AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

kızlar ben kampanya 8 den bu sabah verdim sipariş kendim için 1adet saç boyası sipariş etmiştim faturaya baktım biraz önce bir adet daha vardı boyadan ücreti yazmıyodu niyeki acabaa

ne kolyesi canım sipariş vermedenmi geldi o kolye geçen bir arkadaşada gelcekmiş nurdiye sanırım yanlış hatırlamıyorsam ama ne olduğunu unuttum kolyeydi sanırım bize de gelsinnnnn

evet hayatm geldi banada zambıa kolyeden çok şaşrdm inş herkese yollarlar. üstelik hoşumada gtti. yüzüğü gönderilmeyen ürünler arasnda o gelmedi.

ama kolye güzel hatta bugun takdım bile :) önce telefonuma msj geldi gönderilcek die siznde hbrnz olsun belki sizede sms yollarlar.

ay keşke bana da yollasalar kolyeden

umarım canım ama bana msj gelmedi ama belki süpriz yaparlar göndermezlerse para verip alırım artık hoşuma gitti canım çok beğendim güle güle kullan tatlım

kızlar rengarenk bozuk para cüzdanı sipariş veren oldumu nasıl acaba kolye siparişlerim var da cüzdanda yazayımmı diye sorayım dedim alan varsa şirin bir bozuk para cüzdanımı söylerse sevinirim

kızlar complete balance gece kremini beğenmedim. birine hediye edebilirim kargoyu ödemek şartıyla. isteyen ulaşsın.

Günaydın Kızlar

Şimdi siparişimi giriyorum ilk sipariş veren arkadaşlar indirim broşüründeki Little Black Dress Vücut Spreyi - 100ml
stoklarda yok diye verememişlerdi ama ben şimdi 2 tane yazdım siparişim de onaylandı. Böyle bişey olabilir mi?

kızlar dündü sanırım avonda ankete katıldm ilk 30 kişi içine girmişm bugn hediye slip into kargoda dağıtıma çıkmş şaşkınım siparişlerde bu kadr hızlı değil avon

olabilir canım teşekkürler bilgin için hemen bende veriyorum siparişimi tatlım umarım yollarlar bazen siparişte görünüyor ama göndermiyorlar stokta kalmamış diye deniyorum şansımı

kızlar Glimmerstick Diamonds Açılıp Kapanabilen Göz Kalemi- Twighlight bunu da verdi avon almak isteyen varsa kaçırmasın şu an sistem veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…