merhabalar eşim için erkek parfümü tavsiyesi olan varmı 9.cu katologtan 30 tlden yukarı olmasın lütfenben aromadısıac alıcaktım ama ablam numunesini koklamış begenmemiş tarcın kokusu var agır dedi
merhabalar eşim için erkek parfümü tavsiyesi olan varmı 9.cu katologtan 30 tlden yukarı olmasın lütfenben aromadısıac alıcaktım ama ablam numunesini koklamış begenmemiş tarcın kokusu var agır dedi
Essence güzel cnm stoktan kalkıyo bn 2 tane alıcam 2 tane de sipariş var, signature de güzelmiş 32lik paketteki,
Essence güzel cnm stoktan kalkıyo bn 2 tane alıcam 2 tane de sipariş var, signature de güzelmiş 32lik paketteki,
canım tavsiyelerim up to you,ve en güzelide true force çok sattım kendi sevgilimede aldım bundantavsiye ederim tatlım bence eşin beğenir bu parfümü
evet canım ama signature parfüm bana olgun erkekler için gibi geliyo tabi bu benim düşüncem:82:
mrb arkadaşlar temsilci programındaki hediyeler değişmiş sanırm. bnde tabakları alırım die 6 adet bardak siparişi vermiştim komşumuzun eşine takım olsun diye şimdik tabaklar gitmiş havlular glmiş diyorsunuz tamda açılmıyor sayfa küçücük ekrandan gördüm onu yükleyebilrmisniz merak ettim program 2de mi değişmş kupalar ve demliktemi yok.:44:
teşekkürler kızlar hemen sipariş gecirtcem ablama birinden birini seceyim true force secıcem galıba:97:
kızlar herve leger kokusunu bilen varmı ..merk ettgm parfmlerden kendisi:)
kızlar yukarıdakilere ilişkin yorumu olan ilgili ürünleri kullanan var mı aranızda ?
siz neler aldınız kendinize bu ay, beğendiğiniz memnun olduğunuz ürünlerden bize de tavsiyeleriniz var mı? çok sessiz bugün burası.gezmelerde mi herkes
faturası kesilen var mı ? benim hala kesilmemiş ne zaman kesilir ?
teşekkürler kızlar hemen sipariş gecirtcem ablama birinden birini seceyim true force secıcem galıba:97:
kızlar yukarıdakilere ilişkin yorumu olan ilgili ürünleri kullanan var mı aranızda ?
siz neler aldınız kendinize bu ay, beğendiğiniz memnun olduğunuz ürünlerden bize de tavsiyeleriniz var mı? çok sessiz bugün burası.gezmelerde mi herkes
hımmm tamam canım sağolAvon haftasonu çalışmadığı için pazartesi büyük ihtimal cnm
Bn de babama alıcm şu 32lik paketten ama alsam mı almasam mı kararsız kaldım hiçbşy alasım gelmiyo avonun yptığı şu şeyi gördükten sonra moralim bozuldu 2 gündür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?