AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Siparişim kargoya verilmiş . Yarın elimde olur

Kızlar yükleeycek olanlar yarın sabah buraya yazsınlar yüklemeden..

ahh benimde bi verilse canım yarın sabah ilkşah yükleyip yüklemeyeceğini buraya yazacak canım yüklemezse ona göre yükler birisi onun yazısını gören ona göre yüklesin ilkşah yükleyemeceğim yazarsa eline kataloğ vs.ulaşan hemen yüklesin ben çekip yüklüyorum diyede yazsın canlarım artık iyice meraklandık

Yarın bi çoğumuza geliyor ozaman

ben bu ay sipariş veremedim :2: sepete 1-2 ürün attım öyle kendi istediğim bekletiyorum. ay soran alan olsa 1-2 parça da yollasam bende :44: yarını iple çekiyorum çoğunuza gelecek sanırım katalog.yeni katalog a bakarım diye bekliyorum bi heves.inşallah yükleme imkanınız olur kızlar şimdiden kim yükleyebilirse eline koluna emeğine sağlık

evet canım ya ama benim bu ay yine siparişim oldu sağolsunlarilkşah birazdan haber vercek yükleyip yüklemeyeceğini yükleyemezse başka gelen birisi yükleyecek tabi kimin yükleyeceğine karar veremedik ama gelenlerden biri yükler umarım herkes merak ediyo yeni kataloğubugün merakımız gider umarım

Günaydın kızlar,
Benim de sevkiyata hazırlanıo yazıo ama güven olmuo ona kargoya verilmiş oluo genelde.
Bu akşam gelirse ben eklerim kataloğu.

benim öğleden sonra elimde kızlar kargo

tamam canım ilkşah yüklemezse senin kargo gelene kadar sen yükle o zaman olur mu:26: meraktan çatlıcaz artık birisini bu merakımızı alması lazım senin gelene kadar bekleyelim ilkşah yüklemezse sen yüklersin tatlım

[SUP][/SUP]
çatlıcam artk:)

ilkşah sabah haber vericem demişti ama yükleyip yüklemeyeceğini birşey yazmadı saat kaç oldu yüklemeyecek sanırım bekleyelim yinede raziye06... yazmış benim öğleden sonra elimde diye ilkşah yüklemezse o yüklesin onun gelecekmiş bugün başka geleninde yok sanırım ilkşah yüklemzse o yükler

Son düzenleme:

tm gelince kargo yazarım buraya gözüm tlfda mesaj gelsin diye bekliyorum

Günaydın kızlaar. Öğlen oldu ama neyse

Benim kargo 5-7 arası geliyo genellikle. Yani anlıycağınız daha gelmedi. Katalog yükleyecek olan arkadaşlar tekrar söyliyim yüklemeden 1-2 saat önce buraya yazın lütfen

raziye06 ilkşah yüklemezse o yükleyecek sağolsunkargodan mesaj gelince yazacak buraya çekip yüklüyorum diye canım heyecanla bekliyoruzzz

ben geldiiimm daha arkadaşıma gelmemiş kargosu ona gelene kadar burdan birine gelirse o yüklesin canlarım tamammı

Bu arada canlarım ben nezaman sabah 8 de geldim benm sabahım 12-1 yeni uyandm daha

canım sıkıldı kargo takibime bakayım dedim benim kargonun kilosunu öğrendim 9 kiloymuş kilosuna baktım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…