kızlar konumuzla ilgisi yok ama bugün beni görmeye gelecekler ailemle tanışmaya. sanırım 1-2 saat sonra gelirler çok heycanlıyım Sizinle paylaşmak istedim kalbim küt küt atıyor. Dua edin güzel bir gün geçsin.
Tşkr ederm şekerım inş. Darısı başınıza amann hediyeyi yolladılarda sünger uçlu göz kalemi şiprş vermştm siyah. kutusunda black yazıo bi açtım yemyeşl göz kalemi çıktı üstelık katalokta yeşil renkte yok. kalbimden geçti başka bir temsilci galıba onu iade etti o şeklde onlrda bana yolladılr bide iadeler kesnlikle kmseye verılmıyr geri dönüşüme yollanıyor denılıo kızdım avona bu yuzden. mailde attım yanı.
kızlar konumuzla ilgisi yok ama bugün beni görmeye gelecekler ailemle tanışmaya. sanırım 1-2 saat sonra gelirler çok heycanlıyım Sizinle paylaşmak istedim kalbim küt küt atıyor. Dua edin güzel bir gün geçsin.
ahhh balımm ne güzel açıkladın ölee çokkk tşkr ederim evet olabilir haklısın Doğrudr bu bilgiye ulaşmak çok iyi oldu en azından ayrıntılı bir şekilde anlatabilirm. Emeğine eline koluna sağlık serelim.
süper bir açıklama olmuş cnm :81:
evet hayatm geldi banada zambıa kolyeden çok şaşrdm inş herkese yollarlar. üstelik hoşumada gtti. yüzüğü gönderilmeyen ürünler arasnda o gelmedi.
ama kolye güzel hatta bugun takdım bile :) önce telefonuma msj geldi gönderilcek die siznde hbrnz olsun belki sizede sms yollarlar.
selam kızlar :)))
bana kolye gelmedi msjda
kolye gelen kızlar sipariş tutarınız ne kadardı belki onunla ilgili bişeydir bilemedim:18::18::18:
faturanız ne kadarlıktı bizde tamamlayalım bize de gelir belki
kızlar çok sinir oldummm internete girip bi bakıyım dedim.avon dan sipariş yollamadım demiştim size öyle sepete 1-2 bişey atmıştım.şimdi bi maillerime bakıyım dedim avon sipariş maili gelmiş.bu sabah 10.19 da yollanmış gözüküyor.ama ben yollamadım sanırım temsilcim yollamış çok sinir oldum
ben ay sonuna doğru karar verip yollayacaktım yeni kataloğu da görüp
şimdi durduk yere iade işi çıkardı başıma yaaabenim haberim bile yok yolladığından insan arayıp sormazmı yollayacakmısın diye yollayacak olsam ben bilmiyormuyum tuşa basmayı ya
olur mu böyle şey? birine bağlı gözüküyoruz avon un çalışma mantığında diye bizim adımızdan bizden habersiz sipariş yollama hakkı olmamalı :84: :84:
10.19 da yollanmış siparişim saat 14.00.ne bir telefon ne bişey girmesem nete görmiycemm yuhh yaaa.çok kızgınım şu an
bende öyle düşündüm canım sipariş tutarına göremi yolluyorlar acaba diye bu ay 270 tl yi geçti siparişim ama hala göndermiyorlar bu gün geldi kargom çıkmadı yarında gelcek 270 tl lik siparişimi yarın ki gelcek olan siparişimle geçicem bakalım gelcekmi canım:44:
selam kızlarrr
yukarda daha önce size anlattığım sipariş geldi ben evde yokken kardeşim almış kargoyu.bende açıp ürünlere bakayım bari dedim yeni siparişimi hazırlıyorum istediklerimi yollayacağım bu koliyi de iade edeceğim.
gelen ürünlerden size de bilgi vereyim dedim.
yılan desenli kol çantası : maalesef çok ucuz ve basit görünüşlü.hiç beğenmedim internette gördüğümüz fotoğraflar gibi değil bir de bildiğin muşamba kokuyor buram buram
circle&swirl küpe vardı fırsat köşesinde onu yazmıştım maalesef o da basit gözüküyor poşetli ambalajını dahi ellemedim çarşı pazarda 1-2 tlye satılan daha şık görünümlü ürünler var değmezz
yunus kolye ve bozuk para cüzdanı : kolye güzel hoş bir görünümü var ama dersenizki avon dışında bulamazmıyım bu paraya ? bulunur çarşıda ben tesadüfen bi kozmetik shopta benzer ürünleri gördüm daha ucuza. bozuk para cüzdanı da sevimli ama kaçırmayın diyebileceğim kadar da güzel değil.
panorama indirim broşürü turunçgil özlü el kremi güzel.zaten biliyosunuz avonun el kremleri güzel çıkıyor.bu kremde güzel 125 ml olması ve yılbaşı kataloğunda çıkan kremler gibi yoğun kıvamlı olması güzel.üretim tarihi de yeni eski ürün değil.
benden bu kadar çok bişeyim yoktu zaten.daha kataloğa bakan bile olmamıştı.şimdi de bakıyorum 50 tl toparlayayımda bari bunları iade edeyim 1 ay sonraki kataloğu beklemeyeyim diye.
bu arada wish of happiness güzel onu alalım abla diye ısrar ediyor kızkardeşim kokusu da kalıcı diyor.aranızda kullanan oldumu? güzelmi? cepten alışveriş ediyorum bildiğiniz keseye zarar bi sorayım dedim size :26::26:
bi de hawaiian shores edt veya vücut spreyi kullananlar kokusu nasıl kokulu sayfada güzeldi geçen katalogta.edt mi vücut spreyi mi alsam kalıcı mı?:18::18:
şimdiden teşekkürler hepinize
bağımlılık yaptı bu sayfa hepinize sevgiler
canım bence yılan derisi görünümlü kol çantasını iade etme ben ondan bir türlü kendime alamamıştım fiyatıda uygun zaten bir müşterine gösterirsin satarsın alırlar hemen bence yada balkona falan koy havalandır çantanı kokusu gider kendi fikrimce çok hoş bir çanta ama tabi tercih senin
canım bende alamadım diye hırs yapmıştım zaten :))) senin gibi düşündüm uygun fiyatlı diye ama maalesef kalitesi güzel değil. avon dan başka çantalar da aldım.onlar güzel çıktı.mesela bi mor çanta vardı indirim broşüründe.o güzel şık spor bi çanta çıktı kalitesi güzel.netten avon mor çanta arayınca fotosu çıkıyor hemen :))
sonra alicia tombul siyah rugan gibi duran çantayı da almıştım krem alana hediyeyken.o da çok güzel çıktı hatta en güzeli.
bi de temsilci sayfasında çıkan seri sonu fırsatlarından bi siyah çanta almıştım o da güzeldi.ama bu değil(( ya nasıl anlatsam sanki dışı hemen yıtılacak gibi bi de maalesef ben ucuzum der gibi duruyor.bi de ben ancak işyerinden kızlar isterse onlara ürün getiriyorum başka çevremde satabileceğim kimse yok (
işyerinden biri de alır 3 gün sonra yırtılırsa al başına belayı(( ondan çaresiz yollayacağım geri..
canım bende alamadım diye hırs yapmıştım zaten :))) senin gibi düşündüm uygun fiyatlı diye ama maalesef kalitesi güzel değil. avon dan başka çantalar da aldım.onlar güzel çıktı.mesela bi mor çanta vardı indirim broşüründe.o güzel şık spor bi çanta çıktı kalitesi güzel.netten avon mor çanta arayınca fotosu çıkıyor hemen :))
sonra alicia tombul siyah rugan gibi duran çantayı da almıştım krem alana hediyeyken.o da çok güzel çıktı hatta en güzeli.
bi de temsilci sayfasında çıkan seri sonu fırsatlarından bi siyah çanta almıştım o da güzeldi.ama bu değil(( ya nasıl anlatsam sanki dışı hemen yıtılacak gibi bi de maalesef ben ucuzum der gibi duruyor.bi de ben ancak işyerinden kızlar isterse onlara ürün getiriyorum başka çevremde satabileceğim kimse yok (
işyerinden biri de alır 3 gün sonra yırtılırsa al başına belayı(( ondan çaresiz yollayacağım geri..
selam kızlarrr
yukarda daha önce size anlattığım sipariş geldi ben evde yokken kardeşim almış kargoyu.bende açıp ürünlere bakayım bari dedim yeni siparişimi hazırlıyorum istediklerimi yollayacağım bu koliyi de iade edeceğim.
gelen ürünlerden size de bilgi vereyim dedim.
yılan desenli kol çantası : maalesef çok ucuz ve basit görünüşlü.hiç beğenmedim internette gördüğümüz fotoğraflar gibi değil bir de bildiğin muşamba kokuyor buram buram
circle&swirl küpe vardı fırsat köşesinde onu yazmıştım maalesef o da basit gözüküyor poşetli ambalajını dahi ellemedim çarşı pazarda 1-2 tlye satılan daha şık görünümlü ürünler var değmezz
yunus kolye ve bozuk para cüzdanı : kolye güzel hoş bir görünümü var ama dersenizki avon dışında bulamazmıyım bu paraya ? bulunur çarşıda ben tesadüfen bi kozmetik shopta benzer ürünleri gördüm daha ucuza. bozuk para cüzdanı da sevimli ama kaçırmayın diyebileceğim kadar da güzel değil.
panorama indirim broşürü turunçgil özlü el kremi güzel.zaten biliyosunuz avonun el kremleri güzel çıkıyor.bu kremde güzel 125 ml olması ve yılbaşı kataloğunda çıkan kremler gibi yoğun kıvamlı olması güzel.üretim tarihi de yeni eski ürün değil.
benden bu kadar çok bişeyim yoktu zaten.daha kataloğa bakan bile olmamıştı.şimdi de bakıyorum 50 tl toparlayayımda bari bunları iade edeyim 1 ay sonraki kataloğu beklemeyeyim diye.
bu arada wish of happiness güzel onu alalım abla diye ısrar ediyor kızkardeşim kokusu da kalıcı diyor.aranızda kullanan oldumu? güzelmi? cepten alışveriş ediyorum bildiğiniz keseye zarar bi sorayım dedim size :26::26:
bi de hawaiian shores edt veya vücut spreyi kullananlar kokusu nasıl kokulu sayfada güzeldi geçen katalogta.edt mi vücut spreyi mi alsam kalıcı mı?:18::18:
şimdiden teşekkürler hepinize
bağımlılık yaptı bu sayfa hepinize sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?