bayanlar sizlere bi şey sorucam.. bu ayki faturamda CLEARSKIN PRO3 SMP PACK diye bir şey yazıyor.. bu ne acaba..?? bilen varsa söyleyebilir mi..??
canım ben nette arattım.avon clearskin professional gri seri çıktı karşıma.ısınan maske,yüz pedi olan gri ürünler.
tmm tatlım cok tesekkür ederim.. ben böyle bi sipariş vermedm fiyatına baktım 0.00 diyor adetine baktım 4 tane yazıyor.. aklım karıstı ondan sordum.. tekrardan teskkür ettm cnm
Kızlar bu saat oldu işlendi yazdı şu an her dk her sn takip ediyorum demek ki avon hala çalışıyor bilginize faturalandırılmayan arkdşlar beklemeye devam edin her an bi sürprizle karşılaşablrsinizama faturamdaki şeyleri göremiyorum henüz tıklaynca boş çııkıyor birazdan o da düzelr artık sabretmeyi öğrendik bu Avon sayesinde
benimde toplam tutar vefatura numaram var.faturam boş çıkıyor.sanırım ürün stoğu bitti dediği ürün var ki tutar düşük çıkmış ama bende :84::84::84:
OLeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyfaturamı da gördüm nihayet her şey eksiksiz
çok sevindim canım senin adınabenim 3 adet gönderilemeyen ürünüm var incandessence ilk sayfadan siyah göz kalemi planet spa saç maskesi
ama olmazki yaa :95::95::95::95: offf inşallah ilk siparişinizle gönderilecek yazar gelen faturada
İnşallah dediğin gibi olur cnm ben de incandessence hediye setinde 1 ya da 2 tane alcaktım perceive vücut spreyinden de 2 tane alcktım ama daha eklediğim anda kabul etmedi doğal olrak onlar hariç indrm broşüründki hepsi glyor birkç tane de katalog siparişi vardı onlrı getirtiyorum bi de ayın sonuna doğru vericem tabaklar glr o zmn da umarım gün hediyesi fln yaparlar mı ki ondan bekleticem ama ne dersiniz ya yapmazlar gibi glyo geçen ay yaptılr ya bi de bu katalog 3haftalık:26:
benimde aklıma gelmedi değil gün hediyesi.yaparlarmı bilemiyorum bende.off ama incandesence hediye setini ne zaman koysa önce ekliyor sonra göndermiyor
benimde aklıma gelmedi değil gün hediyesi.yaparlarmı bilemiyorum bende.off ama incandesence hediye setini ne zaman koysa önce ekliyor sonra göndermiyor
İlk 2 dakka içinde insandessence set girdim 7 adet faturada gönderilemeyen ürün diye geçiyor gelmiyor. iyice saçmalamışlar.
Hadi ya =Z bu arada snradan gördüm siyah gözkalemi demişsin ben 6 tane söylemiştim onlar glyo yazıyo diğer renklerden de 3er tane alıyorum onlr da glyo kalemlerden baya koymaları lazım aslında
ZAMBIA PRINT RING 8 ŞUNUN NE OLDUGUNU BİLEN VAR İSE Bİ SÖYLERSE SEVİNİRİM KIZLAR ?? AYRICA FACESİ OLANLAR İÇİN HAYDİ ALIŞVERİŞE diye aratırsanız benim profil resminde beyaz bir elbise var dileyen eklesin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?