AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

evet canım yaa ve ben hala uyuyamadm hic uykumda yok cok sıkılıyorum bide susadıım. simdi ogleni bekle bekleyebilirsen.

Canım çok sağol bı arkadaşta bu solutıons serısınden memnun kaldıgını söylemişti, bugün k10 eklensınde kararımı netleştıreyım artık çok teşekkürler tavsiyen için takipteyımmm

Kızlar günaydınn
K10 için çok heyecanlıyımmm benım kargomda bugün gelcek ama benımkı eve geliyor akşama kadar beklemek zorundayım :26: inşallah k10 yüklenırde bıran önce rahatlarız

kızlar avonda her ay sipariş vermek şart mı

Her ay sipariş vermek şart değil 3 ay üst üste vermezsen kayıt olarak düşüyosun diye blyodum bn ilkşah arkdşımzdı yanılmıyorsam pasif olunduğunu söyledi öyle olunca yani 6 ay fln lazım oluyo böylelikle

GÜNAYDIN KIZLAAARRR
Bnmki de hala sevkiyata hazırlanıyor yazıyo msj da gelmedi bgn gelmez anca yrn glr bgn kargoya verilirse:97:

inanmıyorum ya elektrikler kesildi tel.giriyorum çok zor giriliyor cosmic arkadaş kargom geliyor yazmış 1 saat once şimdi de kapalı nerdesin cosmic geldiyse yükle artık:)

inanmıyorum ya elektrikler kesildi tel.giriyorum çok zor giriliyor cosmic arkadaş kargom geliyor yazmış 1 saat once şimdi de kapalı nerdesin cosmic geldiyse yükle artık:)

Gelr birzdn elektrkler habersz kestlerse. Belki de daha gelmemiştir kargosu:26: k10 için sabırsızlanıyoruz resmen merktan çatlıycaz

Gelr birzdn elektrkler habersz kestlerse. Belki de daha gelmemiştir kargosu:26: k10 için sabırsızlanıyoruz resmen merktan çatlıycaz

evet canım şimdi geldisonunda birisine gelsin artık lütfen dün neredeyse herkes ben yükleyebilirim falan yazmıştı nerde onlar tam isimleride aklımda değil geçmiş sayfadanda bulmak zor olacak şimdi birinize gelsin artık

ben geldim ya komşuya gidip isteyeceğim ama daha kargo gelmemişte olabilr
gelmişse bile 12 olmadan erken olduğunu düşündüğümden utanıorum gitmeye
1 saat sonra falan gidip isterim

slm kızlar ben uzun zamandır bu forumu takip ediyorum veee en sonunda üye olmaya karar verdim sizinle olmaktan çokkk mutlu olacağımdan eminimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…