AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

kizlar, sohbetinizi bölmüs olmasinin verdigi SIKINTIYLA , affiniza siginarak bisey sormak istiyorum;
neden Hollandada Avon satilmiyor? biliyormusunuz acaba? sadece reklamlardan Avonu biliyorum ,bide bikez bir arkadas evinde tanitmisti (onuda nasil yapti,hic sormadim,yillar evveldi) .

kızlar yokmu artıran yoksa zaman geçmicek tlfnada inadına saçma sapan mesajlar geliyor ya her öttünde ha diyorum kargo elimde kalcak ya tlf bu gidişle

bizde senden gelecek haberi bekliyoruz canım bizimde mause elimizde kalacak şimdi

Türkiye'de neden Haarlem Lale Bahçeleri yok?
Çünkü burası Türkiye haliyle her ülkede aynı şeyler olmuo :)
Neyse şaka bi yana Türkiye'de de Nars,Revlon,Shu gibi kozmetik markaları yok Hollanda'da da onlar var ama Avon yoktur olabilir yani ayrı ülkeler sonuçta

ay kızlar mesaj geldi dağıtıma çıkmış bakalım nezaman zil çalacak heycan bastı ya kargocu amca gelllll gelllllllll

ben belki baska bir cevap alabilirim umuduyla sormustum canim, o yazdiklarin cok tanidik zaten.
cok tsk.ler , en azindan sen döndün bana....

Benim kargoda 6 kg muş kızlar Bu ay kendime parlatıcı,güneş koruyucu,vücut spreyi aldım. Sevgilimede parfüm =D Anlıycağınız bu ay bütün kazancım kendime ve sevgilime aldığım ürünlere gidiyor

Canım yıllar önce Avon Hollandada da satılıyormuş fakat satışı bi sebepten dolayı durdurulmuş.

balkondan bakıp duruyorum kızlar gelir gelmez çekmeye başlıcam panaromadan sabredin diyemicem başta ben sabredemiyorumki

kızlar çok sinir oldummm internete girip bi bakıyım dedim.avon dan sipariş yollamadım demiştim size öyle sepete 1-2 bişey atmıştım.şimdi bi maillerime bakıyım dedim avon sipariş maili gelmiş.bu sabah 10.19 da yollanmış gözüküyor.ama ben yollamadım sanırım temsilcim yollamış çok sinir oldum

ben ay sonuna doğru karar verip yollayacaktım yeni kataloğu da görüp

şimdi durduk yere iade işi çıkardı başıma yaaa benim haberim bile yok yolladığından insan arayıp sormazmı yollayacakmısın diye yollayacak olsam ben bilmiyormuyum tuşa basmayı ya

olur mu böyle şey? birine bağlı gözüküyoruz avon un çalışma mantığında diye bizim adımızdan bizden habersiz sipariş yollama hakkı olmamalı :84: :84:

10.19 da yollanmış siparişim saat 14.00.ne bir telefon ne bişey girmesem nete görmiycemm yuhh yaaa.çok kızgınım şu an

Canım ara sor konuş ve eğer gerçekten o yaptıysa ve mantklı bi cevabı yoksa tepkini koy bir dahada arama şifreni flnda değiş eğer bliyorsa.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…