AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

şanslısın canım.off bakalım gelen faturalara da.bu işte panoramaya benzemesin bi okuyalımda
yok cnm pek değilmdir ama tuttu bu sefer bunlar 3 ürün eklenmedi ama olsun napalım hediye seti pek sevmliydi ama artk bşka sefere evet bi okuylım
iyi geceler kızlarr
benden bu gecelik bu kadar.en iyisi yatayım belki sinirim geçer
öptüm sizleri

iyi geceler cnm sinirlencek bşy yok bidhakine kaparız boşveerr

Dersenacım facein linkini ver en iyisi. Bide zambıa desenli kolye ve yüzük hediye geliyor panoramadaki ürün odur canım. banada geçn ay yolladı stoklarda olmadı için yüzüğüne şmdk yolluolar demkki

Dersenacım facein linkini ver en iyisi. Bide zambıa desenli kolye ve yüzük hediye geliyor panoramadaki ürün odur canım. banada geçn ay yolladı stoklarda olmadı için yüzüğüne şmdk yolluolar demkki

hımm evet gördüm hiçte hoş degil zaten şirketin temsilcisine bu kadar deger vermesi bile şaşılır durum ...

off ya avon 185 tllik indirm broşürü siparişim vardı 143 düşmüş tabi vadeside 15 güne soft musk pırıltılı olan gelmiyor gri ve siyah kalem birde planet spanın saç maskesi gelmiyor siyah kalem 10 tane girmiştim kesike gelseydi

iyi geceler kızlar..
siparişlerim kargoya verilmiş yarın elimde olur hepside eksiksiz geliyor..
eğer kimse eklemesse ve bana erken saatte gelirse ben ekleyebilirim kızlar kataloğu inşallah yarın bir an önce gelir kargom..

kızlar misafirim var pek giremiyorum internete benim sipariş daha kargoya verilmemiş geç girmiştim sanırım çarşamba gelecek sabah komşuya gidip soracağım ona gelecekse ben yüklerim katalog gelmeyecekse isterseniz siparişi gelen arkadaşlardan biri yüklesin ya da bir güncük sabredin çarşamba kesin yüklerim yarın öğlede haber vericem

kızlar ilkşahn yazısını okumuşsunuzdur öğleye kadar bekleyelim o buraya zarar eğer yüklemeyecegm yazarsa kargo kime önce geldi o yüklesin çarşamba yi beklemeye gerek yok elimizde varken merak ediyoruz çünkü ilkşahn yukleyemcem mesajını gören ve katalog elinde olan buraya yazsın ben yüklüyorum diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…