AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

pur blanca peki bazı roll onlar parfümleri gibi kokmuyor pur blanca da öyle
tatlım

Son düzenleme:
slm kızlar kimse yokmu :) yıllardır avon temsilcisiyim ama şu ana kadar hediyeli ürün hiç iadem olmamıştı kampanya 7 deki anew ürünlerinden 1 ürün alana çanta hediyesi vardı ben de 2 tane anew siparişi vermiştim sonra iade etmem gerekti çantalarıda işaretliyecekmiyim iade de yoksa işaretlememe gerek yokmu işaretledim ama silerim

Son düzenleme:
Siparişim faturalanmış kızlar.. Sevkiyata hazırlanıyo diyo ama ben denen şeye nedense inanmıyorum. Başlarda doğru oluyodu ama son 2-3 aydır sevkiyata hazırlanıyo diyo mesela ama benm kargo elimde oluyo. Öbür gün teslim edildi diyolar. Karışık kuruşuk şeyler =D Büyük ihtimal yarın gelir kargom

benim de faturalandı diyor ama fatura numarasına tıkladığımda boş sayfa çıkıyor sipariş durumu bölümünde ise işlendi yazıyor bir şey anlamadım cumadan beri bir türlü beceremediler

slm canım ee yarın ilkşahın kesin yükleyip yüklemeyeceği belli değil yükleyemezse kim yükleyecek daha yükleyecek birisini bulamadık sen yükle yüklemezse ilkşah yarın geliyormuşta olmaz mı bi bakalımda ilkşah haber vercem demişti o bugün haber verir herhalde duruma göre ayarlarız

Canım söz veremem dediğim gibi...

bana gelirse yarın bende yükleyebilirim.sorun değil

tamam canım ilkşah bugün heber vermesi lazım o yükleyemecek olursa sen yükle tatlım indirim broşürü ve panaromayıda bi takip edelim burayı ilkşah yükleyemezse senden kesin bekliyoruz canımcım o zaman

tamam canım ilkşah bugün heber vermesi lazım o yükleyemecek olursa sen yükle tatlım indirim broşürü ve panaromayıda bi takip edelim burayı ilkşah yükleyemezse senden kesin bekliyoruz canımcım o zaman

daha yeni faturalandı.bugun çıkarsa yüklerim ne olacak yarın bir işim yok

arkadaşıma yarın gelirse ondan foto çekmesini isticem ya da komşuma gidip katalog isteyeceğim o şekilde yükleyebilrm yarın sabah haber veririm

Faturalanmş siparişlerim zambıa kolye hediye gönderıormş avon çok şaşrdm doğrusu :))) yüzüğü gönderilmeyen ürünler içinde ama olsun :)

Siparişim kargoya verilmiş . Yarın elimde olur

Kızlar yükleeycek olanlar yarın sabah buraya yazsınlar yüklemeden..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…