AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

tamam o zaman anew'den alayım zaten en açık rengini alacağım bi koyusu kötü durabilir.:)

doğal istiyorum öyle çok sarı olmasın ama sarı olmak ne kelime karamele döndü saçlarım

10.0 veya 11.0 deneyebilrsin.. veya kuaföre yaptr daha garanti olur. şimdide tutmassa bidaha yanar saçların. bende evde hep kendim yaptm tutturamadm 1 ay once röfle yaptrdm istedğim rengi elde ettim yavas yavas actırıorm platine.sen bilirsin yinede.

ben 4.50 den almıştım panaromadan yaklaşık 10 tane çekmiştim 2 tane sattım gerisi bana kaldı eskidikçe giyerim artık ben de 37_39 aldım ama ayağım 38 numara bir kere denedim oldu bir daha da giymedim zaten küçük gelirse iade edersin canım

kızlar fatura ödemelerini yapı kredi atm den yapıyordum ne olduysa artık işlem yapamıyorum avon çıkmıyor listede. Kartsız işlem yapabileceğim başka atm önerebilir misiniz? İş bankasının atm sınden baska kullanıcı adı cıkıyor.

sanırım artık yapı kredi şifre istyrmş geçen ay yatırırken uyarı yazdı baska hangı bankalardan yatırabılırız acaba

kızlar solutions serisinin nazik göz çevresi kremini veya göz çevresi için yenileyici kremini kullananınız var mı?
28 yaşındayım hangisini alsam karar veremedim yaz için hafif bir şey olsun ama spf'side olsun istiyorum bu iki göz kremininde spf koruması var fakat yenileyici olan ilk yaşlanma belirtileri serisinin kremi roll-on şeklinde sürülüyor benimde göz altımda yeni yeni başlayan çizgiler ve morluklar var fakat cildim kuruya dönük karma vede çok hassas siz hangisini alayım??

kızlar bugün sosyete pazarına gittim avon parfümleri 5 tl ye satılıodu sahteleri yani o kadr sinir oldum ki anlatamam yaaa o an arayıp bildiresim geldi

kızlar bugün sosyete pazarına gittim avon parfümleri 5 tl ye satılıodu sahteleri yani o kadr sinir oldum ki anlatamam yaaa o an arayıp bildiresim geldi

ben ankarada yaşıyorum eski maltepe pazarının ordaki sosyete pazarında her hafta stand açıyorlar en az 20 çeşit ürün var yarı fiyatından bile daha aza satıyorlar.

nasılyani şişeleri nasıl tıpatıp aynımı mutlaka çakma olduğu belli oluyordur ayy hiç üşenmeden avonunda çakmasını yapmışlar zaten fiyatlar uygun ne gerek varsa geçen sene açık parfüm satan bir yere girdim fiyat araştırması için öyle parfümlere bakınıyordum bayan demesinmi kokusuna bakmak için avon perceive var diye şok oldum avon okadar pahalı deyil neden sahtesi var dedim hiç cevap gelmedi sadece öyle baktı aslında avonun parfümleri açık parfümlerden daha hesaplı oluyor eğer temsilciysen birde orjinal olduğunu düşünürsek sahtesini almak çok saçma.

Son düzenleme:

ben ankarada yaşıyorum eski maltepe pazarının ordaki sosyete pazarında her hafta stand açıyorlar en az 20 çeşit ürün var yarı fiyatından bile daha aza satıyorlar.

Nasıl yani sahteleri canım ? Gerçek avon'daki parfümler değil mi?

şişeler aynı değil cnm normal bir şişeye dolduruolar müşteri gibi gittim denedm kolonya gbi yakıo kokuları direkt kanserojen madde içerikli
benzetmişler işte birde yazmışlar

AVON FULLSPEED PERCEİVE PUR BLANCA FAR AWAY CELEBRE TRESELLE
100ml
5 TL

die avona sordum o tür satış alanlarını gördüğümzde hemen merkezi arayıp adresi nerde satıldığını bildirince onlar polisle irtibata geçip toplatıp ceza uygulatıolarmış kesinlikle yasakmış sahte ürün satmak

Son düzenleme:

ciddi misin? bende burda buldum öyle biyer tesadüfen alışverişteyken.ama suç olduğunu bilmiyorum yani şikayet etsem ceza alırlar mı? millet kapışıo valla orda ucuz die avona bakmıolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…