AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Evet katılıyorum.Den emek için alırsın bi sonraki siparişlerinle memnun kalmazsan iade edersin.

arkadaşlar aranızda fikir verebilecek kimse yok herhalde konu sahibi ilkşah tatildemi onun boya konusunda tecrübesi vardı:26:

arkadaşlar aranızda fikir verebilecek kimse yok herhalde konu sahibi ilkşah tatildemi onun boya konusunda tecrübesi vardı:26:

canım ilkşah avon u bıraktım yazmıştı en son.yine de sağolsun kampanya 9 kataloğunu yükleyen olmasaydı o yükleyeceğini yazmıştı.Ara ara giriyor sanırım forum a ama emin değilim.sanki eski sayfalarda bu tarz bir sorunun yanıtı vardı istersen geçmiş sayfalara bi bak :)

arkadaşlar ben k8den sipariş vermedim bu ay bana k9 gelirmi?

merhaba ,
geçmiş sayfalarda aras kargoyla katalog gönderildiğini yazmıştı arkadaşlar.şayet gelmezse ilkşah ayrı bir başlık açmıştı kampanya 9 ve panorama yı oraya yükledirler canım.ordan bakabilirsin

saol cnm takım öncümü aradım çok ısrar etti bu ay 20liralıkda olsa sipariş girelim diye sanki ben bilmiyorum girdğimde gelceğini:) neyseki ikna edemedi

saol cnm takım öncümü aradım çok ısrar etti bu ay 20liralıkda olsa sipariş girelim diye sanki ben bilmiyorum girdğimde gelceğini:) neyseki ikna edemedi

canım takım öncünün gazına gelme sakın :)) aktiflik sağlamak için soruyorlar.kargo ücretini siz mi ödeyeceksiniz diye sorsaydın keşke :))) benim takım öncümde benden haversiz arayıp sormadan eski sayfalara yazmıştım sepette bekleyen siparişimi yollamıştı.yeniden sipariş hazırlamak zorunda kaldım çok şükür 2 arkadaşımda birer ürün aldı da sipariş yollamak adına olur olmaz bişeyler yollamak zorunda kalmadım.kiii takım öncüm beni hala aramadı.

neticede anladığım kadarıyla sende benim gibi kendine alıyorsun tanıdıklardan bir iki arkadaşın isterse bir de onlara getiriyorsun.senden iyi kimse bilemez.en iyisini yapmışsın :))

evet kendim için üye oldm fakat yeni katalogda istiorum her ay sipariş verdim bu ay ilk defa vermicem ztn hiç eksğim yok satmakda istemiorum. bana dioki banyo köpüğü al bari cok ihtiyacm var üyeler sipariş vermedi bu ay :) sanki benim sorunum snir oldum ya

Hiççç kendini sinir etme canım.Öncelikle çok ihtiyacım var üyeler sipariş vermedi diyorsa bu ay orada bir tuhaflık var.Ya takım öncülüğünü korumak ya da tüm üyelerin sipariş göndermesini sağlayarak ekip üstünden yatacak prim tutarını garantilemek istiyordur.Önceleri daha iyi niyetliydim.Ancak başıma son gelen "takım öncümün beni aramadan sormadan benim sepete attığım siparişleri göndermesi" artık iyi niyetli ve hoşgörülü davranamıyorum açıkçası.

1 adet katalog ondan rica et.kendisine gelenlerden verebilir sanırımki.O da olmuyorsa k9 konusuna bak.Gerçekten çekip yükleyen arkadaşlar sağolsunlar eksiksiz yüklediler.

Kızlar benim faturalar işbank otomatik ödemede hangi günler hesabı kontrol edip çekio avon parayı bilginiz var mı?

teşekkürler arkadaşım ben bi bakıyım....

evet cnm bende öyle yaptm 1 tane katalog rica ettim veremem falan dedi ısrar etti sipariş vermem için benide ikna edemeyince bir seferlik veriyim sana katalog dedi :) hayret birsey yani o prim alcak diye zarara giremem herseyim fzla fazla var ztn. ama dısardan isteyenler oldu bikaç bişeyler onlar icin katalog lazmdı. senin başına gelenide okudum canım bende korkmaya başladm o yüzden benim adıma sipariş girer diye.

Daha önce hangi markayla elde etmiştin rengi?
Koyu küllü sarıyla açık sarıyı karıştırırsan elde edebilirsin diye düşünüyorum.
Avon olması şart mı boyanın?
Renk seçenekleri az çünkü belki elde edemezsin diye soruyorum.
Bikaç markaya daha bak derim.
Saç forumlarını araştırırsan bal köpüğü rengini elde etmiş bikaç üye vardı onların konularından da bilgi edinebilirsin.

cevabın için çok sağol arkadaşım saç forumlarını da araştırıyorum kahveyle altın sarısı rengini önermişler ben nevacolor bal köpüğüne boyamıştım fakat tam istediğim gibi olmadı öyle bir g.zamanki de oynayan aylinin saç rengini istiyorum koyu küllü sarıyla açık sarı renginin karıştırsam çok açık olurmu

Canım hiç korkma.Ben artık iyi ki başıma geldi diyorum.Benim takım öncüm arkadaşımın annesi.Arkadaşıma da hiçbirşey söylemedim.Bu ay sadece sepete sipariş atıcam lütfen yollama diye ikaz etmeyi düşünüyorum.Bu olay olmasaydı bende avon müşteri hizmetlerini arayıp haklarımı öğrenmeyecektim.Avon a sor da böyle bi başlık yok çünkü Eeee onlarda haklı takım öncünüz sizin siparişlerinizi size sormadan gönderirse napmalı yazacak halleri yok ya

En azından artık böyle bişey tekrarlanırsa şikayet hakkım olduğunu ve faturanıntakım öncüme aktarılacağını biliyorum.İçim rahat.Ve siparişim olsun ya da olmasın siteden kontrol etmem gerektiğinin farkındayım artık

Onun saçında dorelik var diye hatırlıyorum yoğun dore kumralla sarıyı karıştır o zaman.
İstersen ayrı bi konu aç istediğin renkle ilgili,kendi saç rengin ve istediğin saç rengini eklersin daha net bilgi vermiş olurum görürsem,başkaları da yardımcı olabilir böylece.
Rica ederim bu arada :)

nasıl yani? diyelimki benden habersiz sipariş girdi nereye şikayet etmem gerekiyor müşteri hizmetlerine mi ?

nasıl yani? diyelimki benden habersiz sipariş girdi nereye şikayet etmem gerekiyor müşteri hizmetlerine mi ?

Evet canım ,öyle yapmak gerekiyormuş.Haklarımızı bilirsek sorun yaşamayız diye düşünüyorum.Bu da bir vesile oldu da öğrendim,benim gibi bilmeyenlerle de paylaşma imkanım oldu en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…