Panorama hediyelerindeki 295lik hediyeyi beğenmedim ben ya:44:bi üstü daha güzel ama onda da sırayla vericeklermişki ztn o kdr limitede ulaşamam yalnız örnek ürünlerdeki extralasting ruj çok güzel hemen alıcam rosy rengini
Panorama hediyelerindeki 295lik hediyeyi beğenmedim ben ya:44:bi üstü daha güzel ama onda da sırayla vericeklermişki ztn o kdr limitede ulaşamam yalnız örnek ürünlerdeki extralasting ruj çok güzel hemen alıcam rosy rengini
güle güle kullan canım, öteki topiğe de resimlerini koyarsın artık bakarız
siparişlerim geldi kızlar[/QUfotolarını bekliyoruz en kısa zamanda
kızlarr erkeklere özel yüz bakımı (Quadrafx) alan satan var mı eşime almayı düşnüyrumda ürün iyimi buarada avona yeni üye oldm
bnm de öyle olmuştu cnmbu arada teşekkürler k10u yüklemişsin hemen bakıcam
yaa benimde sipariş takibimde kargoya verildi yazıyo ama msj gelmedi telefonuma gelir mi ki bugün??
cnm o kalemin ucunu sonradan nasıl düzeltebildin yani sürülücek şekle geldimi yine ben bir yol bulamadm ...:26:
benimde sabah sevkiyata hazırlanıyor diyordu tlfnada mesaj gelmedi ama kargom geldi
benimde sabah sevkiyata hazırlanıyor diyordu tlfnada mesaj gelmedi ama kargom geldi
aa bnm de öyle yazıyo dünden beri ama bu saate kdr gelmedi bu saatten snra da gelceğini pek sanmıyorum
benim de sevkiyata hazırlanıyor.kargo takip linkinde daha cıkmamıs bile.umarım aynısı bana da olur ve bugun gelir.benimde sabah sevkiyata hazırlanıyor diyordu tlfnada mesaj gelmedi ama kargom geldi
cnm ben yüklemedim kataloğu cosmic_c yükledi o yüzden bilemiyorumslm canım arabian glow çok işlevli stylo ne kadar fiyatı çıkmamışta
peki canım şu aynalı ruj var ya onun hangi rengi güzel daha benim kargo gelmedi net gözükmüyor ben esmer tenli yim ne çok açık ne çok koyu istiyorum birzda belli olsun amahangi rengini tavsiye edersiniz
bu sefer aras kargo getircekmiş siparişleri sizinde öyle mi ? üff gelemedi bi türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?