- 16 Haziran 2011
- 16.518
- 73.061
- 798
cevap verir misiniz ??
merhabalar ben yeni temsilci oldum..bi ruj istedi arkadsım lip wand 3 ü birarada olandan sizce hangi rengi güzel ben frozen rose ya da solar rose olsun dedim ama size de danısayım dedim?
slm kızlar
benim siparişe de hala sevkiyata hazırlanıyo diyor oysa ayın beşinde vermiştim siparişimi... ayın 9u oldu...
bence aras yerine yurtiçi getirse daha iyi olacak bu kargoları...
off çoğumuz aynı kaderi paylaşıyoruz desenize:97:
arasla çalışmaları çok büyük yanlışlık olur ben yurtiçi kargodan gayet memnunum yaa her şeyi zamanında yapıyolrdı iademde de sorun olmadı şmdi yine iadem var aras gelmesin yaa içimden bi ses yrn yurtiçi kargodan msj gelicek ve öğlene doğru da kargon gelecek diyorinşallah bakalım o ses yanılmıyodur Arasla gönderseler bi bilgilendirme fln olmaz mıydı ki ya:44:
bilmiyorumki canım.inşallah aynı firma devam ediyordur.kargosu gelen arkadaşlardan birisi haber verir elbet bize de :)) k10 kataloğu elinde olan arkadaşlar rica etsem saç boyasında varmı bi kampanya katalog satış fiyatı ne kadar yazabilirmisiniz?çok tşk
bilmiyorumki canım.inşallah aynı firma devam ediyordur.kargosu gelen arkadaşlardan birisi haber verir elbet bize de :)) k10 kataloğu elinde olan arkadaşlar rica etsem saç boyasında varmı bi kampanya katalog satış fiyatı ne kadar yazabilirmisiniz?çok tşk
evet ya doğru diyosun kargosu gelen birkç arkdş vardı kızlarr kargonuz arasla mı geldi yurtiçiyl mi:44:
yurt içi kargoyla canım
OLeyyy
bazı arkdşlara arasla gelmiş snrm kafam karıştı sağol cnm
off kızlarrr yaa size farklı bi konuda bşy sorucam hiç 12 cm topuklu giyen var mı aranızda ön taraftan platformlu bot tarzı ayakkabıyla yürünür mü 12cmlik:18::18::18::18::18::26:
bot tarzı değilde platformlu 14 cm likyeni siyah rugan ayakkabı aldım daha gayette rahat canım plartformlu olması daha rahat kullanmanı sağlar ayakkabıyı niye sordun ki merak ettim şimdi
slm kızlar kargom geldi yine ve her zaman olduğu gibi tabiki yurtiçi kargoyla :)
canım yanlış hatırlamıyorsam sanki bu renk ruj ve dudak parlatıcı popy love rengine benziyor :44:
Canım ben sadece ruj istiyorum, dudak parlatıcısı olmıcak içinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?