Bana kalırsa kullancağımız roll-on cok ağır bi kokusu olmaması lazım cünkü cok terldiğimzde afedersn hem ter kokusu hemde ağır roll-on kokusu birbirine karşınca ağır oluyor. Ve buna göre sana tavsiye ettiğim:
Celebre
Little Black Dress
Slip Into
pur blanca peki bazı roll onlar parfümleri gibi kokmuyor pur blanca da öyle
tatlım
perceive in roll-on nunu kullandm o süper ama dierlerini bilmioyrum parfümlerini biliorum
perceive benim arkadaş aldı kokusunu sevmedim ben parfüm kokusu yok hiç
kızlar benim cuma saat 4 de verdiğim sipariş hala faturalanmadı
Siparişim faturalanmış kızlar.. Sevkiyata hazırlanıyo diyo ama ben denen şeye nedense inanmıyorum. Başlarda doğru oluyodu ama son 2-3 aydır sevkiyata hazırlanıyo diyo mesela ama benm kargo elimde oluyo. Öbür gün teslim edildi diyolar. Karışık kuruşuk şeyler =D Büyük ihtimal yarın gelir kargom
slm canım ee yarın ilkşahın kesin yükleyip yüklemeyeceği belli değil yükleyemezse kim yükleyecek daha yükleyecek birisini bulamadıksen yükle yüklemezse ilkşah yarın geliyormuşta olmaz mı bi bakalımda ilkşah haber vercem demişti o bugün haber verir herhalde duruma göre ayarlarız
bana gelirse yarın bende yükleyebilirim.sorun değil
tamam canım ilkşah bugün heber vermesi lazım o yükleyemecek olursa sen yükle tatlım indirim broşürü ve panaromayıda bi takip edelim burayı ilkşah yükleyemezse senden kesin bekliyoruz canımcım o zaman
arkadaşıma yarın gelirse ondan foto çekmesini isticem ya da komşuma gidip katalog isteyeceğim o şekilde yükleyebilrm yarın sabah haber veririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?