AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

kızlar yaaaa eşimin işi borsa bu yüzdende gündüz bilgisyrda o duruo bende giremedim siparişlerim gelmedi daha hiç bu gün kadar yarı yolda bırakmadım sizi bırakmamda canlarım :14::14::14::14::14::14::14:

kızlar yaaaa eşimin işi borsa bu yüzdende gündüz bilgisyrda o duruo bende giremedim siparişlerim gelmedi daha hiç bu gün kadar yarı yolda bırakmadım sizi bırakmamda canlarım :14::14::14::14::14::14::14:

yaaa neyse artık bugün merakımızı gideremeyeceğiz desene:43:

öğle arsaı kargo gelirdi bende yüklerdim öğle arası geçti gelmedi eşim bilgisayarda şimdi telefonla konuşmaya kalktı bende hemen kaptım yazaym dedm size kızlar

Anladım canım neyse bi sorun yok ya kişisel olsun bekleriz madem.. Belki akşama doğru veya yarın öğlene doğru gelir kargon.. Beklicez artık :31: Bizimde bugün yarın gelir siparişlerimiz..

sabah kargom geldi görevli size aşağı kapıda aras kargodan paket bırakmışlar dedi indim baktım k7 katoloğu bende zaten var k7 şaşırtmışlar bunlar hadi neyse zile neden basmıyorsun mubarek ya önemli bir paketim olsaydı hayret birşey:20:

kızlar saç boyaları aynen k8 de bu şekilde indirimde hiç bir fark yok fazla stoklamayın:131:

kızlar ilkşah bana kızmasın zaten buraya yasak yüklemek ama en güzel sayfayı sizlerle paylaşmak istedim birtanecik geri taraf fazla merak edilecek bir tarafı yokEki Görüntüle 209850

Son düzenleme:
KATALOG GELDİ NE ÜRÜNLER NE HEDİYELER BEŞ PARA ETMEZ NE BİÇİM HEDİYE BUNLAR YA AYNI SET MARKETTE 12 MİLYON PASPAS DESEN DÜZDÜZ Bİ ALBENİSİ YOK 10 50 LİRALIK .. o KADAR EMEK VERİYORUZ BİZ ÇOCUGUN ELİME 50 KRLUK ŞEKER VERİR GİBİ MUAMELE GÖRÜYORUZZZ:47::47::47::47::47:

KATALOG GELDİ NE ÜRÜNLER NE HEDİYELER BEŞ PARA ETMEZ NE BİÇİM HEDİYE BUNLAR YA AYNI SET MARKETTE 12 MİLYON PASPAS DESEN DÜZDÜZ Bİ ALBENİSİ YOK 10 50 LİRALIK .. o KADAR EMEK VERİYORUZ BİZ ÇOCUGUN ELİME 50 KRLUK ŞEKER VERİR GİBİ MUAMELE GÖRÜYORUZZZ:47::47::47::47::47:

aynen canım öle benim kargom gelmedi de bu katalogda k7 gibi büyük mü resimde büyük gözüküyorda:44:

kızlar ilkşah bana kızmasın zaten buraya yasak yüklemek ama en güzel sayfayı sizlerle paylaşmak istedim birtanecik geri taraf fazla merak edilecek bir tarafı yokEki Görüntüle 209850

bu paketler de parfümlerini begenmedım eternal magic sevdgm bir koku dgl uçup gdyr zaten. bende pek begenmedım k8i k9 daha güzel olucak gbi geliyor panorama güzel çünkü.

cnm fotoğrf makinanla 1 mp indirip kataloğu çekermisn eklenti olarak bir msjda bu konuya eklersin çok fazla yer kaplamıo öyle olduğunda yarın konu açarım ben bu gecelik merakımızı gidersn bari kuzum bu fotoğrf gbi net bir şekilde çekersin benm gelmemiş aktarmadaymış yarın ancak dağıtıma çıkarmış çok bekledi arkadşlar salak avon yüzünden mahçup oldum valla özür dilerim ama biliosnz gelseydi yarı yolda bırakmazdım hiçbirzaman

Son düzenleme:
Back
X