kızlar celebrenin mi yoksa slip intonun mu rollonu güzel kıyaslar mısınız
ben ikisinin kokusunu da pek sevmedim celebrenin parfümünü de almıştım anneme verdim bana biraz ağır geldi ama annemde çok daha güzel koku oldu tenden tene değişiyor slip into ise hiç kalıcı değil bence bu ikisi arasında kaldıysan celebrenin rollonu daha iyidir diye tahmin ediyorum almıştım sadece kokusuna baktım beğenmedim rollonu ağır geldi arkadaşıma hediye ettim ama tabi tercih senin canım
ben ikisinin kokusunu da pek sevmedim celebrenin parfümünü de almıştım anneme verdim bana biraz ağır geldi ama annemde çok daha güzel koku oldu tenden tene değişiyor slip into ise hiç kalıcı değil bence bu ikisi arasında kaldıysan celebrenin rollonu daha iyidir diye tahmin ediyorum almıştım sadece kokusuna baktım beğenmedim rollonu ağır geldi arkadaşıma hediye ettim ama tabi tercih senin canım
canım slip intoya kalıcı değil dedin ama kokusuna yorum yapmadın nasıl :)
kokusu çok hafif geldi bana ne biliyim yani parfümün testırını yollamışlardı bir sürdüm kokuyu alamadım bile hemen uçup gitti far away i tavsiye edebilirim celebrede güzel ama işte bana ağır geliyor little black dress in rollonuda olabilir yani bu 3 rollon da alıncak rollonlar arasında bence tatlım en güzeli hangisi diye sorcak olursan bence far away
kokusu çok hafif geldi bana ne biliyim yani parfümün testırını yollamışlardı bir sürdüm kokuyu alamadım bile hemen uçup gitti far away i tavsiye edebilirim celebrede güzel ama işte bana ağır geliyor little black dress in rollonuda olabilir yani bu 3 rollon da alıncak rollonlar arasında bence tatlım en güzeli hangisi diye sorcak olursan bence far away
canım sen timelessin kokusunu tarif etmiştin ya bana ay geldi bugün hiç beğenmedm rezalet bir kokusu varkoluma sıktım durdukça güzelleşiyor demiştin bakalım ne olacak zaten kendime almamıştım no problem çokta fifi
hımmm dursun bakalım biraz kolunda ilk önce böyle hacı kolonyası gibi kokuyor sonra açılıyor koku tatlım bakalım sonuç ne olucak :44:
bende merak ettim ama bu parfüme şimdilik 1 tl verilmez öyk
heyecanla bekliyoruz sonucu canım
koku hala aynı canım ama biraz hafifleşti kokuda bir değişiklik yok hala çirkin hala çirkin. buna bayılarak kullananda var mı merak ettim doğrusu
kızlar avon little black dress spreyi verdi faturalanmış siparişim burda duyuran arkadaşa çok teşekkürler
kızlar.. bir şey sormak istiyorum .. skin so soft tüy azaltıcı losyon kullanan var mı işe yarıyo mu?? yardımcı olursanız sevinirim..
Bişey değil canımcım. Ya kızlar bişey soracam acil cevap veriseniz sevinirim. Benim ödeme vadem neden 1 gün gözükür. Daha bugün sipariş verdim fatura vadem 14/07 yazıyor.
14.07 fatura vaden değilde ödemenin başlangıç tarihi olmasın canım 14 gün sonra oluyor genelde yani 14ünde başlıycak 28 i son ödeme günün gibi olabilirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?