kızlaaaarrrr avondan msj geldi avon kargonuz gelicektir bugün diyeyalnız internette hala sevkiyata hazırlanıyor gözüküyor ayy bi sevindirik oldum aldanmayın o yazıya kızlar dün demiştim size içimden bi ses böyle böyle diyo diye yalnız annemle marketin önünde buluşma işi gene yattı galiba:26: neyse ben iadelerimi hazırlayım
biraz önce de yurt içi kargodan mesaj geldi avon kargonuz gelicek diye,
peki avon aras kargoyla bana ne yollamış olabilir ?
takım öncüme de aras kargoyla bir zarf gelmiş acaba o mu gelicek bana da ?
uff gelse de merakım gitse artık.. kargoyu aradım bugün teslim edileceğini söyledi. ne diye geç saatlere bırakırlar ki anlamam..
sitede de siparişlerim y.içi kargoyla gelicek diye yazıyor. 13 kiloymuş kolim maaşallah
kızlar hala sevkiyata hazırlanıyor yazıyor neredeyse 1 hafta olcek ne bu böyle püf
cnm hanı şu blue varya erkek 3 lu parfum setı ondan sıparıs verdınmı ondan verdıysen stoklarda olmadıgından bekletıyolar ben 20 tane verdı en sonunda cok sık arayınca hedıyelerle kargomu cıkarlar kalan edtlerıde ıkıncı kargomla yanı bugun yollıcaklar belkı senınkıde ondandır
slm kızlar ben anew pudra almayı düşünüyorum. Sizce alsam mı tavsiye edebilecek daha önce kullanan kimse var mı?
slm kızlar ben anew pudra almayı düşünüyorum. Sizce alsam mı tavsiye edebilecek daha önce kullanan kimse var mı?
cnm hanı şu blue varya erkek 3 lu parfum setı ondan sıparıs verdınmı ondan verdıysen stoklarda olmadıgından bekletıyolar ben 20 tane verdı en sonunda cok sık arayınca hedıyelerle kargomu cıkarlar kalan edtlerıde ıkıncı kargomla yanı bugun yollıcaklar belkı senınkıde ondandır
kızlar hala sevkiyata hazırlanıyor yazıyor neredeyse 1 hafta olcek ne bu böyle püf
pazar günü sipariş girdim hala kargoya verilmemiş
siparişi gönderirken teslimat süreniz 2-3 iş günü yazıyor birde
çıldırıcm benm gbi olan varmı kızlar
sugar plum göz kalemi tam mürdüm rengi cnmŞu gelecek kampanyadaki celebre+titreşimli maskaradan maskarayı kullanan var mı nasıl bşy nasıl kullanılıyomuş ne özelliği var kirpikleri mi ayırıyo sadece almaya değer mi yanibi de bordo bi renk oje ve gözkalemi var mı avonda ya da mürdüm rengi bi göz kalemi bi ara plum lı bşy vardı ismni tam hatrlayamadım böyle laciverte ykın mor değil de o tatlı morlardan istiyorum bi de bordo far ya da gözkalemi
katalogların geri dönüşüme yollanması nası oluyor gerçekten de??gelse de rahatlasak artık.. meraktan çatlıcam
ve daha işim var takım öncüme gidicem alış verişe gidicem off bu kargo engelliyor beni...
kızlar bişey sorucam bu eski katalogları geri dönüşüme nasıl yolluyoruz ? elimde çok var önceki aya ait katalog (iki kere gelmiş )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?