AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

merhabalar ben avona yeni üye oldum internetten
daha sonra satış sorumlum benden gerekli evrakları aldıktan sonra ilk siparişlerimi ona vermem gerektiğini söyledi neden ilk siparişlerimi kendim veremiyormuyum bilgilendirebilirmisiniz

canım herkeste öle oluyor.ilk siparişi takım öncün girecek sonra sana gelen temsilci no ve şifre ile kendin girebilirsin diğer aylarda.

kızlar ürünlerim geldi banyo seti fena değil. Allahtan kırık çatlak bişide yok 10 adet kataloga değer yani :))))

verme ilk siparişini değişti o kural artık yeni üye olan herkes kendi siparişini verebiliyor bss ler fazla fazla ürünler ekliyorlar özellkile boşa birsürü ücretli katalog ekliyorlar onlar katalog satışından prim aldıkları içn

ben de nisan ayında üye oldum temsilcim ben giricem dedi kabul etmedim. üye olduktan birkaç gün sonra cebime temsilci no ve şifre geldi onunla ilk girişimi kendim yaptım

Bende Avon'a üye olucaktım ama birşey kafama takıldı sormak isterim;
Kaç ay sipariş verilmezse üyelikten atıyorlar?

Teşekkürler cevap için, o zaman ben hiç üye olmayayım, 4-5 ay yurtdışına çıktığım oluyor çünkü
Ablamdan almaya devam edeyim en iyisi

Son düzenleme:
Teşekkürler cevap için, o zaman ben hiç üye olmayayım, 4-5 ay yurtdışına çıktığım oluyor çünkü
Ablamdan almaya devam edeyim en iyisi

3 ay vermezsen sipariş pasif oluosun bir 3 ay daha hak tanıyor diğer 3 ay sonunakadarda vermezsen siliniosun yani 6 ay

ya kızlar bende üye olmak istiyorum ama sadece kendim için sipariş vereceğim bu yüzden öle belli bir limit veremem her ay öle temsilcilerlede uğraşmak falan istemiyorum kendi kendime sipariş vereyim vgelsin istiyorum öle çevremde gelişinde veren yok... sizce üye olsam mı acaba böle çok sorunlar yaşıyorusunuz

Son düzenleme:

Anladım canım sadece kendine indirimli almak için üye olmak istiyorsun limiti dolduramazsan kargo parasını ödersin şimdilik limit 50 tl canım.

Ben de 1buçuk ay önce üye oldum avona şu ana kdr herhangi bir sorunla karşılaşmadım çok şükür karşılaşsam ztn bundan ilk önce avonu sorumlu tutmam çünkü isim yapmış bi marka çoğu kişinin tercih ettiği. Ama bi sorunla karşılaşsam peşini de bırakmam çünkü emek veriyoruz sonuçta hakkını arayabilirsin her türlü mağdur olacağını sanmıyorum. Herhangi bi sorunla karşılaştığında müşteri hizmetlerini arayabilirsin her türlü şeyi paylaşırsın yardımcı olurlar büyük ihtimal ne güne duruyolar orda yoksa. Bence denemelisin yine de karar snn etrafında varsa öyle arkdşların herhangi bir sorunla karşılaıp karşılaşmadıklarını sor. Böylece daha iyi fikir sahibi olursun.

peki kızlar üye olunca kendi kendime sipariş verebilir miyim siteden verile biliniyormuş sanırım yani kimseyi aramama gerek varmı sipariş yazdırmam için:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…