AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

çok Tşkr ederim canım. Gerçekten sapıtmış hee bu avon çok sinirlendim. 12 adet nasıl satayım yaa bukadar olur sayfa bendede şimdk açılmaya başladı 430 üzerinede 16 adet satarsan saç düzleştrici. bu arçelik saç düzleştiricisnden 2 yıl önce kazanmştım zaten. bu ay hediyelerden yararlanamıcam. ilk defa bi kapmyada temsilci hediyesi alamıyorum. Ne olursa olsun en azından 1. prgramdaki hediyeyi hep alırdım. Sinir oldum Sana avon sinirrr

Footworks Nar Ve Çikolata Serisi Ayaklar için Pürüzsüzleştiren Arındırıcı Scrub -75m ondan çok memnunum canım kullanıyorum

çok sevindim şimdi iyi bişey yapmışım peki cehaletimi maruz gör bu da yüzümüze kullandığımız scrublar gibi mi kullanılıyor? yani ayaklarımızı yıkıyoruz güzelce.çok hafif nemliyken scrubla ovuyoruz güzelce.kuruyana kadar bekletip sonra ovarak yıkıyoruz bu şekilde mi

hımmm tamam canım sağol
Rica ederim cnm
sen bilirsin canım ama eger banana alacaksan signature al derim söyledim ya o bana olgun erkeklerin kullanması gerken bi parfüm gibi geliyo

Evet byük ihtimal öyle olur şu an parfüm ihtiyacımız yok ev doldu çnkü bi de dediğim gibi gıcık oldum sanırım almıycam o yüzden ilerleyen zmnlarda nsl olsa bu paketler olur paket baya uygundu ama yapçak bşy yok uyuz oldum resmen

Footworks Nar Ve Çikolata Serisi Ayaklar için Pürüzsüzleştiren Arındırıcı Scrub -75m ondan çok memnunum canım kullanıyorum

çok sevindim şimdi iyi bişey yapmışım peki cehaletimi maruz gör bu da yüzümüze kullandığımız scrublar gibi mi kullanılıyor? yani ayaklarımızı yıkıyoruz güzelce.çok hafif nemliyken scrubla ovuyoruz güzelce.kuruyana kadar bekletip sonra ovarak yıkıyoruz bu şekilde mi

pardon 2 kez çıkmış aynı mesaj (

Son düzenleme:
merhabalar eşim için erkek parfümü tavsiyesi olan varmı 9.cu katologtan 30 tlden yukarı olmasın lütfen ben aromadısıac alıcaktım ama ablam numunesini koklamış begenmemiş tarcın kokusu var agır dedi

ben ve eşimde aromadısıac ı beğeniyoruz ama zevk meselesi tabi herkesin zevki farklı olur her indirime girdiğinde mutlaka stoklarız tarçın kokusu yok aslında ama bilmem neden öyle geldiki ablana true forcede güzel canım tabi

Ben de ilk kez bi hediye kazanayım dedim belki bi daha çok zor kazanıcam o da kursağımda kaldı ve 10lu katalog sipariş etmiştim ne var ne yok iade edicem çok kızdım çnkü:95:

canımsın benim ne cehaleti aşkolsun hepimiz sorarak görerek deneyerek öğreniyoruz ben banyoya girmeden önce ayaklarım kuruyken ayaklarımın altına ve ayak parmaklarıma yedirerek sürüyorum ardından yıkıyorum yani kullanımında yazan ise şu : ayaklarınızın özellikle sertleşmiş bölgelerine uygulayınız ve ardından durulayınız yazıyor tatlım

kızlar ben dün burda okuyunca bulgaristanın avon sitesine girip kataloğa baktım.eğer önümüzdeki ay o ürünler gelirse çok güzel takılar var.çok tarz yani.ayrıca anew in yeni bi krem serisi gelicek.yani orda vardı.adını unuttum güzele benziyodu..inşallah gelir:)

Ben de ilk kez bi hediye kazanayım dedim belki bi daha çok zor kazanıcam o da kursağımda kaldı ve 10lu katalog sipariş etmiştim ne var ne yok iade edicem çok kızdım çnkü:95:

merak edip bende baktım akşam.hediyeler güzelse annemi mi üye yapsam diye düşünmüştüm.ama abartmış avon hakikaten.epi topu bi havlu verecek onun içinde neredeyse tüm at yi al demiş yuhh yani insanları ne sanıyorlarsa artık neticede bi havlu kaç para ki ordan alıcağına dışardan alsan daha ucuza gelir.düzleştirici de öyle.inanılmaz garip hedefler ve şartlar koymuşş.

aslında sadece ytgp değil devam eden panoramalarda da verilen hediyeleri iyice basitleştirdiler bence :84:

evet canım güzel olur ama çok geç gelir bizim kataloğa dün gözüme çarptı bi erkek parfümü orda k4 te mi ne çıkmış bizde daha bu ay galiba blue parfüm olması lazım geçmiş kataloğlarına da bakmıştım yani o takılar seneye falan gelir herhalde bizde dönüp dönüp aynı takıları koyuyorlar

bi de bu ay olmuş satış bekliyolr ki ztn 3 haftalk kampanya 3 haftada kime satılır ben alsam elimde kalır ki almaya değmez hediye güzel değil çnkü uğraşmam onun için at yi fln koymasaydı da uğrşmıcktım vazgeçtim alıcğm ürünlerden ilerleyen zmnlarda nasılsa oluck ev avon kaynıyo ztn önce bi onlr bitsin elden çıkarabldiklerimi çıkaryım snrki hediyeler güzelse bakarız ama hep böyle yapıcaksa avon yani bi hediye gösterip diğer ay değiştircekse uğrşmaya gerek yok ne çıkarsa bahtımıza deyip olduğu kdr alışveriş yapıcaz yoksa iadelerle uğrşıcaz bnm açımdan problem yok avon zararlı çıkar ne var ne yok iade edicem dün girdim çünkü bugün siteyi karıştırınca gördüm bu rezaleti

Son düzenleme:

ümidinizi kaybetmeyin kızlar :79: avon un sağı solu belli olmuyor.bazen 1 -2 ay sonra geliyor aynı ürün

ama ordaki takılar çok güzell ben onların gelmesini istiyorumm:)) şaka bi yana aslında çok saçma bu avon bize bi bulgaristan kadar bile önem vermiyo demekki..sanki türkiyede az buz mu avon kullanıcısı ve temsilcisi var?? şikayet mi etsek acaba bu durumu avona?artık daha değişik ürünler görmek istioruzz...

ayrıca bahsettiğin inidivudial blue nun bayanı da vardı eskiden.çok güzel kokuydu böle fresh fresh keşke yeniden gelse o parfüm..

kızlar sabahtan beri avon ürün yorumlarını okuyorum farklı sitelerden google sağolsun bi dünya sayfa ve yorum çıkıyor o arada şöyle bişey okudum : almanya ,fransa gibi ülke kataloglarındaki makyaj paleti,çamaşır vb bizde olmayan ürünlerin bi kısmının gümrükteki vergi nedeniyle getirilmediği ,olmadığı yazıyordu.gerçeklik payını bilemiyorum.

onun dışında bulgaristan kataloğu diğer tüm ülke kataloglarından farklı çıkan ( hepsi olmamakla birlikte katalog modelleri de farklı eminim dikkatinizi çekmiştir :)) benim edindiğim izlenim ilk olarak arge yi orada yapıp aldıkları geri bildirime göre genele yayıyorlar sanki

Aynen canım katılıyorum sana:)

hımm doğrudur canım.ama gerçekten güzel şeyler vardı.dur bide ingiltere kataloğuna bakayım hazır benim oğlan uyuyoken

şu da çok komik.ytgp programında ilk kampanya limiti tutturursan epi topu bi rimel alıyorsun.aynı rimel 2 ayda bir indirimde.ki indirimde olmasa bile fırsat köşesi veya indirim broşüründen gayet ucuza bi rimel alıp kenara koymak daha karlı

aa 13/2011 yazıyo katalokta.bunlar senede kaç katalog çıkarıyolarki?biz daha 10a ulaşamadık :S.bakayım içeriği nasıl

evt bn de ytgp hediyeleriyle avunuyodum bi tek onlra da gerek olmadığını gördüm neyse artk olan oldu ama çok snrlendim ben iade edicem bi de peşin peşin katalogta girmiştim dünkü heyecanla bakma gereği bile duymadım temsilci hediyesine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…