AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Bu babyliss maşa bende var o kadar da güzel yapmıyor . Ben de saç boyalarından maşa kazandım salı günü Philips Saç maşası geldi gayet memnundum ama ikinci gün yayı attı .

Bu babyliss maşa bende var o kadar da güzel yapmıyor . Ben de saç boyalarından maşa kazandım salı günü Philips Saç maşası geldi gayet memnundum ama ikinci gün yayı attı .

Ben yıllar önce almıştım philips saç maşasını bi mağazadan. Hala da kullanıyorum. Bende ilk aldığımda yayı attı. Geri götürdük değiştirdiler. Daha da öyle bir problem olmadı..

Kesinlikle tavsiye etmiyorum canım berbat bi ürün. Hiçbir halta yaramıyor! Krem gibi öle yani en ufak bi kapatıcılığı yok. Boşuna para verme derim..

Çok sağol hayatım
Kızlar ist'da olanlar buluşmamız var üsküdarda gelmek isteyen olursa buyursun gelsin,beklerizbuluşma haberleri aktiviteler bölümünde

ya ben bi türlü saçımın rengini istediğim gibi yapamadım katalogtan boyamı seçiyorum boyuyorum yine sarıya dönmüyor şimdi saçım hürrem'in sça rengini andırıyor karamelimsi bişey oldu güya 9.0 numaraya boyadım.
acaba diyorum yine 9.0'mı boyayayım yoksa 10.0 numaraya boyasam birazcık sarıya döner mi?
bi daha boyadığımda yine tutmazsa bu sefer kuaförün yolunu tutacağım.

Arkadaşlar bu kampanya indirimde olan anew'in fondöteni karma ciltler için uygun mu?
Genelde anew ürünleri normal ve kuru ciltlere daya iyi gidiyor fondöteni nasıldır merak ediyorum yoksa önümüzdeki kampanya mineralli fondötenden mi alsam her iki fondöten içinde yorumlarınızı bekliyorum...

Evet bende öyle birşey duymuştum canım ama hemen çıktığını sanmıyorum rengin. Bir müddet kullandıktan sonra olur o. Dikkatli kullanıyrsan, suya deydirmezsen daha dayanaklı olur.

bende avon temsizlcisiyim
bi müddet kullandıktan sonra olmuyor malesef ben çok beğenerek ve isteyerek aldım birkez taktım resmen simsiyah oldu ve geri yolladım ayrıca müşterim için istemiştim resmen kullanılmış ürün geldi elime ikisinide geri yolladım

evet müşterim de aynısını dedi 2 defa taktım süreklide takmadım dedi hemen simsiyah olmuş

10.0 'a boya canım sarıya döner biraz.

Anew Yaşlanma Etkilerini Düzgünleştiren Fondöten'imi diyosun canım ?

Kızlar geçen aydan gecikmiş borcum var benim henüz yatıramadım k7'nin bitimine 2-3 gün kala yatırsam k7 sparişi verebilir miyim yetişir mi yani?
Benimki otomatik ödemede yatırdıktan sonra ne zaman çekilir bilmiyorum yatırdığım gün çekmesi için nereye yatırmalıyım parayı kendi hesabıma yatırırsam çekmeyebilir hemen dediğim gibi otomatik ödemede.

2-3 gün kala yatrsan hesaba geçer verebilirsin.

kızlarr ben 3 aydır sipariş vermıorum.şimdı bu katalogtan vercem ama illa 85 tllık vermekmı zorundayım..kredı kontolune takılırmıyım 85 lk vermezsem???ona göre sipariş grcem şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…