Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlkşah en son Bugün 11:37 'de girmiş canım siteye...
kızlar yaaaa eşimin işi borsa bu yüzdende gündüz bilgisyrda o duruo bende giremedim siparişlerim gelmedi daha hiç bu gün kadar yarı yolda bırakmadım sizi bırakmamda canlarım![]()
KATALOG GELDİ NE ÜRÜNLER NE HEDİYELER BEŞ PARA ETMEZ NE BİÇİM HEDİYE BUNLAR YA AYNI SET MARKETTE 12 MİLYON PASPAS DESEN DÜZDÜZ Bİ ALBENİSİ YOK 10 50 LİRALIK .. o KADAR EMEK VERİYORUZ BİZ ÇOCUGUN ELİME 50 KRLUK ŞEKER VERİR GİBİ MUAMELE GÖRÜYORUZZZ![]()
ilkşahcım kolin gelmedi mi daha heycanla katalog bekliyorummmmmmm
aynen canım öle benim kargom gelmedi de bu katalogda k7 gibi büyük mü resimde büyük gözüküyorda:44:
kızlar ilkşah bana kızmasın zaten buraya yasak yüklemek ama en güzel sayfayı sizlerle paylaşmak istedim birtanecik geri taraf fazla merak edilecek bir tarafı yokEki Görüntüle 209850
kızlar ilkşah bana kızmasın zaten buraya yasak yüklemek ama en güzel sayfayı sizlerle paylaşmak istedim birtanecik geri taraf fazla merak edilecek bir tarafı yokEki Görüntüle 209850