AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

cnm fotoğrf makinanla 1 mp indirip kataloğu çekermisn eklenti olarak bir msjda bu konuya eklersin çok fazla yer kaplamıo öyle olduğunda yarın konu açarım ben bu gecelik merakımızı gidersn bari kuzum bu fotoğrf gbi net bir şekilde çekersin benm gelmemiş aktarmadaymış yarın ancak dağıtıma çıkarmış çok bekledi arkadşlar salak avon yüzünden mahçup oldum valla özür dilerim ama biliosnz gelseydi yarı yolda bırakmazdım hiçbirzaman

canım hepimiz seni tanıyoruz senin elinde olan bişey değilki bu olan :54:

ben bu avona nedim yaaaa taksitli olunca kredi kartından hemen parayı çekmeyi biliyorlar kargo gelince ortada yok dün faturalndı ve bugun kargoya verilmedi kaça kadar veriyor kargoya aradığımda bugun verieler dedi hani yaaaa :47::47::47::47::47:

6da il dışına çıkıyorum kolim yarın geliyor :( pazrtesi döncem katalogu çk merak ediyorum ürünlermi çok geç teslim edicem uff avon yaa normalde bugn gelmesi gerekiyordu :( ufff

katologmu ! iyide kolimden zaten katolog çıkıyor arasla neden gönderiyorlar bak şimdi hevesimi kırdın yook kazandığım kremdir o :((
cnm dün de avon bana arasla katalog göndermiş hem de panoraması fiyat lsitesi filan hepsinden. ben de anlamadım k7 üstelik.

Kızlar bu paspas, banyo takımı olayı falan nedir anlamadım ? :31:
cnm belli bi limiti tutturunca temsilcilere gelen hediyelr o hediyelri ve limiti panoramda ilk sayfalarda görebilirsin.

http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=196122&d=1305627241

Kızlar ya şimdi sipariş vericem o yüzden biri acil cevap verirse sevinirm.. K7'de sayfa 87'de de Rare Gold EDP parfümün fiyatı 32.50 yazıyor. Fakat ben siparişi girdiğimde avonun sayfasında 22.37 TL yazıyor. Katalog fiyatında da bu yazıyor geliş fiyatındada bu yazıyor. Anlamadım bi hatamı var ?

Kızlar biri cevap versin lütfen yaa aklıma cok takıldı :18:

sürpriiiz daha eklemediğim sayfalar var ama 2 saatir uğraşıyorum valla kociş geldi yemek yicek ama en önemlileri bunlar..

Son düzenleme:
Back
X