AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

kızlar celebrenin mi yoksa slip intonun mu rollonu güzel kıyaslar mısınız

ben ikisinin kokusunu da pek sevmedim celebrenin parfümünü de almıştım anneme verdim bana biraz ağır geldi ama annemde çok daha güzel koku oldu tenden tene değişiyor slip into ise hiç kalıcı değil bence bu ikisi arasında kaldıysan celebrenin rollonu daha iyidir diye tahmin ediyorum almıştım sadece kokusuna baktım beğenmedim rollonu ağır geldi arkadaşıma hediye ettim ama tabi tercih senin canım

bnde hediye edicem arkadaşıma ama açmak istemiyorum o yüzden kararsız kaldım canım :)

canım slip intoya kalıcı değil dedin ama kokusuna yorum yapmadın nasıl :)

canım slip intoya kalıcı değil dedin ama kokusuna yorum yapmadın nasıl :)

kokusu çok hafif geldi bana ne biliyim yani parfümün testırını yollamışlardı bir sürdüm kokuyu alamadım bile hemen uçup gitti far away i tavsiye edebilirim celebrede güzel ama işte bana ağır geliyor little black dress in rollonuda olabilir yani bu 3 rollon da alıncak rollonlar arasında bence tatlım en güzeli hangisi diye sorcak olursan bence far away

kızlar panorama 8 sayfa 22deki onarıcı bakım kremini kesinlikle tavsiye ederim :) onarmıyor ama kırıkları koparıyor sürdüm ve saçlarıma dokundum kırıklar elime geldi

biliyorum onu canım :) kardeşim kullanıyor çok hoş

canım sen timelessin kokusunu tarif etmiştin ya bana ay geldi bugün hiç beğenmedm rezalet bir kokusu var koluma sıktım durdukça güzelleşiyor demiştin bakalım ne olacak zaten kendime almamıştım no problem çokta fifi

hımmm dursun bakalım biraz kolunda ilk önce böyle hacı kolonyası gibi kokuyor sonra açılıyor koku tatlım bakalım sonuç ne olucak :44:

kızlar avon little black dress spreyi verdi faturalanmış siparişim burda duyuran arkadaşa çok teşekkürler

Bişey değil canımcım. Ya kızlar bişey soracam acil cevap veriseniz sevinirim. Benim ödeme vadem neden 1 gün gözükür. Daha bugün sipariş verdim fatura vadem 14/07 yazıyor.

Mesaj geldi benim kargom da bugün gelio.
Fazla bişey almamıştım k8'den orta sayfada bi saç spreyi vardı kokulu sayfa bayıldım kokusuna bisürü aldım onu çok merak ediyorum

kızlar.. bir şey sormak istiyorum .. skin so soft tüy azaltıcı losyon kullanan var mı işe yarıyo mu?? yardımcı olursanız sevinirim..

kızlar.. bir şey sormak istiyorum .. skin so soft tüy azaltıcı losyon kullanan var mı işe yarıyo mu?? yardımcı olursanız sevinirim..

Ben kullandım bi faydasını görmedim.
Zaten katalogta tüy azaltıcı yazıo ama açıklamasında tüylerin görünümünü azaltır yazıo anlayamadım ben o ürünü.
Bacaklarım için nemlendirici olarak kullanıyorum...

Son düzenleme:
Bişey değil canımcım. Ya kızlar bişey soracam acil cevap veriseniz sevinirim. Benim ödeme vadem neden 1 gün gözükür. Daha bugün sipariş verdim fatura vadem 14/07 yazıyor.

14.07 fatura vaden değilde ödemenin başlangıç tarihi olmasın canım 14 gün sonra oluyor genelde yani 14ünde başlıycak 28 i son ödeme günün gibi olabilirmi

14.07 fatura vaden değilde ödemenin başlangıç tarihi olmasın canım 14 gün sonra oluyor genelde yani 14ünde başlıycak 28 i son ödeme günün gibi olabilirmi

Sağol canım ilgin için avonu aradım taksit seçeneğini işaretlediğim için öyleymiş 1 gün sonra sistem otomatik olarak sorup çekiyormuş müsait değilse kredi kartı 1 ay sonra fatura vadem oluyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…