Evet cnm baya bi ağır açıldı bnde de pc hızlı olmasına rağmen her şey uçmuş gitmiş tatlım tamamen değişmiş üstelik onları alabilmen için de şart koymuşlar:
En az 2 adedi
Advance Techniques
Lotus Shield olmak
üzere
toplam 12 adet*
Advance Techniques
ürün içeren,
Temsilci Fiyatıyla toplam
230 TL ve üzeri sipariş verin
ve bu siparişlerinize
10 adet katalog ekleyin
Pembe Havlu Takımı sizin
olsun!:95:
Footworks Nar Ve Çikolata Serisi Ayaklar için Pürüzsüzleştiren Arındırıcı Scrub -75m ondan çok memnunum canım kullanıyorum
Rica ederim cnmhımmm tamam canım sağol
sen bilirsin canım ama eger banana alacaksan signature al derim söyledim ya o bana olgun erkeklerin kullanması gerken bi parfüm gibi geliyo
Footworks Nar Ve Çikolata Serisi Ayaklar için Pürüzsüzleştiren Arındırıcı Scrub -75m ondan çok memnunum canım kullanıyorum
merhabalar eşim için erkek parfümü tavsiyesi olan varmı 9.cu katologtan 30 tlden yukarı olmasın lütfenben aromadısıac alıcaktım ama ablam numunesini koklamış begenmemiş tarcın kokusu var agır dedi
çok Tşkr ederim canım. Gerçekten sapıtmış hee bu avon çok sinirlendim. 12 adet nasıl satayım yaa bukadar olur sayfa bendede şimdk açılmaya başladı 430 üzerinede 16 adet satarsan saç düzleştrici. bu arçelik saç düzleştiricisnden 2 yıl önce kazanmştım zaten. bu ay hediyelerden yararlanamıcam. ilk defa bi kapmyada temsilci hediyesi alamıyorum. Ne olursa olsun en azından 1. prgramdaki hediyeyi hep alırdım. Sinir oldum Sana avon sinirrr
çok sevindim şimdiiyi bişey yapmışım peki cehaletimi maruz gör bu da yüzümüze kullandığımız scrublar gibi mi kullanılıyor? yani ayaklarımızı yıkıyoruz güzelce.çok hafif nemliyken scrubla ovuyoruz güzelce.kuruyana kadar bekletip sonra ovarak yıkıyoruz bu şekilde mi
pardon 2 kez çıkmış aynı mesaj(
Ben de ilk kez bi hediye kazanayım dedim belki bi daha çok zor kazanıcam o da kursağımda kaldı ve 10lu katalog sipariş etmiştim ne var ne yok iade edicem çok kızdım çnkü:95:
kızlar ben dün burda okuyunca bulgaristanın avon sitesine girip kataloğa baktım.eğer önümüzdeki ay o ürünler gelirse çok güzel takılar var.çok tarz yani.ayrıca anew in yeni bi krem serisi gelicek.yani orda vardı.adını unuttum güzele benziyodu..inşallah gelir:)
merak edip bende baktım akşam.hediyeler güzelse annemi mi üye yapsam diye düşünmüştüm.ama abartmış avon hakikaten.epi topu bi havlu verecek onun içinde neredeyse tüm at yi al demiş yuhh yaniinsanları ne sanıyorlarsa artık neticede bi havlu kaç para ki ordan alıcağına dışardan alsan daha ucuza gelir.düzleştirici de öyle.inanılmaz garip hedefler ve şartlar koymuşş.
aslında sadece ytgp değil devam eden panoramalarda da verilen hediyeleri iyice basitleştirdiler bence :84:
evet canım güzel olur ama çok geç gelir bizim kataloğa dün gözüme çarptı bi erkek parfümü orda k4 te mi ne çıkmış bizde daha bu ay galiba blue parfüm olması lazım geçmiş kataloğlarına da bakmıştım yani o takılar seneye falan gelir herhalde bizde dönüp dönüp aynı takıları koyuyorlar
evet canım güzel olur ama çok geç gelir bizim kataloğa dün gözüme çarptı bi erkek parfümü orda k4 te mi ne çıkmış bizde daha bu ay galiba blue parfüm olması lazım geçmiş kataloğlarına da bakmıştım yani o takılar seneye falan gelir herhalde bizde dönüp dönüp aynı takıları koyuyorlar
ama ordaki takılar çok güzell ben onların gelmesini istiyorumm:)) şaka bi yana aslında çok saçma bu avon bize bi bulgaristan kadar bile önem vermiyo demekki..sanki türkiyede az buz mu avon kullanıcısı ve temsilcisi var?? şikayet mi etsek acaba bu durumu avona?artık daha değişik ürünler görmek istioruzz...
ama ordaki takılar çok güzell ben onların gelmesini istiyorumm:)) şaka bi yana aslında çok saçma bu avon bize bi bulgaristan kadar bile önem vermiyo demekki..sanki türkiyede az buz mu avon kullanıcısı ve temsilcisi var?? şikayet mi etsek acaba bu durumu avona?artık daha değişik ürünler görmek istioruzz...
kızlar sabahtan beri avon ürün yorumlarını okuyorum farklı sitelerdengoogle sağolsun bi dünya sayfa ve yorum çıkıyor o arada şöyle bişey okudum : almanya ,fransa gibi ülke kataloglarındaki makyaj paleti,çamaşır vb bizde olmayan ürünlerin bi kısmının gümrükteki vergi nedeniyle getirilmediği ,olmadığı yazıyordu.gerçeklik payını bilemiyorum.
onun dışında bulgaristan kataloğu diğer tüm ülke kataloglarından farklı çıkan ( hepsi olmamakla birlikte katalog modelleri de farklı eminim dikkatinizi çekmiştir :)) benim edindiğim izlenim ilk olarak arge yi orada yapıp aldıkları geri bildirime göre genele yayıyorlar sanki
bi de bu ay olmuş satış bekliyolr ki ztn 3 haftalk kampanya 3 haftada kime satılır ben alsam elimde kalır ki almaya değmez hediye güzel değil çnkü uğraşmam onun için at yi fln koymasaydı da uğrşmıcktım vazgeçtim alıcğm ürünlerden ilerleyen zmnlarda nasılsa oluck ev avon kaynıyo ztn önce bi onlr bitsin elden çıkarabldiklerimi çıkaryım snrki hediyeler güzelse bakarız ama hep böyle yapıcaksa avon yani bi hediye gösterip diğer ay değiştircekse uğrşmaya gerek yok ne çıkarsa bahtımıza deyip olduğu kdr alışveriş yapıcaz yoksa iadelerle uğrşıcaz bnm açımdan problem yok avon zararlı çıkar ne var ne yok iade edicem dün girdim çünkü bugün siteyi karıştırınca gördüm bu rezaleti
şu da çok komik.ytgp programında ilk kampanya limiti tutturursan epi topu bi rimel alıyorsun.aynı rimel 2 ayda bir indirimde.ki indirimde olmasa bile fırsat köşesi veya indirim broşüründen gayet ucuza bi rimel alıp kenara koymak daha karlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?