AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

merabalar,
ben istanbul ataşehir'de oturuyorum,ankara'dan geldim ve bu civarda iki yıldır bir allahın kuluyla tanışmadım avon temsilcisi olan..
buralarda oturan,sipariş verebileceğim birileri varsa bana özelden ulaşabilir mi?
teşekkür ederim:)

teşekkür ederim tekrar birşey sorcam fatura bedeli 458. 20 tanede katolag sipariş ettim bana çay seti ve kahvaltı tabağı falan gelir mi şimdi takım öncüsünün kontrol etmesine gerek var mı

slm kızlr bende ilk siprişimi vercem ama stokta yok diyor acaba sonraki ayda gönderiyorlr mı saat siprişi aldım da
birde sipariş ne verdnz merk ettm fikir almk istyrum kararsızım

teşekkür ederim tekrar birşey sorcam fatura bedeli 458. 20 tanede katolag sipariş ettim bana çay seti ve kahvaltı tabağı falan gelir mi şimdi takım öncüsünün kontrol etmesine gerek var mı

Canım eğer katolog dahil 458 ise sanırım gelmez... Katolog haricinde 450 tl lik sipariş girmen gerekiyor... Yani daha önceki sayfalarda da okuduğum ve yazan metne göre öyle olmalı...

Takım öncüsünün herhangi birşeyi kontrol etmesi gerekmiyor.. Artı bir katkıları yok en fazla bu anlattığım konuda uyarabilir o kadar...

merhaba kızlar her knouda yardımcı olabilirm :) şuan avon oriflame dore farmasi temsilcisiyim :) her durumda danışabilirsinz :)

yeni katalogda taraklar veya fırçalar indirimde mi?

canım yeni kataloğu dükkanda unutmuşum :) yarın akıp yazarım akşama

kızlar.avon tatum canta alan var mı.tavsiye eder misiniz.resimde güzel duruyor.

çok güzel hoşbir çanta canım şuan dükkanda var am ma günlük kullanım içi ideal bir çanta değil yani kullanışsız .. ama eğer abiye olarak düşünürsen bir numaradır :)

tesekkur ederim.alayım o zaman.

yüz ve vücut için tropikal güneşsiz bronzlaştırıcı losyon nasıl kulllanılıyor ,arkadaşım almıştı bronzlaşmadığını söylüyor cevap verebilirmisiniz

hadi yaaa ben o parfümden 10 tane falan sipariş almıştım nolcak ki simdi

canım bende 20 adet verdim işte deolarıyla rollonları geldı ıkıncı sıparısım su an kargoda parfumlerde onlarla geldı. tabı faturada oyle yazyo eşimi yolladım aksama kadar kargoyu bekleyemem evde dıye bırazdan alır gelır bakalım artık... gelır senınkıde sıkma canını. eger temın edemıyoruz fılan derse bölge sorumlusunu sıkıştır o halleder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…