- 22 Mart 2011
- 115
- 78
- 298
ben bu katalogu çok sevdimmmmmm
Kızlar benmde geldi ürünlerim
bendebu ay alacak baya birşey çıktı yine
kızlar ben kampanya 8 den bu sabah verdim sipariş kendim için 1adet saç boyası sipariş etmiştim faturaya baktım biraz önce bir adet daha vardı boyadan ücreti yazmıyodu niyeki acabaa
ne kolyesi canım sipariş vermedenmi geldi o kolye geçen bir arkadaşada gelcekmiş nurdiye sanırım yanlış hatırlamıyorsam ama ne olduğunu unuttum kolyeydi sanırım bize de gelsinnnnn
evet hayatm geldi banada zambıa kolyeden çok şaşrdm inş herkese yollarlar. üstelik hoşumada gtti. yüzüğü gönderilmeyen ürünler arasnda o gelmedi.
ama kolye güzel hatta bugun takdım bile :) önce telefonuma msj geldi gönderilcek die siznde hbrnz olsun belki sizede sms yollarlar.
evet hayatm geldi banada zambıa kolyeden çok şaşrdm inş herkese yollarlar. üstelik hoşumada gtti. yüzüğü gönderilmeyen ürünler arasnda o gelmedi.
ama kolye güzel hatta bugun takdım bile :) önce telefonuma msj geldi gönderilcek die siznde hbrnz olsun belki sizede sms yollarlar.
ay keşke bana da yollasalar kolyeden
Bana kolye falan gelmedi walla
Günaydın Kızlar
Şimdi siparişimi giriyorum ilk sipariş veren arkadaşlar indirim broşüründeki Little Black Dress Vücut Spreyi - 100ml
stoklarda yok diye verememişlerdi ama ben şimdi 2 tane yazdım siparişim de onaylandı. Böyle bişey olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?