AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Başka bölgeden oldugu için başından savmış canım .. stand kurup ürün satmıorsun zaten temsilci arıorsun.. paralı falan değil

Benim takım öncüm başka ilde benlede ilgileniyo bütün üyelerimi ona kaydettiriyorum o hallediyo kargoları bile o yolluyo ki ama benım bölgem istanbul ve bölge satış sorumlum hiç yardımcı olmuyor. Bana dediki benim bölgemden üye yaparsan sana yardımcı olurum. Tamam stand kurucam zaten yaparım dıorum stand bızde yok parayla kendın yaptırcan bıde beledıyeye para vercen yasak falan dıyo

Benim takım öncüm izmirde fakat bölgem istanbul yeni takım öncüsü oldum.
Sürekli kayıtlarımı izmire yolluyorum onlar ordan bana katalog yolluyo falan çok zahmete giriyoruz ben bölge satış sorumlumu aradım dedımkı bana yardımcı olurmusunuz kataloglarımı sızden alsam kayıtlarımı sız yapsanız olur mu diye,
Bana dediki benim bölgemden 1 kişi üyen var benim bölgemden daha çok üye yaparsan yardım ederım dedi. Bende zaten yapmak istiyorum stand açmak istiyorum dedim. Standı biz veremeyiz parayla kendin yaptır beledıyeye para ver falan dedı.
Benim ne yapmam gerekiyo sürekli her işimi izmirden mi halletcem? Stand kurmak bu kadar zor bi iş mi? Bölge satış sorumlumun böyle davranması normal mi ? :18:bana yardımcı olursanız sorularıma çok sevinirim

cnm senin yerinde olsaydım, kendi kayıtlarımı kendim yapardım kendim hallederdim tüm işlerimi. zira senin de üyelerin varmış.
ayrıca o bss nin yaptığı da çok yanlış. bir üyen bile olsa yardım etmeli hatta hiç üyen olmasa bile.
ne o öyle tehdit eder gibi bir üye yaparsan yardım ederim ne demek bu ben olsam avonu arar durumumu anlatırdım neden bss lerle uğraşıyorsun ki! onlar (sözüm meclisten dışarı) sadece kendi menfaatlerine yontuyorlar her şeyi.
ayrıca sen artık izmirde oturmuyorsun bulunduğun yerde devam etmen lazım ben bilecikteyken avona üye oldum şimdi başka bi şehirdeyim burdna da muhtemelen başka bi yere gidicem ama benm t.ö.de buraya geldikten sonra benimle ilgilenmedi haaa çok mu umrumda! ben bu topikte cevaplarımı buluyorum avonu arıyorum işimi görüyorum bence sen de öyle yapmalısın senden menfaati varsa yüzüne gülüyorlar yoksa hiç ilgilenmiyorlar bile.
,haaa çözüme gelince
1- ilkşaha mesaj at durumu anlat sor
2- avonu ara durumu anlat stand nasıl açabilirim de
3- belediyeye git konuş
4- avon standı açan kadınlarla konuş...
başka da bişey gelmiyo aklıma
ama bence bi an önce kendi işlerini kendin nasıl halledersin öğren. bırak eski t.ö yü filan.

günaydınnnnnnnnnnnn hepiniziii çok seviyorum avoncu güzeller!!!

Ben t.ö. yü aradım saha çalışması ne zaman dedim aradığım günmüş bende hazırlandım buluşma yerine gittim bss da oradaydı 2 grup halinde ayrıldık bss arabasıyla bss nun evine gittik ordan katalogları vb. şeyleri aldık belirlenen yere gittik orada muhtarlık gibi bir yerde stand duruyormuş çantanın içinde aldık onu kurduk ve numune dağıttık , kayıt yaptık güzel bir gündü sonra herkes evine döndü .

Canım Onun bölgesinde ve onun kaydı olmadıgın için yardımcı olmaz .stand açmak paralı değil ..Zaten bir yada iki tane stand oluyor plastik bişi stand dedikleri O bölgenin kişileri kullanıyor .. her kaydını o bss ile görüüp ona verirsen yardımcı olur .. ibazenkayıtları şirkete bssler gönderior..bölge satış sorumlusunun böyle davranması normalmi adı üstünde ticaret herkez kendi çıkarını düşünüor .. stand kurmak şart değil çevrenden bi avoncu bul ayak üstü insanlara temsilciliği anlatıp teklif et biz o şekilde çok temsilci bulduk ..

hesabınamı yatırdın parayı otomatik ödeme talimatın mı var ?

Slm kızlar kampanya 7 sayfa 30daki fondötenin içinde almond olanı yok sizce almonda yakın renk hangisidir orada? bilemedim de:26:

Faturaların ödediği nereden gözüküyor acaba?Ben p.ertesi yatırmıştım ama ödendiğine dair bir şey göremiyorum:/

sen hesabına yeterli miktarı yatırdıysan sadece gününü bekle avon son gün akşama kadar çekmez hatta son gün cumaysa parayı çekmez pazartesi sabah çeker sen siteye girdiğinde cumartesi pazar gecikmiş borç yazar halbuki çekmeyen kendisidir yada parayı çekiyor siteye yansımıyor oda olabilir galiba ikincisi doğru bilmem anlatabildimmi:44: ha birde eğer iş bankasından yatırıyorsan 444 02 02 arayıp hesabındaki paranın miktarını öğrenebilirsin ben arasıra buradan bakıyorum çünkü bazen sen avon çeksin diye bankaya para yatırıyorsun birde bakmışsınki iş bankası senin yatırdığın paradan kendi hesabına yıllık işlem bedeli çekmiş benim bildiğim kadarıyla her 6 ayda bir banka bu parayı alıyor bu günlerde yine çekecek biliyorum bankaya bir miktar fazla para yatırmayı düşünüyorum avondan önce çekmesin diye ohh ne uzun olmuş:78:

Son düzenleme:
kızlar birşey sormak istiyorum kampanya 7 de saç boyası 1 alana 9,90 2 adet 19,00 yazıyor peki herhangi renk seçebiliyormuyuz örneğin bir sarı bir kumral yine indirimli oluyormu yada aynı renkten 2 adetmi alabiliyoruz kafam karıştı çünkü sayfaya herhangi 2 adet yazmıyor !

slm kızlar bu ay yine bi paket varmış geçen sayfalarda bahsedilmiş bu pakette neler var bilgisi olan var mı acaba

slm kızlar bu ay yine bi paket varmış geçen sayfalarda bahsedilmiş bu pakette neler var bilgisi olan var mı acaba

color trend ruj- moonbeam
wish of lowe 50ml
peyton takı seti
purblance 10 ml seyahat boyu
8li göz farı paleti smokey eyes
süper shock maskara black
badem çiçeği kokulu banyo köpüğü 1litre

45 TL hepsi canım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…