- 16 Haziran 2011
- 16.500
- 72.944
- 798
kızlar zaten avonu zengin eden bizim müşteriler değil, Avom temsilcileri takım öncüleri :))) Hepimiz aynıyız
Aynen Nurdi cim ,
sipariş tutmaz kargo vermiyim der ürün ekleriz, o ay satışımız fazlaysa hediyeye az bişey kaldıysa ay dur bu kadar satmışım bari hediyemde gelsin der yine ekleriz.Asıl alıcı tabiki biz üye olanlarız.Katalog elimizin altında olmasa beki almıycaz bu kadar.:97::97::97:
merhabalar ben avona yeni üye oldum internetten
daha sonra satış sorumlum benden gerekli evrakları aldıktan sonra ilk siparişlerimi ona vermem gerektiğini söyledi neden ilk siparişlerimi kendim veremiyormuyum bilgilendirebilirmisiniz
kızlar katolog üzerinden yüzde kaç bırakıyor
kızlar ürünlerim geldi banyo seti fena değil. Allahtan kırık çatlak bişide yok 10 adet kataloga değer yani :))))
merhabalar ben avona yeni üye oldum internetten
daha sonra satış sorumlum benden gerekli evrakları aldıktan sonra ilk siparişlerimi ona vermem gerektiğini söyledi neden ilk siparişlerimi kendim veremiyormuyum bilgilendirebilirmisiniz
Bende Avon'a üye olucaktım ama birşey kafama takıldı sormak isterim;
Kaç ay sipariş verilmezse üyelikten atıyorlar?
Bende Avon'a üye olucaktım ama birşey kafama takıldı sormak isterim;
Kaç ay sipariş verilmezse üyelikten atıyorlar?
Teşekkürler cevap için, o zaman ben hiç üye olmayayım, 4-5 ay yurtdışına çıktığım oluyor çünkü
Ablamdan almaya devam edeyim en iyisi
Teşekkürler cevap için, o zaman ben hiç üye olmayayım, 4-5 ay yurtdışına çıktığım oluyor çünkü
Ablamdan almaya devam edeyim en iyisi
fotoları beklioruzzz
ya kızlar bende üye olmak istiyorum ama sadece kendim için sipariş vereceğim bu yüzden öle belli bir limit veremem her ay öle temsilcilerlede uğraşmak falan istemiyorum kendi kendime sipariş vereyim vgelsin istiyorum öle çevremde gelişinde veren yok... sizce üye olsam mı acaba böle çok sorunlar yaşıyorusunuz
ya kızlar bende üye olmak istiyorum ama sadece kendim için sipariş vereceğim bu yüzden öle belli bir limit veremem her ay öle temsilcilerlede uğraşmak falan istemiyorum kendi kendime sipariş vereyim vgelsin istiyorum öle çevremde gelişinde veren yok... sizce üye olsam mı acaba böle çok sorunlar yaşıyorusunuz
Ben de 1buçuk ay önce üye oldum avona şu ana kdr herhangi bir sorunla karşılaşmadım çok şükür karşılaşsam ztn bundan ilk önce avonu sorumlu tutmam çünkü isim yapmış bi marka çoğu kişinin tercih ettiği. Ama bi sorunla karşılaşsam peşini de bırakmam çünkü emek veriyoruz sonuçta hakkını arayabilirsin her türlü mağdur olacağını sanmıyorum. Herhangi bi sorunla karşılaştığında müşteri hizmetlerini arayabilirsin her türlü şeyi paylaşırsın yardımcı olurlar büyük ihtimal ne güne duruyolar orda yoksa. Bence denemelisin yine de karar snn etrafında varsa öyle arkdşların herhangi bir sorunla karşılaıp karşılaşmadıklarını sor. Böylece daha iyi fikir sahibi olursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?