AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Kızlarr kardeşim aradı şimdi siparişlerim gelmiş benimde ama baharat setimin kavanozu kırılmış ben onu ıade ederken takımın hepsini gönderıcem dımı :26:

evet hepsini göndereceksin değişim olarak işaretlersen belki yenisini gönderirler tabii ellerinde kaldıysa..

gelir canım 20.00 ye kadar dağıtım yapıyor kargocular yoğunluktan dolayı gelmiyordur benimde gelmedi ama gelcek bu gün

off inşallah yaa kataloğa bide şöyle kanlı canlı bakmak istiyorum bi de ulaştırayım bi an önce alacak arkdşlarma:97: ve kargoya verildi yazısı bile yok hala sevkiyata hazırlanıyor

Son düzenleme:
arkadaşlar avondan sipariş verdim ilk defa 280 tl lik ödeme gününü 15 gün sonraya attı hep böyle kısamı oluyor bana tefarruatlı anlatabilirmisiniz satış sorumlum hesap aç bankadan diyor hesap açılırken para alıyolarmı

Son düzenleme:
off inşallah yaa kataloğa bide şöyle kanlı canlı bakmak istiyorum bi de ulaştırayım bi an önce alacak arkdşlarma:97: ve kargoya verildi yazısı bile yok hala sevkiyata hazırlanıyor

aynen halen aynı yazı var. gerçi bir kere bu yazı hep o şekil kalmıştı ancak kargom ulaşmıştı. tabi bu sefer ne kargodan sms geldi nede o yazı değişti bekliyoruz bakalım.

aynen halen aynı yazı var. gerçi bir kere bu yazı hep o şekil kalmıştı ancak kargom ulaşmıştı. tabi bu sefer ne kargodan sms geldi nede o yazı değişti bekliyoruz bakalım.

evt aynen bnm de bi defasında öyle olmuştu birkç gün snra kalkmıştı hatta o yazı ama şu an msj gelmedi diye bn de umutlanmıyorum ama bi arkdşa gelmiş krgosu msjsız sevkiyata hazırlanıyo yazısıyla biizmkiler de gelir mi acaba ddim:26:

ya kızlar panaromadaki azra akının tanıttığı siyah kolye küpe seti var ya ondan sonra sarımsı renkli bi bi takı seti var orda kolyenin fiyatı ne kadar benim kargo yok perşembeye inşallah ilçede oturduğumdan:2: belli günler geliyo buraya neyse o kolyenin fiyatını bi zahmet yazabilir misinz canlarımtel.girdiğim için kolyelerin isimlerini okuyamadım kusura bakmayınnnn artık :82:

Son düzenleme:
zar zor okudum maripoza yanlış okumadıysam onun fiyat ne çıkmamış bundan bahsediyorum

güya bugün gelicekti kargom ne biçim iş yaa 7ye kadar gelir dediler ortada ne kargo var ne de başka bişey resmen sorumsuzluk şimdi arıyorum cevap veren yok

Benden 2-3 saat sonra sipariş veren apartmandaki komşuma bugün gelmiş avon Sitesinde de kargoya verildi yazıyo. Benimki hala sevkiyata hazırlanıyo yazıyo ortada yok Yarın gelr büyük ihtimalle

cevap verir misiniz ??
merhabalar ben yeni temsilci oldum..bi ruj istedi arkadsım lip wand 3 ü birarada olandan sizce hangi rengi güzel ben frozen rose ya da solar rose olsun dedim ama size de danısayım dedim?

slm kızlar

benim siparişe de hala sevkiyata hazırlanıyo diyor oysa ayın beşinde vermiştim siparişimi... ayın 9u oldu...

bence aras yerine yurtiçi getirse daha iyi olacak bu kargoları...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…