color trend ruj- moonbeam
wish of lowe 50ml
peyton takı seti
purblance 10 ml seyahat boyu
8li göz farı paleti smokey eyes
süper shock maskara black
badem çiçeği kokulu banyo köpüğü 1litre
45 TL hepsi canım
Günü geldiğinde çekerler canım o zaman daha önce çekmezler parayı..Evet var.Zaten iş bankasında hesap açarken avonu belirttim direkt otomatik ödeme talimatı olarak kayıtlara geçmiş ben demememe rağmen.
istediğin rengi seçebiliyorsunn tatlım fark etmiorkızlar birşey sormak istiyorum kampanya 7 de saç boyası 1 alana 9,90 2 adet 19,00 yazıyor peki herhangi renk seçebiliyormuyuz örneğin bir sarı bir kumral yine indirimli oluyormu yada aynı renkten 2 adetmi alabiliyoruz kafam karıştı çünkü sayfaya herhangi 2 adet yazmıyor !
ALLAh arttırsın tatlım:)ya harbi ayın 8 i oldu ben hala sipariş toplayacammk7 de 148 tllik siparişim oldu..
bu benim için çok böyük bişi ahaha
hayret bu ay nasıl olduysa
sen hesabına yeterli miktarı yatırdıysan sadece gününü bekle avon son gün akşama kadar çekmez hatta son gün cumaysa parayı çekmez pazartesi sabah çeker sen siteye girdiğinde cumartesi pazar gecikmiş borç yazar halbuki çekmeyen kendisidir yada parayı çekiyor siteye yansımıyor oda olabilir galiba ikincisi doğru bilmem anlatabildimmi:44: ha birde eğer iş bankasından yatırıyorsan 444 02 02 arayıp hesabındaki paranın miktarını öğrenebilirsin ben arasıra buradan bakıyorum çünkü bazen sen avon çeksin diye bankaya para yatırıyorsun birde bakmışsınki iş bankası senin yatırdığın paradan kendi hesabına yıllık işlem bedeli çekmiş benim bildiğim kadarıyla her 6 ayda bir banka bu parayı alıyor bu günlerde yine çekecek biliyorum bankaya bir miktar fazla para yatırmayı düşünüyorum avondan önce çekmesin diye ohh ne uzun olmuş:78:
Teşekkür ederim canım.Yarınfaturanın son günü, artık yarın görücem=)Günü geldiğinde çekerler canım o zaman daha önce çekmezler parayı..
Benim takım öncüm izmirde fakat bölgem istanbul yeni takım öncüsü oldum.
Sürekli kayıtlarımı izmire yolluyorum onlar ordan bana katalog yolluyo falan çok zahmete giriyoruz ben bölge satış sorumlumu aradım dedımkı bana yardımcı olurmusunuz kataloglarımı sızden alsam kayıtlarımı sız yapsanız olur mu diye,
Bana dediki benim bölgemden 1 kişi üyen var benim bölgemden daha çok üye yaparsan yardım ederım dedi. Bende zaten yapmak istiyorum stand açmak istiyorum dedim. Standı biz veremeyiz parayla kendin yaptır beledıyeye para ver falan dedı.
Benim ne yapmam gerekiyo sürekli her işimi izmirden mi halletcem? Stand kurmak bu kadar zor bi iş mi? Bölge satış sorumlumun böyle davranması normal mi ? :18:bana yardımcı olursanız sorularıma çok sevinirim
cnm senin yerinde olsaydım, kendi kayıtlarımı kendim yapardım kendim hallederdim tüm işlerimi. zira senin de üyelerin varmış.
ayrıca o bss nin yaptığı da çok yanlış. bir üyen bile olsa yardım etmeli hatta hiç üyen olmasa bile.
ne o öyle tehdit eder gibi bir üye yaparsan yardım ederim ne demek bu ben olsam avonu arar durumumu anlatırdım neden bss lerle uğraşıyorsun ki! onlar (sözüm meclisten dışarı) sadece kendi menfaatlerine yontuyorlar her şeyi.
ayrıca sen artık izmirde oturmuyorsun bulunduğun yerde devam etmen lazım ben bilecikteyken avona üye oldum şimdi başka bi şehirdeyim burdna da muhtemelen başka bi yere gidicem ama benm t.ö.de buraya geldikten sonra benimle ilgilenmedi haaa çok mu umrumda! ben bu topikte cevaplarımı buluyorum avonu arıyorum işimi görüyorum bence sen de öyle yapmalısın senden menfaati varsa yüzüne gülüyorlar yoksa hiç ilgilenmiyorlar bile.
,haaa çözüme gelince
1- ilkşaha mesaj at durumu anlat sor
2- avonu ara durumu anlat stand nasıl açabilirim de
3- belediyeye git konuş
4- avon standı açan kadınlarla konuş...
başka da bişey gelmiyo aklıma
ama bence bi an önce kendi işlerini kendin nasıl halledersin öğren. bırak eski t.ö yü filan.
günaydınnnnnnnnnnnn hepiniziii çok seviyorum avoncu güzeller!!!
cnm senin yerinde olsaydım, kendi kayıtlarımı kendim yapardım kendim hallederdim tüm işlerimi. zira senin de üyelerin varmış.
ayrıca o bss nin yaptığı da çok yanlış. bir üyen bile olsa yardım etmeli hatta hiç üyen olmasa bile.
ne o öyle tehdit eder gibi bir üye yaparsan yardım ederim ne demek bu ben olsam avonu arar durumumu anlatırdım neden bss lerle uğraşıyorsun ki! onlar (sözüm meclisten dışarı) sadece kendi menfaatlerine yontuyorlar her şeyi.
ayrıca sen artık izmirde oturmuyorsun bulunduğun yerde devam etmen lazım ben bilecikteyken avona üye oldum şimdi başka bi şehirdeyim burdna da muhtemelen başka bi yere gidicem ama benm t.ö.de buraya geldikten sonra benimle ilgilenmedi haaa çok mu umrumda! ben bu topikte cevaplarımı buluyorum avonu arıyorum işimi görüyorum bence sen de öyle yapmalısın senden menfaati varsa yüzüne gülüyorlar yoksa hiç ilgilenmiyorlar bile.
,haaa çözüme gelince
1- ilkşaha mesaj at durumu anlat sor
2- avonu ara durumu anlat stand nasıl açabilirim de
3- belediyeye git konuş
4- avon standı açan kadınlarla konuş...
başka da bişey gelmiyo aklıma
ama bence bi an önce kendi işlerini kendin nasıl halledersin öğren. bırak eski t.ö yü filan.
günaydınnnnnnnnnnnn hepiniziii çok seviyorum avoncu güzeller!!!
arkadaşlar şu kırmızı su ısıtıcısını almak için yaptığımız satışın katoloğ fiuatıylamı 290 olması lazım yoksa kazancımız dışındaki paramı 290 olcak
Geliş fiyatının toplamı 290 tl ve üzeri olacak canım. Yani faturada yazan miktar 290 tl ve üzeri olacak + o ısıtıcıyı alman için birde 10 adet katalog eklemen lazım.
kızlaaaar bu indirim broşüründeki naneli ruj hakkında bir fikriniz varmı ben ruj sürdüğümde bir süre sonra dudağımda toplanıyor bu nemlendiricili ya birde mersindeyim ben bu sıcakta ferahlatıcı birşey diyince hemen ilgisini çekiyor insanın bari dudağımz ferah olsungörüşlerinizi merak ediyorum kızlaar
Bol satışları olsun herkesin
Katalogdaki boya renkleri süper özellikle 6.sayfadaki kızın saçı tam benim istediğim cinsten hangi numarayı kullandılar acaba:44:
birde solutions ürünlerinden cilt rengi bozukluklarını giderici kremi kullandınız mı,hani şu dut özleri olanınından?
kızın olduğu sayfanın sol üst köşede yazıyor hangi rengi kullandığı. 6.sayfadaki kız 6.7 çikolata kahve ile boyamış.
Bol satışları olsun herkesin
Katalogdaki boya renkleri süper özellikle 6.sayfadaki kızın saçı tam benim istediğim cinsten hangi numarayı kullandılar acaba:44:
birde solutions ürünlerinden cilt rengi bozukluklarını giderici kremi kullandınız mı,hani şu dut özleri olanınından?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?