Sağol canım ilgin için avonu aradım taksit seçeneğini işaretlediğim için öyleymiş 1 gün sonra sistem otomatik olarak sorup çekiyormuş müsait değilse kredi kartı 1 ay sonra fatura vadem oluyormuş.
kızlar avon little black dress spreyi verdi faturalanmış siparişim burda duyuran arkadaşa çok teşekkürler
bu spreyin kodu neydi k7 nin indirim broşüründeki spreymi
02925 panorama da
Mesaj geldi benim kargom da bugün gelio.
Fazla bişey almamıştım k8'den orta sayfada bi saç spreyi vardı kokulu sayfa bayıldım kokusuna bisürü aldım onu çok merak ediyorum
canım o spreyden bende aldım kokusunu beğenerek almıştım çok güzel ama saçı yapış yapış yapıyo matlaştırıyo ve baya sertleştiriyo özelliklerini okumadan almıştım saçların uçuşmasını engellemek içinmiş zatenbi kokusu güzel diğer türlü güzel değil
Tüh ya ben de bikaç tane almıştım kokusunu beğenip :/
Kuru saça mı uyguluosun yoksa nemli saça mı?
nemli saça uyguluyorum canım taramakta bile zorlanıyorum gerisini sen düşün kokusuna sözüm yok bende onun kokusu için almıştım zaten:93:
Ben kullandım bi faydasını görmedim.
Zaten katalogta tüy azaltıcı yazıo ama açıklamasında tüylerin görünümünü azaltır yazıo anlayamadım ben o ürünü.
Bacaklarım için nemlendirici olarak kullanıyorum...
ay keşke bana da yollasalar kolyeden
umarım canım ama bana msj gelmedi ama belki süpriz yaparlar göndermezlerse para verip alırım artık hoşuma gitti canım çok beğendim güle güle kullan tatlım
Tşkr ederm şekerım inş. Darısı başınıza amann hediyeyi yolladılarda sünger uçlu göz kalemi şiprş vermştm siyah. kutusunda black yazıo bi açtım yemyeşl göz kalemi çıktı üstelık katalokta yeşil renkte yok. kalbimden geçti başka bir temsilci galıba onu iade etti o şeklde onlrda bana yolladılr bide iadeler kesnlikle kmseye verılmıyr geri dönüşüme yollanıyor denılıo kızdım avona bu yuzden. mailde attım yanı.
benimkide yeşil canım :) olsun gözlerim yeşil dedim ama bozuldum
Tşkr ederm şekerım inş. Darısı başınıza amann hediyeyi yolladılarda sünger uçlu göz kalemi şiprş vermştm siyah. kutusunda black yazıo bi açtım yemyeşl göz kalemi çıktı üstelık katalokta yeşil renkte yok. kalbimden geçti başka bir temsilci galıba onu iade etti o şeklde onlrda bana yolladılr bide iadeler kesnlikle kmseye verılmıyr geri dönüşüme yollanıyor denılıo kızdım avona bu yuzden. mailde attım yanı.
canım sen profesyonel sünger uçlu göz kalemimi sipariş verdin tatlım eğer öyleyse orda teal black yazıyor iki uçlu göz farı ve kalemine bakarsanız orda da yeşil rengin üzerinde teal yazıyor aslında teal ingilizcede çamurcun anlamına geliyor çamurcunda b. Anadolu ve Kuzey Afrika'da yaşayan bir tür ördek türüdür Kuşlar sınıfının, kazlar takımının, ördekgiller familyasından ergin erkeklerin gerdan ve ense kızıl kahverengi, başın yan tarafları göz etrafından enseye doğru kenarları parlak sarı renkli, ince bir şeritle çevrelenmiş koyu yeşil bir bant bulunur bence teal renginin anlamını avon yeşil olarak alıyor o yüzden black rengini de siyah değilde koyu almış black teal da koyu yeşil olmuş benim fikrimce tatlım yani avon sizlere doğru ürün gönderdi tatlım müşterilerinizede bu şekilde izah edebilirsiniz durumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?