AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Slm kızlar likit görünümü veren göz kaleminin gri renginden alan var mi? varsa tam rengini çizip ekleyebilir mi?

arayıp şikayet edersen direk takım öncünün faturasınamı geçiyor

Evet , müşteri hizmetlerinden öyle söyledirler.Şikayet kaydı açarız.Süreç yasal takibe kadar da gidebilir dediler.Tekrarı olursa ne yapabilirim?Neticede ödenmezse faturanın ödemesini benden talep edeceksiniz dedim.O zaman mt si böyle bir durumda faturayı takım öncünüze devrederiz dedi.

kızlar kampanya 8--98.sayfadaki red kiss rujdan alan varmı içinizde gerçekten model üzerindeki gibimi?kendime alıcamda emin olamadım.sizlerinde bi fikriini soriyim dedim...:44::44:

fotodan daha kırmızı oluyor normalde.çok güzel bence arkdaşım almştı.

hımm anladım canım aslında fotodaki hali çok hoşuma gitti çokta dikkat çekici cırtlak bi şey olsun istemiyorumda başka alan arkadaşlar varsa artık onlarında bi fikrini alıp ona göre sipariş veriyim.teşekkür ederim

265 tllik sipariş verceksin cnm.. bi de ona 10 tane katalog ekliceksin.. toplamda 274 tl olcak yani

ve tatil bitti.. sonunda evime döndüm.. hepinizi ve özellikle de bu sitei çok özlemişim

cnm orta ve uzun boyda saçlar için olan seriyi kullanabilirsn bence... benimde saçlarım uzun ve gayette iyi bakım yapıo.. kullanmanı öneririm

Slm kızlar. limite ulaşıpta banyo seti gelmeyen varmı arkadaşlar, genelde kampanya sonlarına doğru stoklarda kalmıyor temsilci hediyeleride. böle bi durumla karşılaşan varmı bu ay, ona göre sipariş vericemde :)) Biraz daha geç vermek istiyorum bu kez.

Slm Nurdi Peki stokta kalmayan hediye ürünler bidahaki aya gelmiyor mu:44:

a.s tatlım. Geliyor canım bazen 2 ayıda buluyor ama yada kalmayınca başka bir hediye de yollama hakkı var avonun.

Evet farklı bi ürün de yollayabiliyor maalesef ve çok saçma buluyorum katalogtaki hediye için uğraşırken ihtiyaç olmayan veya beğenmiceğimiz bişyle karşılaşablriz hiç düşünmüyolar ya

kızlar bana avondan mesaj geldi cuma 4e kadar girilen her 125 tl lik sipraişe hediye vereceklermiş. ayrıntılı bilgi avon.com.tr de demiş ama ben göremedim sayfasında bir açıklama. başka mesaj gelen var mı aranızda?

Bütün temsilcilerine geliyor canım. Sayfaya gir yukarıda anasayfa yazısı var tıkla oraya direkt çıkıyor karşına ürünler ve tarihleri ztn.

Bütün temsilcilerine geliyor o mesaj cnm. Temsilci girişi sayfasına gir yukarıda anasayfa butonu var oraya tıkla direkt çıkıyor ürünler ve tarihleri ztn.

Son düzenleme:
Evet farklı bi ürün de yollayabiliyor maalesef ve çok saçma buluyorum katalogtaki hediye için uğraşırken ihtiyaç olmayan veya beğenmiceğimiz bişyle karşılaşablriz hiç düşünmüyolar ya

Verdim siparişlerimi canım banyo seti eklenmiş Stoklarda var demekki.Yakaladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…