off inanmıyorum yaa suan giren katalogdan 45 liralık siparis verdimmm. ve bu katalogdanda perceive,celebre almayı dusunuyorum ve nasıl odicem bilmiyorum ama alıcaaam onlarııı :)
bende göremiyorum linkini atarmısın cnm?
Kızlar yükleniyor katalog merak etmeyin bol bol parfüm indirimi var panorama bir harika onuda çektim hemen yüklicem
yepyeni ürünler geliyor rujlar yeni parfüm çıkıyor..yüklüyorum onuda..
daha kendi ürünlerime bile bakmadm heycandan kolide duruyolar kataloğu yükliymde onlarnda fotoğrafını resimli başlığa eklerim..
canım yeni katalog hangi başlıkta? ben ve benim gibi bulamayanlar için link veya tam başlık atabilir misiniz? :26::26::26::26:
kızlar şimdi ürünlerime bakarken likit göz kalemi almıştım kapağını o kadar sıkı yapmışlarki bir çektim çekerken ucuna değmiş ucu kırıldı
cnm yukarda linki var ben tekrar veriyorum avon k10 kataloğu olarak açtım..
http://www.kadinlarkulubu.com/kozmetik-markalari/461560-avon-k10-katalogu.html#post20429192
Kızlarr kardeşim aradı şimdi siparişlerim gelmiş benimde ama baharat setimin kavanozu kırılmışben onu ıade ederken takımın hepsini gönderıcem dımı :26:
kızlarrr nolur yardımm
cnm snrım hepsini göndermen gerekecek öyle parça parça olmaz tahminimce istersen bi görüş arayıp müşteri hizmetleriyle en garanti yöntem
siparişlerim geldi kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?