AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

cevap verir misiniz ??
merhabalar ben yeni temsilci oldum..bi ruj istedi arkadsım lip wand 3 ü birarada olandan sizce hangi rengi güzel ben frozen rose ya da solar rose olsun dedim ama size de danısayım dedim?

merhaba,
ben o üründen almadım ancak forumda onlarla ilgli yorum okumuştum.eski sayfalara ve avon resimli paylaşım a bi bak istersen...

slm kızlar

benim siparişe de hala sevkiyata hazırlanıyo diyor oysa ayın beşinde vermiştim siparişimi... ayın 9u oldu...

bence aras yerine yurtiçi getirse daha iyi olacak bu kargoları...

canım siparişi gelen arkadaşlara aras mı getirmiş ki? ilkşah avon dağıtımda arasla çalışmıyor diye belirtmiş eski sayfalarda özellikle.

off çoğumuz aynı kaderi paylaşıyoruz desenize:97:
arasla çalışmaları çok büyük yanlışlık olur ben yurtiçi kargodan gayet memnunum yaa her şeyi zamanında yapıyolrdı iademde de sorun olmadı şmdi yine iadem var aras gelmesin yaa içimden bi ses yrn yurtiçi kargodan msj gelicek ve öğlene doğru da kargon gelecek diyor inşallah bakalım o ses yanılmıyodur Arasla gönderseler bi bilgilendirme fln olmaz mıydı ki ya:44:

bilmiyorumki canım.inşallah aynı firma devam ediyordur.kargosu gelen arkadaşlardan birisi haber verir elbet bize de :)) k10 kataloğu elinde olan arkadaşlar rica etsem saç boyasında varmı bi kampanya katalog satış fiyatı ne kadar yazabilirmisiniz?çok tşk

Canım malesef indirim yok hatta 15 tl

evet ya doğru diyosun kargosu gelen birkç arkdş vardı kızlarr kargonuz arasla mı geldi yurtiçiyl mi:44:

off kızlarrr yaa size farklı bi konuda bşy sorucam hiç 12 cm topuklu giyen var mı aranızda ön taraftan platformlu bot tarzı ayakkabıyla yürünür mü 12cmlik:18::18::18::18::18::26:

off kızlarrr yaa size farklı bi konuda bşy sorucam hiç 12 cm topuklu giyen var mı aranızda ön taraftan platformlu bot tarzı ayakkabıyla yürünür mü 12cmlik:18::18::18::18::18::26:

bot tarzı değilde platformlu 14 cm lik yeni siyah rugan ayakkabı aldım daha gayette rahat canım plartformlu olması daha rahat kullanmanı sağlar ayakkabıyı niye sordun ki merak ettim şimdi

bot tarzı değilde platformlu 14 cm lik yeni siyah rugan ayakkabı aldım daha gayette rahat canım plartformlu olması daha rahat kullanmanı sağlar ayakkabıyı niye sordun ki merak ettim şimdi

cnm çok sağol cvbın için ya ben bugün bi ayakkabı beğendim facebook ta bi sayfada da almak istedim yurtdışından geldiği için iadesi yoktu sdce numara değişikliği yapılıyo bn de alışık değilm topuklulara pek yürüyemezsem iade ederm ddm rahat olamazsam ama iade olmadığı için annem pek sıcak bakmadı link vermek yasak değlse ordan vereyim de bakın bi zahmet ya :26:

Kızlar bunlara benzer bi renkte avonda ruj arıyorum, istiyorum. Tavsiye edermisiniz lütfen ismiyle ve rengin adıyla..

Kırmızıya dönük ama pembe gibi... Yani ne tam kırmızı ne de pembe. Kırmızı&Pembe karışımı.

canım yanlış hatırlamıyorsam sanki bu renk ruj ve dudak parlatıcı popy love rengine benziyor :44:

Canım ben sadece ruj istiyorum, dudak parlatıcısı olmıcak içinde.

hımmm bilmiyorum ki tatlım rujunu kullan parlatıcısını kullanma desem içinde parlatıcı var ya bu rujun sıkınca parlatıcı geliyor içinden başka da bilmiyorum ki ben hep pembemsi yada açıksütlü kahve kullandığım için :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…