AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Offffffffffff Kızlar çok sinir oldum yaaa dün zaten bütün gün bekledim bekletildi çoğu temsilci siparişler yüzünden bugün de bi gireyim temsilci tavsiyesine dedim ki bir de ne göreyim havluları koymuşlar nereye gitti tabaklar bi de yetmiyomuş gibi at ürünlerinden sipariş giricekmişiz bu ay olmuş 12 tane ürünü nsl satayım ben bu avon iyice sapıttı yaa çileden çıktım artık yırtıyoruz kendimizi o verdiği limite ulaşmak için bir ay boyunca ztn kar mar yok ortada bi hediye kazanalım dedik o da kursağımızda kaldı bu ne şimdi şaka mı ya

merhabalar eşim için erkek parfümü tavsiyesi olan varmı 9.cu katologtan 30 tlden yukarı olmasın lütfen ben aromadısıac alıcaktım ama ablam numunesini koklamış begenmemiş tarcın kokusu var agır dedi

Essence güzel cnm stoktan kalkıyo bn 2 tane alıcam 2 tane de sipariş var, signature de güzelmiş 32lik paketteki,

merhabalar eşim için erkek parfümü tavsiyesi olan varmı 9.cu katologtan 30 tlden yukarı olmasın lütfen ben aromadısıac alıcaktım ama ablam numunesini koklamış begenmemiş tarcın kokusu var agır dedi

canım tavsiyelerim up to you,ve en güzelide true force çok sattım kendi sevgilimede aldım bundantavsiye ederim tatlım bence eşin beğenir bu parfümü

Son düzenleme:
mrb arkadaşlar temsilci programındaki hediyeler değişmiş sanırm. bnde tabakları alırım die 6 adet bardak siparişi vermiştim komşumuzun eşine takım olsun diye şimdik tabaklar gitmiş havlular glmiş diyorsunuz tamda açılmıyor sayfa küçücük ekrandan gördüm onu yükleyebilrmisniz merak ettim program 2de mi değişmş kupalar ve demliktemi yok.:44:

Essence güzel cnm stoktan kalkıyo bn 2 tane alıcam 2 tane de sipariş var, signature de güzelmiş 32lik paketteki,

canım tavsiyelerim up to you,ve en güzelide true force çok sattım kendi sevgilimede aldım bundantavsiye ederim tatlım bence eşin beğenir bu parfümü

teşekkürler kızlar hemen sipariş gecirtcem ablama birinden birini seceyim true force secıcem galıba:97:

evet canım ama signature parfüm bana olgun erkekler için gibi geliyo tabi bu benim düşüncem:82:

Bn de babama alıcm şu 32lik paketten ama alsam mı almasam mı kararsız kaldım hiçbşy alasım gelmiyo avonun yptığı şu şeyi gördükten sonra moralim bozuldu 2 gündür

Evet cnm baya bi ağır açıldı bnde de pc hızlı olmasına rağmen her şey uçmuş gitmiş tatlım tamamen değişmiş üstelik onları alabilmen için de şart koymuşlar:
En az 2 adedi
Advance Techniques
Lotus Shield olmak
üzere
toplam 12 adet*
Advance Techniques
ürün içeren,
Temsilci Fiyatıyla toplam
230 TL ve üzeri sipariş verin
ve bu siparişlerinize
10 adet katalog ekleyin
Pembe Havlu Takımı sizin
olsun!:95:

evde havludan bol bişey yok avon gitmiş havlu koymuş ya

sayfayı da tam görüntüleyemiyorum küçük haliyle gördüm

Footworks Nar Ve Çikolata Serisi Ayaklar için Pürüzsüzleştiren Arındırıcı Scrub -75m ondan çok memnunum canım kullanıyorum

Son düzenleme:

pırıltılı vücut pudrasından hem soft musk hemde far away var bende canım koltuk altına sürünce terlemeyi önlüyor ayrıca pırıltı ve hoş bir koku veriyor tavsiye ederim soft musk ı kullandım far away ı halen kullanmadım tatlım

Bn de babama alıcm şu 32lik paketten ama alsam mı almasam mı kararsız kaldım hiçbşy alasım gelmiyo avonun yptığı şu şeyi gördükten sonra moralim bozuldu 2 gündür

sen bilirsin canım ama eger babana alacaksan signature al derim söyledim ya o bana olgun erkeklerin kullanması gerken bi parfüm gibi geliyo

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…