AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Yükleyecek olan kişi aynı ilkşah'ın yaptığı gibi yeni başlık acsın k9 adına... Ve bir kişi daha yükleme gibi bi girişimde bulunursa karışır. Bu yüzden yükleyecek olan kişi önce bi baksın başlık varmı. Varsa yüklemesin yoksa yüklesin.. Ve yüklemeden bi kaç saat önce siteye yazsın ben yüklicem vb. gibilerinden ki bilgimiz olsun

tamam canım internetten baktım da deep bronze daha ii geldi öbürü sarı gibi açık renk istemiyorumda oda çok mu koyu olur diye kararsız kaldım:26:

bendekilerde biri açık biri koyu açık renkli olan bendeki eski seri şeftaliye çalıyor koyu olan ise kahve rengi canım

ben baştan kendi adıma belirteyim yükleyemem tatlım beni es geçin evde olmam falan sonra sözümü tutamam gündüz zaten net gidip geliyor deli ediyor beni yalançı konumuna düşmeyi asla istemem sizlerden biri yüklesin canım aranızda anlaşın

Bendede foto mak. yok.. Ablamın telinden ceksem dicem oda çalışıyor geç geliyor akşamları o yüzden bende bişey diyemiyorm.. :26:

Bendede foto mak. yok.. Ablamın telinden ceksem dicem oda çalışıyor geç geliyor akşamları o yüzden bende bişey diyemiyorm.. :26:

kim biri vardı yazmıştı ben yüklerim bana salı günü kesin geliyo diye hatırlamıyorum kim yükleyecekse salı ya kadar bilgi versin ben kesin yükleyeceğim salı günü kesin kataloğ elimde olur diye ve 1_2 saat önceden yazsın geldi çekiyorum yükleyeceğim diye canlarım

Hiiç sanmıyorm canım vermez bunun için. Benden ümidinizi kesin kızlar.. Zaten benm burdaki dağıtımda hep bi sorun oluyor. Bazen salı geliyo bazen çarşamba. Çoğunlukla çarşamba geliyor ama.. Bize ve size salı gelen biri lazım

bendekilerde biri açık biri koyu açık renkli olan bendeki eski seri şeftaliye çalıyor koyu olan ise kahve rengi canım

tamam tatlım çook sağol yinede ben en iyisi deep bronze alayım aklımda kalacağına öbürü sarı gibi zaten.

tamam canım aranızda anlaşın o zaman benim geçen ay cumartesi verdiğim sipariş taaa cuma günü geldi yoğunluk olmuş sanki çok uzak yerdeyim ya

ben yüklemek isterdim cnm ama yarın tatile cıkıorum.. yazlığımda internet yok o uüzden en az 2 hafta giremicem nete.. hepinizi özlücem canlarım size de ii tatiller

İlk olarak İlkşah adına üzüldüm bize çok yardımı oluyodu kataloğu bnde yüklemek isterdim ama pazartesi tatile çıkıyorum o yüzden bir dahaki aya inşallah .

katalogu ben demiştim fotograf makinem var salı geliyor bana ama kim yüklerse yüklesin sorun değil

ee tamam canım sen geçtiğimiz sayfalardada yazmışsın zaten ben yüklerim diye salı günü sana geliyorsa ve foto makinanda varsa ve senin içinde uygunsa sen yükle o zaman olmaz mı uyar mı sana

Son düzenleme:
ama kızlar biri kesin yazsın yani sen yükle ben yükle olmasın ki bizde ona göre yükleyecek birisini bulalım böyle sen yükle ben yükle olursa haftaya salıya kalır bu kataloğ biri kesin yazsın ben yükleyeceğim diye şimdiye kadar yükleyeceğim diyen olmadıbugün kesin karalaştıralım yükleyecek kişiyi ve her ayda aynı sorun çıkmasın biri üslensin kataloğ ,panaroma ve indirim broşürü yükleme işini.

Valla yaa.. Neyse canım salı günü gelsinde bi öğlen tekrar konuşurz duruma göre..

Son düzenleme:
Valla yaa.. Neyse canım salı günü gelsinde bi öğlen tekrar konuşurz duruma göre..

inşallah şu yükleme işini karışıklık olmadan hallederiz ilkşah yüklerken herkes yüklemek istiyordu şimdi yükleyecek birisini bulamıyoruz neyse bi hayır sever yükler de bizi madur etmez inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…