AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

vücut spreyleri hakkında bende kararsız kaldım canım en son kararım menekşe&liçi özlü , vişne&hindistan cevizi özlü , karpuz özlü bunlardan alıcam en çok menekşeyi merak ediyorum menekşe kokusu çok güzeldir

Son düzenleme:

3'üde meyveli koku zaten canım.. Ama aralarında en güzeli: Capcanlı Erik Meyveli-Çiçeksi [Scentini Plum Twist EDT]

Zaten bunun kokusu o sayfadaki kokulu sayfada kokan.. Eğer onu beğenmezsen : Egzotik Gül'de güzel.

~~

Vücut spreyi olarakta cok ağır meyveliler güzel olmuyor. Aralarında en hoş ve sade kokulu olan: Menekşe&Liçi Özlü

Son düzenleme:

Bir şey daha ekliyeyim: O parfümler 30 ml. Yani cok kücük söyliyim.. Ona 13,5 TL vermeye deymez.

teşekkür ederim canım

Scentini parfümlerden turunçgil ferahlığını pek sevmedim ben.Ayrıca bu parfümlerin içeriği niye böyle,yağlı gibi.Yapış yapış:/
Vücut spreylerinden çilekli olan hariç diğerlerini kullandım.Hepsi de çok güzel.Başlarda karpuzlu olanı biraz garipsemeiştim ama o da güzel.En güzeli vişneli olan

Benim bir sorum olacaktı,Sipaişimizde hiç katalog siparişi vermesek de avon bitane yolluyor mu?

evet yolluyor canım

Dün sitede çökme vb. gibi olaylar yaşanmadı. Herhalde kimse pek sipariş toplıyamadı herkes tatillerde ya.. Ama bu k9'dan bence cok sipariş olacak.. Ramazan zamanları cünkü herkes evlerde.

canım sayfada çalkalayın falan yazıyo çalkalamadığın için yapış yapış olabilir mi acaba:26:

selam kızlar
az önce sipraiş göndermeye çalıştım ama uyarı veriyo "lütfen bedava ürünleri seçiniz." diye anlamadım hiç böyle bişey çıkmazdı bedava ürünler zaten kendiliğinden gelirdi.

cnm bnde aynı sorunu yaşadım bide kaç saat uğraştım sonra baktım ki deneme boyu fondoten hediyeymiş onu seçmemişim ::))))

Dün sitede çökme vb. gibi olaylar yaşanmadı. Herhalde kimse pek sipariş toplıyamadı herkes tatillerde ya.. Ama bu k9'dan bence cok sipariş olacak.. Ramazan zamanları cünkü herkes evlerde.

Evet bütün koru komşu arkadaş tatilde :))) katalok göstercek doğru dürüst kimse kalmadı 270 TL ye bile tamamlayamadm 225 TL'lik verdim. Artık 2.de 270 e tamamlamak nasip olur bende k9dan umutluyum inş temsilci hediyeleride güzeldir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…