aynen canım bak benden sana nasihat öyle çok fazla alışveriş etme.zaten ürünlerinin çoğu vasat altı ve sırf kargo ücretini tamamlamak için saçma sapan alışveriş yapıyo insan.benim evi bi görsen annem adımı şişeci koydu:)ve ben artık kozmetik malzemelerimi ingiltereden daha ucuza getirtiyorum ayıptır söylemesi::82:tabi avona göre daha pahalı ama bin kat daha kaliteli..
kızlar ben kargo mu takip edemıyorum daha işleme alınmamıs herlde sızın nası?
ben daha yollamadım canım siparişi sepete attım.bu akşam kısmetse yollayacağım.ondan bişey diyemiyorum :26:
anlıyorm cnm da neden yollamadn ındırım brosuru kaçtı artk
sepettler bişey olmaz diye düşünüyorum.ekran hep dondu.akşam uyuyakaldım en son.bugünde işteyim.anca işten sonra((
kızlar ıce sheers mor renk parfümün kokusunu bilen var mı? katalog alımına xxx kadar ya değermi sizce nasılsa katalog alıcam.yollasammı onu da? alan olmuşmuydu acaba aranızdan
merhaba kızlar panoramda ki nazar boncuğu kolye ve bileklikden daha önce alan oldu mu acaba nasıl bir şey daha sipariş girmedim kendime almayı düşünyrm da alsam mı acaba
hmm cnm dun nasıldı oyle ya iftara kdr pc basında..:) incandessnce alamadm uzuluyorm onn ıcın ama beata çantayı kaçrmadm buda sevincm))
Canım al kaçırma derim cook güzel gözüküyo:)daha önce almadım ama güzel bence şu sıralar maddi açıdan biraz sikintiliyım da senin yerinde olsam kaçırmazdım tatlım.
Canım ben kullanmadım ama satmıştım güzel bi kokusu var denedim bi kerecik:) ferah yani yaz için güzel tavsiye ederim.
bende diğer alıcaklarımdan vazgectım bu takı için bir de ona uygun gömleğim ve tshirtum da var kaçrmyım o zaman tşk tatlım
sağol tatlım fikir verdiğin içinalıyım o zaman parfümden zarar gelmez
tatlım diğer mesajımı okuyabildinmi biliyorum çok destansı amayorumlarını merak ediyorum
Önemli değil canım her zaman evet okumuştum tatlım ama kullanmadım malesef
fırsat köşesine baktınız mı sipariş girerken?? Solutions Winter Gündüz Kremi SPF15- 50ml nin fiyatı uygun geldi bana.temizleyicisini almıştım güzeldi.gerçi beğenip aldığım bu kremleri sürmek için bikaç yüzümün daha olması gerekiyor ya neysekullanan olmuşmuydu aranızda güzel bir kremmi açmazsam 1 yıl ömrü var kış soğuklarına saklasammı bilemedim
Color Trend Ruj - Garnet Glow .forumlarda rengi çok güzel diye okudum genelde pek iyi çıkmıyor ama merak ettim yazdım 1 tane.bundan alan olmuşmuydu 6 ay önce filan kalkmış satıştan :26:
Flower&Faux Pearl Küpe hoş bişeye benziyor.bakalım gerçekten öyle mi
Arabian Glow Soft and Sleek Göz Kalemi - Deep Purple . umarım sürümü de rengi de güzeldir.bundan alan kullana varmı :26:
50's Glam EDT - 50ml .sırf merakımdan alacaktım ama 2 ay önce daha ucuzmuş o zaman vermemişti sistem.şimdi de alıp kazıklanmıyım ona sıra gelene kadar çok parfüm birikti evde.siz ne dersiniz
Footworks Nar Ve Çikolata Serisi Ayaklar için Pürüzsüzleştiren Arındırıcı Scrub -75ml. .. hep yüzüme vücuduma alıyorum bi de ayaklarıma bişey alayım dedimbundan kullanan oldu mu
Footworks ayak taban koruyucu..bazı forumlarda ayağımı rahatsız etti yazmışlar.içinizden alan kullanan oldu mu memnun musunuz ?
cumartesi cumartesi çok oldum ama fikir alayım dedim sizden de :97::97:
sistem vermedi ama alsam bile nasıl kullanacağımdan emin olamadığımdan pırıltılı vücut pudralarını nasıl kullanıyorsunuz? normal pudraları teri kessin diye kullanıyoruz da bu pırıltılı ya varmıdır farklı bir yolu yordamı :26:
yorumlarınızı fikirlerinizi bekliyorum kızlar
sizler kendinize neler beğendiniz bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?