AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

slm canım arabian glow çok işlevli stylo ne kadar fiyatı çıkmamışta

peki canım şu aynalı ruj var ya onun hangi rengi güzel daha benim kargo gelmedi net gözükmüyor ben esmer tenli yim ne çok açık ne çok koyu istiyorum birzda belli olsun ama hangi rengini tavsiye edersiniz

kızlarr erkeklere özel yüz bakımı (Quadrafx) alan satan var mı eşime almayı düşnüyrumda ürün iyimi buarada avona yeni üye oldm

kızlar kataloga bayıldım panorama süper. Ellerine sağlık ardkşm :) Resimleri yükleyen ellerin dert görmesn. K10 bomba gibi.

slm canım arabian glow çok işlevli stylo ne kadar fiyatı çıkmamışta
cnm ben yüklemedim kataloğu cosmic_c yükledi o yüzden bilemiyorum
peki canım şu aynalı ruj var ya onun hangi rengi güzel daha benim kargo gelmedi net gözükmüyor ben esmer tenli yim ne çok açık ne çok koyu istiyorum birzda belli olsun ama hangi rengini tavsiye edersiniz

bana sorarsan pink crush yazan renk snn istediğin gibi diğerleri ya çok açık ya da çok koyu

merhabalar ben yeni temsilci oldum..bi ruj istedi arkadsım lip wand 3 ü birarada olandan sizce hangi rengi güzel ben frozen rose ya da solar rose olsun dedim ama size de danısayım dedim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…