AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

teşekkürler canım çok sağol

Evet var.Zaten iş bankasında hesap açarken avonu belirttim direkt otomatik ödeme talimatı olarak kayıtlara geçmiş ben demememe rağmen.
Günü geldiğinde çekerler canım o zaman daha önce çekmezler parayı..
istediğin rengi seçebiliyorsunn tatlım fark etmior
k7 de 148 tllik siparişim oldu..

bu benim için çok böyük bişi ahaha

hayret bu ay nasıl olduysa
ALLAh arttırsın tatlım:)ya harbi ayın 8 i oldu ben hala sipariş toplayacamm

Ben de öyle düşünmüştüm son gün çeker diye.Ama haftasonuna denk gelmemesi lazım o zaman=)=)=) İş bankasının aldığı parayı da sanırım burada okumuştum onu da unutmama lazım evet=)Teşkkür ederim=)=)

Günü geldiğinde çekerler canım o zaman daha önce çekmezler parayı..
Teşekkür ederim canım.Yarınfaturanın son günü, artık yarın görücem=)

kızlar K7'nin ne zman başladığını öğrenirsin yazın olurmu burayada Evde Neti kapattık :) Balkondan giriyorum işte Alışverişmerkezlerinden çekiyor Kahrolası evın içinden çekmiyor :) süreklide balkonda olamıyorum. En azından burdan hbrım olsun ii gcler kızlar Öpüyorum hepinizi Bol bol satışınız olsun İNŞ:)

Son düzenleme:
kızlar bana haziran ayı indirim broşüründen extra lasting makyaj temizleyicisi,extra lastıng eyeliner ( yeni çıkmış sanırım) bide naturalsin ( süt şişesine benzeyen ) saç maskesi her tip saç içinmiş fiyatlarını söylermisiniz indirim broşüründe vardı bunlar çok acil broşür yok elimde şu an almak istiyorum..

İşte bayenler yeni avon ürünlerimiz. bunlarda londra da bulunuyor orada satılıyor mu yoksa disbiritörü mü var anlamadım avon uk(ingiltere) deyin bulursunuz.Oraya gidersem araştırırım tükkanı var mı..Bana mesaj geldi bazı ürünlerin neden kaldırıldığı ile ilgili efenim işte genel satışı(avrupa ortadoğu balkanlar) göz önünde bulunduruyoruz felan filan.Bana distiribötörlüğünü verin bakın nası satıyorum aldıklarımı takıyorum arkadaşlar hemen sipariş ediyor reklam en iyi satıştır..Bunları istiyorusss!Fiyatları bir kaçı hariç gayet makul..Bu yavrular niye bırda satılmeyor?

(bu yavru düğün kıyafetimle süfer olucaktı ama şans işte)

(bu yüzüğü 7.katalogta mevcut sipariş ettim fiyatı 16 Tl di yanılmıyorsam)

benim bss çok şekerdir iyidir evimde bile kalmışlığı var ama başka bölgeden temsilci bulduğumda uğraşmıo kayıt gönderemem hem bana bir yararı hemde çok yoğunum diyor sonra adresi senin bölgende yazıcm deyince tamam o zaman gönder bilgileri bir ara hallederm dio ertesi gün kayıt açılıo yani hepsinde var bu onlarda prim usulü imiş o yüzden ne kadr üye yaparsalar o akdr para aldıklarından uğraşmıolar

stand işi de avonu ara sana en yakın bssnin bilgilerini versinler o bss hemen koşar senin yanına onlar her hafta biryerlere stand kuruolar senide yanına çağırır cnm onların yanında temsilci toplarsn sende sadece bss ler standı kurabilio senin para mara vermen gerekmio bss halledio

arkadaşlar şu kırmızı su ısıtıcısını almak için yaptığımız satışın katoloğ fiuatıylamı 290 olması lazım yoksa kazancımız dışındaki paramı 290 olcak

arkadaşlar şu kırmızı su ısıtıcısını almak için yaptığımız satışın katoloğ fiuatıylamı 290 olması lazım yoksa kazancımız dışındaki paramı 290 olcak

Geliş fiyatının toplamı 290 tl ve üzeri olacak canım. Yani faturada yazan miktar 290 tl ve üzeri olacak + o ısıtıcıyı alman için birde 10 adet katalog eklemen lazım.

Geliş fiyatının toplamı 290 tl ve üzeri olacak canım. Yani faturada yazan miktar 290 tl ve üzeri olacak + o ısıtıcıyı alman için birde 10 adet katalog eklemen lazım.

teşekkürler canım okdara satışım yok almayı çok istemiştim ama benimki katoloğ fiuatıyla 250 old ancak üzerine fazladan bişeyler yazarım diyodum

kızlaaaar bu indirim broşüründeki naneli ruj hakkında bir fikriniz varmı ben ruj sürdüğümde bir süre sonra dudağımda toplanıyor bu nemlendiricili ya birde mersindeyim ben bu sıcakta ferahlatıcı birşey diyince hemen ilgisini çekiyor insanın bari dudağımz ferah olsun görüşlerinizi merak ediyorum kızlaar

Sürdüğün de nane kokusunu alabiliyorsun canım.. Ve tabi hafif şekerli gibi güzel bir ruj ben beğenmiştim

Son düzenleme:
Bol satışları olsun herkesin
Katalogdaki boya renkleri süper özellikle 6.sayfadaki kızın saçı tam benim istediğim cinsten hangi numarayı kullandılar acaba:44:
birde solutions ürünlerinden cilt rengi bozukluklarını giderici kremi kullandınız mı,hani şu dut özleri olanınından?

kızın olduğu sayfanın sol üst köşede yazıyor hangi rengi kullandığı. 6.sayfadaki kız 6.7 çikolata kahve ile boyamış.

kızlar 320 bugun tamamladım katolog fallanda ekledım gonderılemeyen urunde fırın kabı yazıo pekıyollarlarmı bıdakı ay bosuna katolog gırdım yollamıcaklarsa ya

buyuk bı ıhtımalle stokta kalmamıstır fakat haketmıssınızdır.bır sonrakı sıparısınızde gelır.

benim kız kardeşim kullanmış ve çok memnun kaldığını söylemişti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…