kızlar çok sinir oldummm internete girip bi bakıyım dedim.avon dan sipariş yollamadım demiştim size öyle sepete 1-2 bişey atmıştım.şimdi bi maillerime bakıyım dedim avon sipariş maili gelmiş.bu sabah 10.19 da yollanmış gözüküyor.ama ben yollamadım sanırım temsilcim yollamış çok sinir oldum
ben ay sonuna doğru karar verip yollayacaktım yeni kataloğu da görüp
şimdi durduk yere iade işi çıkardı başıma yaaabenim haberim bile yok yolladığından insan arayıp sormazmı yollayacakmısın diye yollayacak olsam ben bilmiyormuyum tuşa basmayı ya
olur mu böyle şey? birine bağlı gözüküyoruz avon un çalışma mantığında diye bizim adımızdan bizden habersiz sipariş yollama hakkı olmamalı :84: :84:
10.19 da yollanmış siparişim saat 14.00.ne bir telefon ne bişey girmesem nete görmiycemm yuhh yaaa.çok kızgınım şu an
temsilcinmi yollamış yoksa senin takım öncünmü yollamış bunu pek anlamadım tatlım :44: bir kere temsilcin nasıl senden habersiz yollayabiliyorki :44: ayrıca senin şifreni temsilcin nerden biliyor yada nasıl biliyor?
Canım ara sor konuş ve eğer gerçekten o yaptıysa ve mantklı bi cevabı yoksa tepkini koy bir dahada arama şifreni flnda değiş eğer bliyorsa.
http://www.kadinlarkulubu.com/kozmetik-markalari/455559-avon-k-9-katalogu-temmuz-agustos-sayisi.html#post20061390
benim akşamı bulabilr benden önce gelen olduğunda mutlaka bu konuya eklesin kataloğu
nefes alamıyorum kızlar 3 kattan nasıl indim çıktım panaromadan başlıyorum çekmeye
kızlar kargom geldi nereye ekliyim resimleri ?
ben panaroma ve ek kataloğu çekiyorum sen kataloğu çek canım öle yükleyelim daha çabuk olurkızlar kargom geldi nereye ekliyim resimleri ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?