Kızlar bildiğiniz gibi ilkşah avon'u bıraktı :26: k9'un fotolarını kim cekip koyabilir siteye?
ben katalog sipariş vermedim 1 tane bilene göndermeyecekler miii bana[/QUOTE
ürün siparişi verdiysen bir adet yollanıyor normalde canım katalok siparşi vermesen bile.
Selam kızlar ben avona yeni üye oldum birşey soracaktım, panorama dergisinde sadece temsilcilere özel fiyatlar mı geçerli yoksa müşteri fiyatları mı? Bu dergiyi müşterilerime gösterebilir miyim ?
Kızlar bildiğiniz gibi ilkşah avon'u bıraktı :26: k9'un fotolarını kim cekip koyabilir siteye?
slm kızlar
kızlar arabian glow çok işlevli stylo deep bronze den satan kullanan var mı memnunmusunuz aynı inci parlaklığı veriyor mu ben biraz belli olmasını istiyorum bronzluğu fazla koyu mu olur acaba:26:
biliyorum çok oluyorum ama kızlar şu allık fırçasından kullanan var mı acaba nasıl yumuşak mık9 dan bu iki üründe indirimde olursa inşallah almayı düşünüyorumda
biliyorum çok oluyorum ama kızlar şu allık fırçasından kullanan var mı acaba nasıl yumuşak mık9 dan bu iki üründe indirimde olursa inşallah almayı düşünüyorumda
ben kullanıyorum yumuşacık
ben de 2 tane var bi bakayım canım eski serisi olabilir renklerine bakayım yorumu ona göre yapayım sana alır bir yere atan bi kişi olduğumdan biraz bekle tatlım
sağol canım indirimde olursa kaçırmayayım
o zaman
kızlar arabian glow çok işlevli stylo deep bronze den satan kullanan var mı memnunmusunuz aynı inci parlaklığı veriyor mu ben biraz belli olmasını istiyorum bronzluğu fazla koyu mu olur acaba:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?