Başka bölgeden oldugu için başından savmış canım .. stand kurup ürün satmıorsun zaten temsilci arıorsun.. paralı falan değil
cnm senin yerinde olsaydım, kendi kayıtlarımı kendim yapardım kendim hallederdim tüm işlerimi. zira senin de üyelerin varmış.Benim takım öncüm izmirde fakat bölgem istanbul yeni takım öncüsü oldum.
Sürekli kayıtlarımı izmire yolluyorum onlar ordan bana katalog yolluyo falan çok zahmete giriyoruz ben bölge satış sorumlumu aradım dedımkı bana yardımcı olurmusunuz kataloglarımı sızden alsam kayıtlarımı sız yapsanız olur mu diye,
Bana dediki benim bölgemden 1 kişi üyen var benim bölgemden daha çok üye yaparsan yardım ederım dedi. Bende zaten yapmak istiyorum stand açmak istiyorum dedim. Standı biz veremeyiz parayla kendin yaptır beledıyeye para ver falan dedı.
Benim ne yapmam gerekiyo sürekli her işimi izmirden mi halletcem? Stand kurmak bu kadar zor bi iş mi? Bölge satış sorumlumun böyle davranması normal mi ? :18:bana yardımcı olursanız sorularıma çok sevinirim
Benim takım öncüm izmirde fakat bölgem istanbul yeni takım öncüsü oldum.
Sürekli kayıtlarımı izmire yolluyorum onlar ordan bana katalog yolluyo falan çok zahmete giriyoruz ben bölge satış sorumlumu aradım dedımkı bana yardımcı olurmusunuz kataloglarımı sızden alsam kayıtlarımı sız yapsanız olur mu diye,
Bana dediki benim bölgemden 1 kişi üyen var benim bölgemden daha çok üye yaparsan yardım ederım dedi. Bende zaten yapmak istiyorum stand açmak istiyorum dedim. Standı biz veremeyiz parayla kendin yaptır beledıyeye para ver falan dedı.
Benim ne yapmam gerekiyo sürekli her işimi izmirden mi halletcem? Stand kurmak bu kadar zor bi iş mi? Bölge satış sorumlumun böyle davranması normal mi ? :18:bana yardımcı olursanız sorularıma çok sevinirim
Faturaların ödediği nereden gözüküyor acaba?Ben p.ertesi yatırmıştım ama ödendiğine dair bir şey göremiyorum:/
Canım Onun bölgesinde ve onun kaydı olmadıgın için yardımcı olmaz .stand açmak paralı değil ..Zaten bir yada iki tane stand oluyor plastik bişi stand dedikleri O bölgenin kişileri kullanıyor .. her kaydını o bss ile görüüp ona verirsen yardımcı olur .. ibazenkayıtları şirkete bssler gönderior..bölge satış sorumlusunun böyle davranması normalmi adı üstünde ticaret herkez kendi çıkarını düşünüor .. stand kurmak şart değil çevrenden bi avoncu bul ayak üstü insanlara temsilciliği anlatıp teklif et biz o şekilde çok temsilci bulduk ..Benim takım öncüm izmirde fakat bölgem istanbul yeni takım öncüsü oldum.
Evet,teşekkürler=)Ordan bakıyorum ama hiçbir bilgi yok ödediğime dair.Ben de dedim başka yerde mi yazıyor diye ama şöyle bişey var sanırım.Parayı ne kadar erken yatırırsam yatırayım faturanın son günü neyse o günde çekiyorlar ve o zaman cari hesap özetinde ödendi yazıyor.Cari hesap özetinden.
evet,teşekkürler=)ordan bakıyorum ama hiçbir bilgi yok ödediğime dair.ben de dedim başka yerde mi yazıyor diye ama şöyle bişey var sanırım.parayı ne kadar erken yatırırsam yatırayım faturanın son günü neyse o günde çekiyorlar ve o zaman cari hesap özetinde ödendi yazıyor.
Slm kızlar kampanya 7 sayfa 30daki fondötenin içinde almond olanı yok sizce almonda yakın renk hangisidir orada? bilemedim de:26:
Faturaların ödediği nereden gözüküyor acaba?Ben p.ertesi yatırmıştım ama ödendiğine dair bir şey göremiyorum:/
kızlar k7 ne zaman baslıyor?
tatlım üzülme almond varsadece ismini deyiştirdiler shell almond aynısı hiç tereddüt etme cnm
slm kızlar bu ay yine bi paket varmış geçen sayfalarda bahsedilmiş bu pakette neler var bilgisi olan var mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?