yeni katalog icin sabırsızlanıyorum ya.
yeni katalog icin sabırsızlanıyorum ya.
canım ben o üründen kullanmadım.aynı serinin cilt canlandırıcı olanını almıştım.güzel bir ürün.onun dışındakendime avon un 25+ yaş paketini almıştım onu kullanıyorum.ürünleri güzeldüzenli sürebildiğimde işteki kızlar yüzüne ne yaptın ışıl ışılsın çok canlı gözüküyor diyorlardı.bu ay panoramadi fırsatta güzel.panorama sayfa 21 de.hem kırışık görünümü düzgünleştirici kreme hemde o serilerden birinin seyahat boyuna sahip oluyorsun.kırışık doldurucu kaz ayağı görünümünü düzgünleştiricinin yenilenmiş hali sanırım .ben öyle anladım.o paketlerde güzel.tercih senin
msj geldi kargodan kızlar geliyo kargommmm
iki ay süreyle sipariş vermeme hakkın var cnm sona kaydın siliniyo diye biliyorum
Günaydın kızlar herkesi katalog heycanı sarmış evet heycanla bekliyoruz ilk kim biz kızları mutlu edecek....
Aynen canım ya :)senin kargo dan haber yok mu daha geçen ayda sen mutlu etmiştin bizi:)
kızlar avonda her ay sipariş vermek şart mı
inanmıyorum ya elektrikler kesildi tel.giriyorum çok zor giriliyor cosmic arkadaş kargom geliyor yazmış 1 saat once şimdi de kapalınerdesin cosmic geldiyse yükle artık:)
Gelr birzdn elektrkler habersz kestlerse. Belki de daha gelmemiştir kargosu:26: k10 için sabırsızlanıyoruz resmen merktan çatlıycaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?