AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

gerçektende dün site gayet hızlıydı... bence de kimse çok fazla sipariş toplayamadı.. ama k9da indirim brosürü varmıs.. yüzde 55 indirim falan dio.. cok kalabalık olcak site belli.. bu ayki temsilci hediyelerini beğenmedim.. banyo seti cezbedici gelmedi bana.. umarım öteki ay ki hediyeler güzeldir

Kızlar bildiğiniz gibi ilkşah avon'u bıraktı :26: k9'un fotolarını kim cekip koyabilir siteye?

Son düzenleme:
Kızlar bildiğiniz gibi ilkşah avon'u bıraktı :26: k9'un fotolarını kim cekip koyabilir siteye?

Ben bu haberi şimdik duydum hayatım senden ve yıkıldım resmen yaaa neden bırakmş kii bi ara giremedm topiğe sanırım o ara konuşuldu. inş. yuklicek arkadaşlarımızda ilkşah gibi itinalı olurlar. Vala hiç bıkmadan usanmadan bize destek oluyordu. bu konuda dersenada iyi belki o yukler.

Selam kızlar ben avona yeni üye oldum birşey soracaktım, panorama dergisinde sadece temsilcilere özel fiyatlar mı geçerli yoksa müşteri fiyatları mı? Bu dergiyi müşterilerime gösterebilir miyim ?

Selam kızlar ben avona yeni üye oldum birşey soracaktım, panorama dergisinde sadece temsilcilere özel fiyatlar mı geçerli yoksa müşteri fiyatları mı? Bu dergiyi müşterilerime gösterebilir miyim ?

Hayırlı olsun canım. panoramadakiler temsilci fiyatıdır. bazı ürünlerden sadece bir adet sipariş verebiliyoruz. o yuzden belki senin kendin için seçecegin bir olur gösterirsen müşterine o üründen 2 adet gelme şansı yoktur. ben genelde göstrmyorum çnkü temsilci fiyatlarını bilmelerini istemiyorum, Bir sonraki katalokta zaten müşteri fiyatıyla satışa sunuluyor. Örnek ürün amaçlı o katalok. Bol satışlr canım.

anladım canım çok teşekkür ederim ben de göstermiyim o zaman, kendim için alıcaklarımı alırım..çok sağol

evet canım bende merak ediyorum kimin yükleyeceğini bi kişi yüklese daha iyi olur ilk kimin eline geldi salı günü o yazsın ben çekip yüklüyorum şimdi diye karışıklık olmasın çünkü bi kaç kişi geçdiğimiz sayfalarda yazmışlar ben yükleyeceğim diye 2_3 kişi var yükleyecek yani ondan dedim ilk kime geldi salı günü o hemen çekip yüklesin şimdiden sağolsun kim yükleyecekse

kızlar arabian glow çok işlevli stylo deep bronze den satan kullanan var mı memnunmusunuz aynı inci parlaklığı veriyor mu ben biraz belli olmasını istiyorum bronzluğu fazla koyu mu olur acaba:26:

Son düzenleme:
biliyorum çok oluyorum ama kızlar şu allık fırçasından kullanan var mı acaba nasıl yumuşak mık9 dan bu iki üründe indirimde olursa inşallahalmayı düşünüyorumda

kızlar arabian glow çok işlevli stylo deep bronze den satan kullanan var mı memnunmusunuz aynı inci parlaklığı veriyor mu ben biraz belli olmasını istiyorum bronzluğu fazla koyu mu olur acaba:26:

ben de 2 tane var bi bakayım canım eski serisi olabilir renklerine bakayım yorumu ona göre yapayım sana alır bir yere atan bi kişi olduğumdan biraz bekle tatlım

biliyorum çok oluyorum ama kızlar şu allık fırçasından kullanan var mı acaba nasıl yumuşak mık9 dan bu iki üründe indirimde olursa inşallahalmayı düşünüyorumda

kullanıyorum eskidi diye yenisini aldım sonra eskisini şampuanla bir güzel yıkadım yumuşacık oldu hala kullanıyorum tatlım

ben de 2 tane var bi bakayım canım eski serisi olabilir renklerine bakayım yorumu ona göre yapayım sana alır bir yere atan bi kişi olduğumdan biraz bekle tatlım

tamam canım internetten baktım da deep bronze daha ii geldi öbürü sarı gibi açık renk istemiyorumda oda çok mu koyu olur diye kararsız kaldım:26:

Son düzenleme:

bendekiler baktım şimdi sheer delight ve diğer rengini okuyamıyorum tatlım minicik yazıyor eski serisi varmış yanlış bilgi vermeyeyim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…