tamam canım internetten baktım da deep bronze daha ii geldi öbürü sarı gibi açık renk istemiyorumda oda çok mu koyu olur diye kararsız kaldım:26:
Yükleyecek olan kişi aynı ilkşah'ın yaptığı gibi yeni başlık acsın k9 adına... Ve bir kişi daha yükleme gibi bi girişimde bulunursa karışır. Bu yüzden yükleyecek olan kişi önce bi baksın başlık varmı. Varsa yüklemesin yoksa yüklesin.. Ve yüklemeden bi kaç saat önce siteye yazsın ben yüklicem vb. gibilerinden ki bilgimiz olsun
Bendede foto mak. yok.. Ablamın telinden ceksem dicem oda çalışıyor geç geliyor akşamları o yüzden bende bişey diyemiyorm.. :26:
Bendede foto mak. yok.. Ablamın telinden ceksem dicem oda çalışıyor geç geliyor akşamları o yüzden bende bişey diyemiyorm.. :26:
bendekilerde biri açık biri koyu açık renkli olan bendeki eski seri şeftaliye çalıyor koyu olan ise kahve rengi canım
kim biri vardı yazmıştı ben yüklerim bana salı günü kesin geliyo diye hatırlamıyorum kim yükleyecekse salı ya kadar bilgi versin ben kesin yükleyeceğim salı günü kesin kataloğ elimde olur diye ve 1_2 saat önceden yazsın geldi çekiyorum yükleyeceğim diye canlarım
Hiiç sanmıyorm canım vermez bunun için. Benden ümidinizi kesin kızlar.. Zaten benm burdaki dağıtımda hep bi sorun oluyor. Bazen salı geliyo bazen çarşamba. Çoğunlukla çarşamba geliyor ama.. Bize ve size salı gelen biri lazım
tamam tatlım çook sağolyinede ben en iyisi deep bronze alayım aklımda kalacağına öbürü sarı gibi zaten.
hwa sen eklermisin canım katağu sana erken gelebilme şansı varmı tatlım kargonun
katalogu ben demiştim fotograf makinem var salı geliyor bana ama kim yüklerse yüklesin sorun değil
ama kızlar biri kesin yazsın yani sen yükle ben yükle olmasın ki bizde ona göre yükleyecek birisini bulalım böyle sen yükle ben yükle olursa haftaya salıya kalır bu kataloğbiri kesin yazsın ben yükleyeceğim diye şimdiye kadar yükleyeceğim diyen olmadı bugün kesin karalaştıralım yükleyecek kişiyi ve her ayda aynı sorun çıkmasın biri üslensin kataloğ ,panaroma ve indirim broşürü yükleme işini.
Valla yaa.. Neyse canım salı günü gelsinde bi öğlen tekrar konuşurz duruma göre..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?