AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

off inanmıyorum yaa suan giren katalogdan 45 liralık siparis verdimmm. ve bu katalogdanda perceive,celebre almayı dusunuyorum ve nasıl odicem bilmiyorum ama alıcaaam onlarııı :)

selam kızlar
yine yenibir heyecan dalgası başlamış.şimdi öğle arası fırsat buldum.yeni katalok hangi başlıkta kızlar ? bana da söyleyin

canım yeni katalog hangi başlıkta? ben ve benim gibi bulamayanlar için link veya tam başlık atabilir misiniz? :26::26::26::26:

kızlar ben kaçıyorum şimdilik ürünlerime bakayım iyce zaten kalemimin ucunu kırdım onu napıcam hiç bilmiyorum
size keyifli paylaşımlar akşama ürünlerimin resminide eklerim...

Kızlarr kardeşim aradı şimdi siparişlerim gelmiş benimde ama baharat setimin kavanozu kırılmış ben onu ıade ederken takımın hepsini gönderıcem dımı :26:

Panorama hediyelerindeki 295lik hediyeyi beğenmedim ben ya:44:bi üstü daha güzel ama onda da sırayla vericeklermiş ki ztn o kdr limitede ulaşamam yalnız örnek ürünlerdeki extralasting ruj çok güzel hemen alıcam rosy rengini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…