AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

inanmıyorum ya elektrikler kesildi tel.giriyorum çok zor giriliyor cosmic arkadaş kargom geliyor yazmış 1 saat once şimdi de kapalı nerdesin cosmic geldiyse yükle artık:)

kızlar eğer ilkşah yüklemesse komşusuna gelmemişse ben kargom gelir gelmez yüklicem merak etmeyin..

Selam kızlar benim kargomda bugün gelicekmiş mesaj geldi, siparişlerimin hepsi tas tamam kahvaltı takımıda geliyor

Son düzenleme:
kızlar çektim resimleri şimdi yüklicem daha ilkşahtan ses yok galiba bu sefer ayıp olmasın boşuna gitmiş olmasın ben yükleyene kadar o gelir heralde gelmezse yayınlarım şimdi yüklemeye başlıcam..

kızlar çektim resimleri şimdi yüklicem daha ilkşahtan ses yok galiba bu sefer ayıp olmasın boşuna gitmiş olmasın ben yükleyene kadar o gelir heralde gelmezse yayınlarım şimdi yüklemeye başlıcam..

evet canım kapalı hala daha sen yükle biz bekliyoruz daha komşusuna gidip isteyecekti kargonun gelip gelmediğindende emin değildi sen yükle tatlım

ben en çok temslci hedylerini merk edyrm neler var canım limitleri nasıl ? ilkşahtn hbr gelene kdr bunları öğrenlm bzde :))

Kızlar yükleniyor katalog merak etmeyin bol bol parfüm indirimi var panorama bir harika onuda çektim hemen yüklicem
yepyeni ürünler geliyor rujlar yeni parfüm çıkıyor..yüklüyorum onuda..
daha kendi ürünlerime bile bakmadm heycandan kolide duruyolar kataloğu yükliymde onlarnda fotoğrafını resimli başlığa eklerim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…