inanmıyorum ya elektrikler kesildi tel.giriyorum çok zor giriliyor cosmic arkadaş kargom geliyor yazmış 1 saat once şimdi de kapalınerdesin cosmic geldiyse yükle artık:)
canım gelmedi mi hala
kızlar kargomm geldi resimlerini çekiyorum ilkşah yüklemesse hemen yüklüyorummmmm
kızlar kargomm geldi resimlerini çekiyorum ilkşah yüklemesse hemen yüklüyorummmmm
kızlar çektim resimleri şimdi yüklicem daha ilkşahtan ses yok galiba bu sefer ayıp olmasın boşuna gitmiş olmasın ben yükleyene kadar o gelir heralde gelmezse yayınlarım şimdi yüklemeye başlıcam..
kızlar çektim resimleri şimdi yüklicem daha ilkşahtan ses yok galiba bu sefer ayıp olmasın boşuna gitmiş olmasın ben yükleyene kadar o gelir heralde gelmezse yayınlarım şimdi yüklemeye başlıcam..
ben en çok temslci hedylerini merk edyrm neler var canım limitleri nasıl ? ilkşahtn hbr gelene kdr bunları öğrenlm bzde :))
hadiyükleyin artk ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?