoloğuyla birlikte gönderilen saç boyası katoloğundan sipariş verirsek geliyormu

kızlar sizden rica etsem kampanya 5 ten full speedin hacim veren maskaranın(orta sayfa broşüründen) flower jacket takı setinin pırıltılı vücut losyonunun ve deodorantların hani 1 alana 2 badeva olann geliş fiyatını yazarmısınızz:18:

Kızlar bende geçen ay almıştım kiraz çiçeği özlü şampuanı ve cok ama cok memnun kaldım. Hiç kepek yapmadı. Saçlarım kirlendiği zaman bile kepeklenme olmadı . Ki avonun şampuanından cok daha iyi şampuanlar kepek yapmıştı.. Gerçekten memnun kaldım bu ayda farklı bi kokulusunu denicem bakalım

Son düzenleme:
selam hanımlar avonda daha yeniyim şimdi dün akşam sipariş verdim listeye baktım k6 ilk sipariş paketi diye bişey var ne acaba bilen var mı?
Birde gönderilemeyen ürünler diye bişey var ondada 2. kazandığım 4 lü göz farı var bir dahaki siparişte gönderirler mi acaba?

ya bende iki şey sorucam :
birincisi k6daki syf.23deki erkek parfümü urban edge edt nin kokusu gerçekte nasıl ?
ikincisi akbanktan fatura ödemesi yaparken kaç lira masraf ödüyoruz ben pttden ödüyorum genelde ama çok bekliyorum sıra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…