http://www.kadinlarkulubu.com/kozmetik-markalari/455559-avon-k-9-katalogu-temmuz-agustos-sayisi.html
benim akşamı bulabilr benden önce gelen olduğunda mutlaka bu konuya eklesin kataloğu
benimki 6 kg cuk seninki benimkinden tombişmiş
indirim broşürünü sakın unutmayın
evet tatlım benim kargo tombiş çıktı bu sefer en tombiş kimin kargosu olcak acaba
kızlar yokmu artıranyoksa zaman geçmicek tlfnada inadına saçma sapan mesajlar geliyor ya her öttünde ha diyorum kargo elimde kalcak ya tlf bu gidişle
kizlar, sohbetinizi bölmüs olmasinin verdigi SIKINTIYLA , affiniza siginarak bisey sormak istiyorum;
neden Hollandada Avon satilmiyor? biliyormusunuz acaba? sadece reklamlardan Avonu biliyorum ,bide bikez bir arkadas evinde tanitmisti (onuda nasil yapti,hic sormadim,yillar evveldi) .
Türkiye'de neden Haarlem Lale Bahçeleri yok?
Çünkü burası Türkiye haliyle her ülkede aynı şeyler olmuo :)
Neyse şaka bi yana Türkiye'de de Nars,Revlon,Shu gibi kozmetik markaları yok Hollanda'da da onlar var ama Avon yoktur olabilir yani ayrı ülkeler sonuçta
kizlar, sohbetinizi bölmüs olmasinin verdigi SIKINTIYLA , affiniza siginarak bisey sormak istiyorum;
neden Hollandada Avon satilmiyor? biliyormusunuz acaba? sadece reklamlardan Avonu biliyorum ,bide bikez bir arkadas evinde tanitmisti (onuda nasil yapti,hic sormadim,yillar evveldi) .
ben belki baska bir cevap alabilirim umuduyla sormustum canim, o yazdiklarin cok tanidik zaten.
cok tsk.ler , en azindan sen döndün bana....
Benim kargoda 6 kg muş kızlarBu ay kendime parlatıcı,güneş koruyucu,vücut spreyi aldım. Sevgilimede parfüm =D Anlıycağınız bu ay bütün kazancım kendime ve sevgilime aldığım ürünlere gidiyor
kızlar çok sinir oldummm internete girip bi bakıyım dedim.avon dan sipariş yollamadım demiştim size öyle sepete 1-2 bişey atmıştım.şimdi bi maillerime bakıyım dedim avon sipariş maili gelmiş.bu sabah 10.19 da yollanmış gözüküyor.ama ben yollamadım sanırım temsilcim yollamış çok sinir oldum
ben ay sonuna doğru karar verip yollayacaktım yeni kataloğu da görüp
şimdi durduk yere iade işi çıkardı başıma yaaabenim haberim bile yok yolladığından insan arayıp sormazmı yollayacakmısın diye yollayacak olsam ben bilmiyormuyum tuşa basmayı ya
olur mu böyle şey? birine bağlı gözüküyoruz avon un çalışma mantığında diye bizim adımızdan bizden habersiz sipariş yollama hakkı olmamalı :84: :84:
10.19 da yollanmış siparişim saat 14.00.ne bir telefon ne bişey girmesem nete görmiycemm yuhh yaaa.çok kızgınım şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?