AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Gözün aydın canm :) ya zaten şunun farkına vardım zaten göndermezler parfüm numunesi çnkü parfüm kataloga girince gönderiyorlardı ama genede göndermeleri gerekir numune önceden satış için daha kolay olurdu :)

biraz önce de yurt içi kargodan mesaj geldi avon kargonuz gelicek diye,
peki avon aras kargoyla bana ne yollamış olabilir ?
takım öncüme de aras kargoyla bir zarf gelmiş acaba o mu gelicek bana da ?
uff gelse de merakım gitse artık.. kargoyu aradım bugün teslim edileceğini söyledi. ne diye geç saatlere bırakırlar ki anlamam..
sitede de siparişlerim y.içi kargoyla gelicek diye yazıyor. 13 kiloymuş kolim maaşallah

bende sabahtan beri kArgoyu beklıyorm hala gelmedı yaa..

gelse de rahatlasak artık.. meraktan çatlıcam

ve daha işim var takım öncüme gidicem alış verişe gidicem off bu kargo engelliyor beni...

kızlar bişey sorucam bu eski katalogları geri dönüşüme nasıl yolluyoruz ? elimde çok var önceki aya ait katalog

gelse de rahatlasak artık.. meraktan çatlıcam

ve daha işim var takım öncüme gidicem alış verişe gidicem off bu kargo engelliyor beni...

kızlar bişey sorucam bu eski katalogları geri dönüşüme nasıl yolluyoruz ? elimde çok var önceki aya ait katalog (iki kere gelmiş )

Son düzenleme:
kızlar hala sevkiyata hazırlanıyor yazıyor neredeyse 1 hafta olcek ne bu böyle püf

cnm hanı şu blue varya erkek 3 lu parfum setı ondan sıparıs verdınmı ondan verdıysen stoklarda olmadıgından bekletıyolar ben 20 tane verdı en sonunda cok sık arayınca hedıyelerle kargomu cıkarlar kalan edtlerıde ıkıncı kargomla yanı bugun yollıcaklar belkı senınkıde ondandır

hadi yaaa ben o parfümden 10 tane falan sipariş almıştım nolcak ki simdi

slm kızlar ben anew pudra almayı düşünüyorum. Sizce alsam mı tavsiye edebilecek daha önce kullanan kimse var mı?

niye anew canım dikkat ettiysen yaşlanma etkilerine karşı yazıyor bence avonun kendi pudralarını kullan yaşlanma etkilerini düzgünleştirici pudraya ihtiyacın var mı ki

tatlım sadece telkari işlemeli saat aldım faturadada saat ve garanti belgesi eklenmiş. başka bir gelişme yok hiç böyle olmamıştı

edit : şimdi eklemişler kargo kodunu dün gece yola çıkmış bugün öğlen saatide şubeye varmış bile. tabi gelen giden yok. ilk 1-2 saat içinde sipariş giriyoruz 6 gün sonra geliyor işe bak

Son düzenleme:
erkek mavi blue parfümlerinden 6 adet sipariş girdim önce yok dediler sonra bi koliye eklemişler sonra tekrar 6 tane daha eklemişler
toplamda 12 adet yollayacaklar bana 6 tane lazım gerisini yarın geri yollayacağım artık.

pazar günü sipariş girdim hala kargoya verilmemiş
siparişi gönderirken teslimat süreniz 2-3 iş günü yazıyor birde
çıldırıcm benm gbi olan varmı kızlar

pazar günü sipariş girdim hala kargoya verilmemiş
siparişi gönderirken teslimat süreniz 2-3 iş günü yazıyor birde
çıldırıcm benm gbi olan varmı kızlar

Cuma günü Yeni katalog dönemi başlar başlamaz 2 saat içinde verdim siparişi. perşembe gelecek gibi görünüyor tabi gelirse ! tam 6 gün !

sugar plum göz kalemi tam mürdüm rengi cnm

katalogların geri dönüşüme yollanması nası oluyor gerçekten de??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…