cnm fotoğrf makinanla 1 mp indirip kataloğu çekermisn eklenti olarak bir msjda bu konuya eklersin çok fazla yer kaplamıo öyle olduğunda yarın konu açarım ben bu gecelik merakımızı gidersn bari kuzum bu fotoğrf gbi net bir şekilde çekersin benm gelmemiş aktarmadaymış yarın ancak dağıtıma çıkarmış çok bekledi arkadşlar salak avon yüzünden mahçup oldum valla özür dilerim ama biliosnz gelseydi yarı yolda bırakmazdım hiçbirzaman
cnm dün de avon bana arasla katalog göndermiş hem de panoraması fiyat lsitesi filan hepsinden. ben de anlamadım k7 üstelik.katologmu ! iyide kolimden zaten katolog çıkıyor arasla neden gönderiyorlar bak şimdi hevesimi kırdın yook kazandığım kremdir o(
cnm belli bi limiti tutturunca temsilcilere gelen hediyelr o hediyelri ve limiti panoramda ilk sayfalarda görebilirsin.Kızlar bu paspas, banyo takımı olayı falan nedir anlamadım ?
Canım iyide k7'nin panaromasında sadece su ısıtıcı ve tost makinesi hediyesi var
Canım iyide k7'nin panaromasında sadece su ısıtıcı ve tost makinesi hediyesi var
Geçen sayfalarda panorama var demişsiniz ama baktım bulamadım ya
Geçen sayfalarda panorama var demişsiniz ama baktım bulamadım ya
selen_86 adlı arkadaşımızın çekimleri msnden gönderdi saolsun bende yükledim okiş yarın detaylı yüklerim
Eki Görüntüle 209475 Eki Görüntüle 209476 Eki Görüntüle 209477 Eki Görüntüle 209478 Eki Görüntüle 209479 Eki Görüntüle 209480 Eki Görüntüle 209481
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=196122&d=1305627241
Kızlar ya şimdi sipariş vericem o yüzden biri acil cevap verirse sevinirm.. K7'de sayfa 87'de de Rare Gold EDP parfümün fiyatı 32.50 yazıyor. Fakat ben siparişi girdiğimde avonun sayfasında 22.37 TL yazıyor. Katalog fiyatında da bu yazıyor geliş fiyatındada bu yazıyor. Anlamadım bi hatamı var ?
Kızlar biri cevap versin lütfen yaa aklıma cok takıldı :18:
cnm fotoğrf makinanla 1 mp indirip kataloğu çekermisn eklenti olarak bir msjda bu konuya eklersin çok fazla yer kaplamıo öyle olduğunda yarın konu açarım ben bu gecelik merakımızı gidersn bari kuzum bu fotoğrf gbi net bir şekilde çekersin benm gelmemiş aktarmadaymış yarın ancak dağıtıma çıkarmış çok bekledi arkadşlar salak avon yüzünden mahçup oldum valla özür dilerim ama biliosnz gelseydi yarı yolda bırakmazdım hiçbirzaman
herkeze iyi akşamlar ben çıkıyorum kızlar..
sürpriiiz daha eklemediğim sayfalar var ama 2 saatir uğraşıyorum valla kociş geldi yemek yicek ama en önemlileri bunlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?