AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

temsilcinmi yollamış yoksa senin takım öncünmü yollamış bunu pek anlamadım tatlım :44: bir kere temsilcin nasıl senden habersiz yollayabiliyorki :44: ayrıca senin şifreni temsilcin nerden biliyor yada nasıl biliyor?

kızlar şimdi avon u aradım konuştum.şimdi ben bildiğiniz normal temsilciyim.kavramları yanlış yazmış olabilirim sinirden.altında kayıtlı gözüktüğüm takım öncüm yollamış.avondan teyit ettim.şifremi bilmesine gerek yok ki.onların ekranında kendi şifresiyle girince onun altında kayıtlı tüm temsilcileri çıkıyor ordan giriş yapabiliyor.gönderenin o olduğunu teyit ettiler avon müşteri hizmetlerinden.isterseniz hakkında yasal işlem başlatalım dediler.kargo geldiğinde almayıp iade gönderme hakkım varmış.ayrıca benden habersiz bi daha böyle bişey yaparsa avon sistemde kimin yolladığını gördüğü için siparişin faturasını direk takım öncüme devredermiş ben mağdur olmazmışım...

Canım ara sor konuş ve eğer gerçekten o yaptıysa ve mantklı bi cevabı yoksa tepkini koy bir dahada arama şifreni flnda değiş eğer bliyorsa.

canım o kadar sinirliyim ki onu ararsam çok kırıcı olacağım o yüzden avon u aradım direk.onun giriş yaptığını da sistemden teyit ettiler bende sakinleşince söyleyeceğim tabi.avon müşteri hizmetlerine de söyledim bizden habersiz giriş yapma hakkını veriyorsunuz bizi de telefonla böyle bir durumda uyarın diye.
yine de şükrediyorum hep burda yazıp paylaşıyoruz mağdur olanlar var diye.en azından bana da bi ders oldu o ay siparişi girmesemde gözümü dört açıp kontrol edicem.

ben çıkıyorum kızlar biraz sakinleşeyim
akşama girerim artık.görüşmek dileğiyle iyi bakın kendinize

http://www.kadinlarkulubu.com/kozmet...os-sayisi.html (AVON K-9 KATALOĞU temmuz-ağustos sayısı)

benim akşamı bulabilr benden önce gelen olduğunda mutlaka bu konuya eklesin kataloğu

takı sattığınız kişilerin fotoğrafı çekin fotoğrf makinası kazanın gbi bişi varmış

Son düzenleme:
tamam o zaman :) ilk sayfada yine 3 grup var birer ürün seçiyosun 32 tl :):)
ilk grup : jet femme , far away , signature
ikinci grup : topuk yumuşatıcı krem , ayciceği ve c vitamini içeren koruyucu yüz kremi , traş sonrası balmı
üç : fulspeed roll on , kapatıcı , beyaz zambak banyo köpüğü :)

bu üç grup fırsatına bayılıyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…