Canlarım selam
kampanya 6dan siparişleri şimdi vercem de bu güneş kremlerinden 2 ürüne hediye varya onunda kodu girmemiz gerekiyormu?
Çok karışık oldu ama acil şimdi gircem cavp verin nolur
kızlar 4e kadar cevaplayında siparişimi gireyim
kızlar PARABEN diye bi maddeden bahsediliyo kanser yapıyomuş ve genelde kozmetikte kullanılıyomuş.ben yeni ögrendim evdeki ürünlerime baktım avon losyonlarda falanda bu madde var sizin bi fikriniz var mı bu konuda şahsen ben çok tedirgin oldum
PARABEN kozmetik ürünlerin raf ömrünü uzatmak için kullanıp vucutta allerji ekzema kanser v.s gibi etkiler yaratan bir maddeymiş avonda varmıymış hiç dikkat etmedim :26yüzden kanser yapıcı madde var diyolar galiba iyide anlamıyorum böyle bir zararlı madde kullanılıyorsa bu ürünlerin toplatılması lazım hala satılıyor bu kadar zararlı bir madde içeren ürünler nasıl bu kadar çok satılıyor burda biraz düşünmek lazım acaba gerçekten zararlımı!
evet canım haklısın bile bile kullanmak ne kadar doğru ama dediğim gibi bütün markalarda var o değilse başkası... bence abartılı kullanılmadığı sürece benim içime siniyor ben kullanırım zaten sürekli ağır makyaj yapmıyorum tv yıldızları ölsün o zaman onlar sürekli ağrı ağır makyajlar yapıyor.evet canım sadece avonda degil bi çok üründe varmış...ben şöyle bi baktımda losyonları falan attım valla...içim rahat etmedi bilerek kullanamam.ama daha elimdeki avon olmayan allık ve farlardada bu madde var.onlarada kıyamadım ama içimede sinmiyo bakalım ama artık hangi marka olursa olsun alıcagım ürünlerin içerigine bakıcam sonuçta önemli.ben baya tedirgin oldumda sizlerinde bu konuda bi fikri varmı merak ettim
sana hak veriyorum cnm ben krem filan kullanmıyorum ama üşengeçlikten:))) o nedenle pek bi sorunum yok . ama eczaneler hiç de masum değil bence. geçen gün kuaföre gittim adam arkadaşın saçını boyadı bitkisel die gidip boyattığımız biçok yerde bitkisel boyalar kullanılmıyormuş hatta eczanelerde marketlerde satılan boyalar çin malıymış! dikkat ediyorum markete gidince her şey prc malı. sinir oluyorum düzgün bişey bulmak imkansız gibi!Sadece Avon'da değil neredeyse tüm kozmetik ürünlerinde, cilt bakım ürünlerinde var diyebilirim.
Özellikle cilt bakım ürünü alırken hangi marka olursa olsun mutlaka içeriğini okuyun.
Ben fondöten fazla kullanmadığım için paraben var mı yok mu bakmıyorum aynı şekilde farlarada ama cilt bakım ürünlerinde dikkat ediyorum.
Ayrıca parabenin miktarıda önemli paraben raf ömrünü uzatmak için kullanıldığı için olmayan marka bulmak zor gözüküyor.
Eczanelerde dermokozmetik diye satılan markaların ürünlerinde bile paraben olabiliyor o yüzden fazla kasmamak lazım diye düşünüyorum.
Ayrıca roll-on ve deodorantlarda özellikle anti-perspirant ürünlerde alüminyuma dikkat etmek lazım bu da alzheimere neden oluyor.
Ayrıca kremlerde ve şampuanlarda silicona dikkat etmek lazım bi de sls yani sodyum sülfatta zararlı maddeler arasında yerini alıyor.
Bu arada hemen söyliyeyim bu kampanya solutions serisinin kuru ciltler için olan gündüz kremini almıştım içeriğine baktım ve ne paraben ne sls nede silicon var pek sevindim gönül rahatlığıyla kremimi kullanıyorum.:)
evet canım haklısın bile bile kullanmak ne kadar doğru ama dediğim gibi bütün markalarda var o değilse başkası... bence abartılı kullanılmadığı sürece benim içime siniyor ben kullanırım zaten sürekli ağır makyaj yapmıyorum tv yıldızları ölsün o zaman onlar sürekli ağrı ağır makyajlar yapıyor.
sana hak veriyorum cnm ben krem filan kullanmıyorum ama üşengeçlikten:))) o nedenle pek bi sorunum yok . ama eczaneler hiç de masum değil bence. geçen gün kuaföre gittim adam arkadaşın saçını boyadı bitkisel die gidip boyattığımız biçok yerde bitkisel boyalar kullanılmıyormuş hatta eczanelerde marketlerde satılan boyalar çin malıymış! dikkat ediyorum markete gidince her şey prc malı. sinir oluyorum düzgün bişey bulmak imkansız gibi!
haklısınız cnm şu dore farmasi vb. firmalar içn %100 yerli sermaye diyolrlar ya tüm ürünlerde made in prc yazıyor yani çin malı bir ürünü ithal edip türkiyeye getirtiolar türkiyeden satan firma türk diye insanların milli duygularını sömürüp satış yapıolar ve çin malı ürünlerle insanların sağlığı ile asıl onlar oynuyor
selam kızlar, son katalog elinde olan varsa bana yardımcı olabilirmi? geçen bi yerde avon supershock rimel indirimli gördüm katalogta. ama netten baktım online katalogta bulamadım. indirimde mi değil mi şuan?
indirimde 12 tl civarında canım
stand kurmak paralı mı benım takım oncum başka şehirde burdaki bölge satış sorumluma stand açmak istiyorum dedim kendin yaptır bide beledıyeye para vermen lazım falan dedı
hmm bi kampanyası var ama ne biliyim o zaten yokmuydu ay kafam karıştı!!!kızlar yarın saat 10 gbi yeni bir 45 tllik paket girilebilirmiş internete avon.com.tr den takip edin
evet hemöen her markada var nası kurtulcaz bu prclerdennnhaklısınız cnm şu dore farmasi vb. firmalar içn %100 yerli sermaye diyolrlar ya tüm ürünlerde made in prc yazıyor yani çin malı bir ürünü ithal edip türkiyeye getirtiolar türkiyeden satan firma türk diye insanların milli duygularını sömürüp satış yapıolar ve çin malı ürünlerle insanların sağlığı ile asıl onlar oynuyor
dikkat etmedim dedim ya artık bakmıyorum öyle.avondada var cnm cin malı color trend pudranın arka etiketine bakın görürsünüz
hmm bu da olabilir tabiiArkadaşlar bi de şu var her prc yazan ürün %100 Çin malı olmayabiliyor.
Dünyaca ünlü bir dolu marka Çin'de üretim yaptırıyor sebebi belli ucuz işçi çalıştırılması yani malzeme kaliteli olup işçi fiyatları ucuza getirilip kar edilmesi bu yüzden isim yapmış markaların Çin'de üretim yapmasına soğuk bakmıyorum.
Ama adı sanı belli olmayan piyasaya yeni çıkan bir markanın Çin'de üretim yapmış olmasına temkinli yaklaşmakta fayda var.:)
cnm ben hiç stand kurmadım bi fikrim yok ilkşah burda olsaydı bi şey derdiLütfen stand kurma nasıl oluyor bilgisi olan yazabılırmı:18:
Başka bölgeden oldugu için başından savmış canım .. stand kurup ürün satmıorsun zaten temsilci arıorsun.. paralı falan değilLütfen stand kurma nasıl oluyor bilgisi olan yazabılırmı:18:
hmm bi kampanyası var ama ne biliyim o zaten yokmuydu ay kafam karıştı!!!
evet hemöen her markada var nası kurtulcaz bu prclerdennn
dikkat etmedim dedim ya artık bakmıyorum öyle.
ama ben hiç color trend almadım o nedenle fark etmemiş olabilirim.
hmm bu da olabilir tabii
geçen eşimle çocuğa oyuncak alıyoduk çok bildik ünlü bi marka ama arkasında prc yazıyordu nasıl ya dedik ama eşim ben bu markaya güveniyorum belki fabrikası ordadır dedi çıktı işin içinden:)
cnm ben hiç stand kurmadım bi fikrim yok ilkşah burda olsaydı bi şey derdi
istersen takım öncüne sor ya da bekle ilkşaha mesaj yaz burdan belki bunca sf içinde dikkatini çekmemiş olabilir
kızlar ya benim iadeler düşmüş bu ayki borcum -33 tl görünüyo yani benim avona borcum yok dimi bakın bu çok önemli zira 10unda sipariş girmek istiyorum:)
avonun sana 33 tl borcu varilk siparişin 80 liralık versen 47 tl olarak ödeyeceksin misal ..
Bu cuma yani 10 haziran'da k6'nın süresi doluyor canım.. Sen yine aldığın kişiye bu bilgiyi söyle oda ona göre sana şu gün vericem der..
slm kızlar nasılsınız çok sessizleşti bu topik kimsecikler yok bende kampanya 7 den tost makinasını almaya 70 tl kaldı herkese gösterdim alan yok inş. alabilirim tost makinasını çeyizime koycam çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?