Verdim siparişlerimi canım banyo seti eklenmiş Stoklarda var demekki.Yakaladım
Tebrik ederim tatlım.İyi günlerde kullanman dileğiyle...
k9da sıparısler ne zmn bslıyor
5ağustos saat 16.00 da
5ağustos saat 16.00 da[/QUOT
k9 biran önce başlasa da k10 u görsek :)) katalogtan ürün alınca hep böyle oluyor.Sonraki gelsin onu göreyim istiyorum
sizde benim gbimisiniz
k9 biran önce başlasa da k10 u görsek :)) katalogtan ürün alınca hep böyle oluyor.Sonraki gelsin onu göreyim istiyorum
sizde benim gbimisiniz
Tıpatıp:78:
Tıpatıp:78:
evde 20 nin üstünde rujum var aklım hala yeni çıkacak seride
hiç bişiy bulamasam yeni çıkan maskelere sarıyorum veya saç bakım ürünlerine
en azından satış yapsamda onun karıyla alsam neyse sürekli teselli durumundayım aaa dışarda bak kaç para maskeler.en azından avonda uygun
bi de hepsini sürüp sürüştürmeye yetse gün değmeyin keyfime
sizde benim gbimisiniz
Aynen canım öyle ya:)özellikle şu k10 daki yeni çıkacak olan paleti çok merak ediyorum nasıl birşey malum benim siparişler baya geç geliyo alan varsa gelince foto.sunu çekip koyabilir mi?
evde 20 nin üstünde rujum var aklım hala yeni çıkacak seride
hiç bişiy bulamasam yeni çıkan maskelere sarıyorum veya saç bakım ürünlerine
en azından satış yapsamda onun karıyla alsam neyse sürekli teselli durumundayım aaa dışarda bak kaç para maskeler.en azından avonda uygun
bi de hepsini sürüp sürüştürmeye yetse gün değmeyin keyfime
Daha bi ürün bitmeden başkalarını alıyoruz ev koli koli doldu vallahi benim merakım da ara sıra makyaj yapsam da gözkalemi ve rujlara oluyo onun dışında parfümü fixed alıyoruz ztn duşjelleri köpükler takılar çantalar aksesuarlar fln. Satmaya kalksam nasıl satarm bilmiyorm biraz boşaltmam lazım kolileri Benim işim daha zor kredi kartıyla yapıyorum alışverişi çünkü Evet dediğin gibi biz bu ürünlerle daha kaç sene yaşarız ömrümüz varsa aslında yine de doymuyoruz
Daha bi ürün bitmeden başkalarını alıyoruz ev koli koli doldu vallahi benim merakım da ara sıra makyaj yapsam da gözkalemi ve rujlara oluyo onun dışında parfümü fixed alıyoruz ztn duşjelleri köpükler takılar çantalar aksesuarlar fln. Satmaya kalksam nasıl satarm bilmiyorm biraz boşaltmam lazım kolileri Benim işim daha zor kredi kartıyla yapıyorum alışverişi çünkü Evet dediğin gibi biz bu ürünlerle daha kaç sene yaşarız ömrümüz varsa aslında yine de doymuyoruz
kızlar zaten avonu zengin eden bizim müşteriler değil, Avom temsilcileri takım öncüleri :))) Hepimiz aynıyız
Aynen canım öyle ya:)özellikle şu k10 daki yeni çıkacak olan paleti çok merak ediyorum nasıl birşey malum benim siparişler baya geç geliyo alan varsa gelince foto.sunu çekip koyabilir mi?
hangi palet tatlım hani şu kapatıcı olarak kullanılan mı? ben akşam avmde mağaza bakarken bi kozmetik mağazasında gördüm farklı renk pata krem fondöten gibiydi.
Bi an bizim evi anlatıyorsun sandım :)) akşam kataloğa bakıyorum ay neler alıcaktım ben diye.Babam bile artık diyo ki kızım mecbur değilsinki almaya illa sipariş yollamaya
yorma kendini.ne istiyosan dışarıdan da alabilirsin
hangi palet tatlım hani şu kapatıcı olarak kullanılan mı? ben akşam avmde mağaza bakarken bi kozmetik mağazasında gördüm farklı renk pata krem fondöten gibiydi.
Evet canım o sanırım krem fondöten gibi değişik birşeye benziyor ya nasıl birşey görelim yüzün farklı farklı yerleri için bölümleri var:)
Bi an bizim evi anlatıyorsun sandım :)) akşam kataloğa bakıyorum ay neler alıcaktım ben diye.Babam bile artık diyo ki kızım mecbur değilsinki almaya illa sipariş yollamaya
yorma kendini.ne istiyosan dışarıdan da alabilirsin
Avon da temsilciyken dışardan kozmetik almak da olmuyo ki ama yaa
Evet canım o sanırım krem fondöten gibi değişik birşeye benziyor ya nasıl birşey görelim yüzün farklı farklı yerleri için bölümleri var:)
Canım ben sephora da benzer ürün gördüm denemedim ama istersen bi bak dışarıdan.Tester ını görürsen bi fikir oluşur.Diğer türlü avondan gelen i denemeden anlayamayacağın için beğenmesende para vermiş olmazmısın:26: :26:
Avon da temsilciyken dışardan kozmetik almak da olmuyo ki ama yaa
Ne yalan söyliyim ben yine de bakıyorum dışarıya da.Avon a üye olduğumdan beri daha dışardan birşey almadım ama güzel bir kampanya yakalarsam da alırım :32
Canım ben sephora da benzer ürün gördüm denemedim ama istersen bi bak dışarıdan.Tester ını görürsen bi fikir oluşur.Diğer türlü avondan gelen i denemeden anlayamayacağın için beğenmesende para vermiş olmazmısın:26: :26:
Evet canım öyle haklısın k9 panaromada var belki burdan alan bi arkadaşımız olmuştur alan varsa kullanıp fikrini paylaşır belki bizimle:)
Bende Satış Temsilciyim
Siparişlerim yeni geldii bende eve kolileyip öyle satıcam artık her üründen 1 tane bulundurcam evdee :) :) Satamadığmı ben kullanıyorum zaten :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?