ciddi misin? bende burda buldum öyle biyer tesadüfen alışverişteyken.ama suç olduğunu bilmiyorum yani şikayet etsem ceza alırlar mı? millet kapışıo valla orda ucuz die avona bakmıolar
Merhaba hanımlar =))
k7 nin en son günü ne zaman ???
8 Temmuz saat 4:00 a kadar canım..
Kızlar önceki aydan gecikmiş borç varken yeni spariş verilemio dimi?
Kızlar önceki aydan gecikmiş borç varken yeni spariş verilemio dimi?
50 tl altı ise faturalanır isterse 10 kuruş olsunyani 49.90 tl
k7 bitmeden bikaç gün önce yatırsam hemen çekerler mi acaba otomatik ödemede benim faturalar.
Yoksa direkt avon hesabına mı yatırayım yetişmesi lazım k7 bitmeden :/
hesabına yatırdığın gbi eve git bilgsyr başına geç avon.com.tr ye giriş yap ödemelerime tıkla ödenecek faturayı işaretle otomatik ödemeyi seç sonrada altta ödeme butonuna tıkla hemen ödenecek görürsün zaten
kızlar benim çatal bıçak takımım,fırın kabım ve saç maşam gelmedi stoğa girip girmediğni nerden öğrenebilirim ona göre sip vercem de:44:
slm kızlar sünger uçlu kalemlerden hangisini önerirsiniz bu ay alcamda ben şu avonun sünger uçlu sürme göz kalemini almayı düşünüyorum bu ay indirimde kullananız var mı nasıl baya koyu yapıyor mu:44:şimdiden teşekkürler
sunger uçlıunun siyahı tam siyah değil koyu yeşil .. epey koyu .. ama yumuşak epey ..
Son ödeme tarihi 5 temmuz salı olan faturamı iş bankası hesabımla atmden yatırmaya çalıştım ama temsilci numaramı girdiğimde aboneye ait açık fatura bulunamamıştır yazıyor.Acaba 5 temmuz salı günü son gün olduğu için mi öyle oldu.Salı günü fatura gözükür mü?Bilgisi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?