Kızlar benim faturalar işbank otomatik ödemede hangi günler hesabı kontrol edip çekio avon parayı bilginiz var mı?
arayıp şikayet edersen direk takım öncünün faturasınamı geçiyor
kızlar kampanya 8--98.sayfadaki red kiss rujdan alan varmı içinizde gerçekten model üzerindeki gibimi?kendime alıcamda emin olamadım.sizlerinde bi fikriini soriyim dedim...:44::44:
fotodan daha kırmızı oluyor normalde.çok güzel bence arkdaşım almştı.
Evet aynen bu sefer hedefim 200ü geçmek ama sadece kendime alıyorum nerdeyse
Acaba bilen var şu k9daki 265tl lik siparişi verip bi de ayriyeten 10katalog yani 9tl daha mı giriyoruz kahvaltı tabakları için. Yoksa 256+9tl(10lu katalog fiyatı) versek de oluyor mu umarım anlatabilmişimdir:26:
Senelerdir Avondan bşyler alırız hep annemle. Ben de artk bşyleri uyguna almak için başladım çalışmaya geçen ay.Ama şampuanlarını pek kullanamıyorum ben saçlarım uzun ve gür biraz o yüzden çok yetersiz geliyo bnm saçlarıma. O saçbakım kremini annem istemişti aldım panorama dan ama kullanmadı daha.Ben de artık paso bu formdayım buraya da yeni üye oldum güzel bi foruma benziyor bnce
Teşekkürlerr...265 tllik sipariş verceksin cnm.. bi de ona 10 tane katalog ekliceksin.. toplamda 274 tl olcak yani
ve tatil bitti.. sonunda evime döndüm.. hepinizi ve özellikle de bu sitei çok özlemişim
ve tatil bitti.. sonunda evime döndüm.. hepinizi ve özellikle de bu sitei çok özlemişim
cnm orta ve uzun boyda saçlar için olan seriyi kullanabilirsn bence... benimde saçlarım uzun ve gayette iyi bakım yapıo.. kullanmanı öneririm
Slm kızlar. limite ulaşıpta banyo seti gelmeyen varmı arkadaşlar, genelde kampanya sonlarına doğru stoklarda kalmıyor temsilci hediyeleride. böle bi durumla karşılaşan varmı bu ay, ona göre sipariş vericemde :)) Biraz daha geç vermek istiyorum bu kez.
Slm NurdiPeki stokta kalmayan hediye ürünler bidahaki aya gelmiyor mu:44:
a.s tatlım. Geliyor canım bazen 2 ayıda buluyor ama yada kalmayınca başka bir hediye de yollama hakkı var avonun.
kızlar bana avondan mesaj geldi cuma 4e kadar girilen her 125 tl lik sipraişe hediye vereceklermiş. ayrıntılı bilgi avon.com.tr de demiş ama ben göremedim sayfasında bir açıklama. başka mesaj gelen var mı aranızda?
kızlar bana avondan mesaj geldi cuma 4e kadar girilen her 125 tl lik sipraişe hediye vereceklermiş. ayrıntılı bilgi avon.com.tr de demiş ama ben göremedim sayfasında bir açıklama. başka mesaj gelen var mı aranızda?
Evet farklı bi ürün de yollayabiliyor maalesef ve çok saçma buluyorum katalogtaki hediye için uğraşırken ihtiyaç olmayan veya beğenmiceğimiz bişyle karşılaşablriz hiç düşünmüyolar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?