selam kızlar
bugün işe kargom geldi
ürün yorumlarımı paylaşıyom :92:
eyeliner görünümlü göz kalemi grafit rengi: fiyatına göre harika.. koyu gri bi rengi var.. sürümü yumuşacık ve çok kolay.. gerçekten de eyeliner gibi ıslak sürümü ve de hemen kuruyor bulaşmadan etrafa.. gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.. ama normal göz kaleminden çok daha hızlı biter..
ikizler burç kolyesi: pırıl pırıl ben çok beğendim.. taşı ucuz durmuyo kesinlikler.. büyüklüğü de ideal silik kalmıyo, çarpıcı duruyo kanımca.. şık bence..
colortrend bright eyes göz farı: beğenmedim çünkü toz göz farı değil krem şeklinde.. ben toz klasik far bekliyordum.. iade edicem hiç denemedim.. ama renkler hş katalogtaki gibi.. kutusu da şık..
seren takıseti: fiyatına göre oldukça hoş.. kolye ucu baya iri.. neyle takarım karar veremedim.. belki kullanıcam belki iade ederi ama güzel..
cupid kolye: hoş sayılabilir.. ama ucu çok ufak.. ve kalbin üstündeki meleğin ne olduğu 30 cmden bile anlaşılmıyo maalesef.. iade etmeyi planlıyorumm..
far away çanta boyu: sevdiğim kokusu avonun.. kışa stokladım
göz kremi spa serisi: yaz için ideal bence çünkü çok hafif.. tabi genç ciltlere tavsiye ederim.. ben genelde göz makyajı çıkardıktan, yüzümü yıkadıktan sonra falan kullanıyorum.. hafif bi ürün..
anew güneş korumalı yüz kremi: denemedim henüz
anew göz ve dudak kremi güneş korumalı: denemedim ama ürünler italya üretim , kutuları da baya şık...
aromadisiac 50 cc: avonun favori parfümlerinden benim içinbaharatlı, kalıcı, farklı bi kokusu var ama iç baymıyor.. far away tarzı değil (vanilya yok içinde daha baharlı)
rose shade miydi neydi onun numunesi geldi.. rujun hoş bi tadı var.. ama ben rengini beğenmedim (ya da tenime gitmedi)
sugar plum göz kalemi tam mürdüm rengi cnm
evt ya onu biliyodum da kalktı sandm katalogta göremeyince önümüzdeki ay alıcam hemen çok güzel bi renkbu arada yorumlardan likit gözkalemi için bn de hemkirim snle cnm hemen biter gözkaleminden daha kolay ama renk fln harika kurşuni gibi aynı tam eyeliner hem de kalem gibi de duruyo sürümü kolaycave kalıcı.
kızlar bn de anca girebildim kargom geldi msj geldikten bir saat snra ordaki sevkiyata hazırlanıyor yazısına aldanmayın zira bnm hala öyle yazıyo geldiği halde saatler önce.
ya kargocu geldi diyo ki bi çenesi açıldı 2sefer başkası getirdi snraları bşka biri gelmeye başladı dedi işte iadem var demeye kalmadan gördü koliyi aaa ama ... hanım olmuyo böyle diye. allah allah sanane ya iade edicem ki ztn toplasan kaç sefer etmişimdir 2. seferim mi 3. mü ne yani ona noluyosa o kağıdı doldurmak işlerine gelmyo belli ya da ne varsa artık uğraştırmayın bizi bu kdr dyo şakayla karışık alındım ama snr bozucu. ee müşteriler var biz beğenmyoruz herşeyi beğenmek zorunda mıyız ddim para ödeniyo o kdr. snra yine şakayla karışık avon aslnda milleti enayi yerine koyuyo dedi bn sabrettim susstum o da anlamış olckki dedi işte yanlş anlamayın sizin için demiyorum ama bi parfümü 60tlden satıyo snra kampanya yaptm diyip bayram ramazan 20ye düşürüyo kusura bkmayn ama var bu işte bi iş diyo bn de dedim onu 60tlyken alan enayi oluyo o zmn. tam çıkarken de amaan boşverin fln diyo ztn avon ürünleri kanser ypıyo fln yine gülerek şakayla karışık bn de bağırarak o zmn şmdiye ölmüştük dedim
boşver tatlımmsugar plum göz kalemi tam mürdüm rengi cnm
evt ya onu biliyodum da kalktı sandm katalogta göremeyince önümüzdeki ay alıcam hemen çok güzel bi renkbu arada yorumlardan likit gözkalemi için bn de hemkirim snle cnm hemen biter gözkaleminden daha kolay ama renk fln harika kurşuni gibi aynı tam eyeliner hem de kalem gibi de duruyo sürümü kolaycave kalıcı.
kızlar bn de anca girebildim kargom geldi msj geldikten bir saat snra ordaki sevkiyata hazırlanıyor yazısına aldanmayın zira bnm hala öyle yazıyo geldiği halde saatler önce.
ya kargocu geldi diyo ki bi çenesi açıldı 2sefer başkası getirdi snraları bşka biri gelmeye başladı dedi işte iadem var demeye kalmadan gördü koliyi aaa ama ... hanım olmuyo böyle diye. allah allah sanane ya iade edicem ki ztn toplasan kaç sefer etmişimdir 2. seferim mi 3. mü ne yani ona noluyosa o kağıdı doldurmak işlerine gelmyo belli ya da ne varsa artık uğraştırmayın bizi bu kdr dyo şakayla karışık alındım ama snr bozucu. ee müşteriler var biz beğenmyoruz herşeyi beğenmek zorunda mıyız ddim para ödeniyo o kdr. snra yine şakayla karışık avon aslnda milleti enayi yerine koyuyo dedi bn sabrettim susstum o da anlamış olckki dedi işte yanlş anlamayın sizin için demiyorum ama bi parfümü 60tlden satıyo snra kampanya yaptm diyip bayram ramazan 20ye düşürüyo kusura bkmayn ama var bu işte bi iş diyo bn de dedim onu 60tlyken alan enayi oluyo o zmn. tam çıkarken de amaan boşverin fln diyo ztn avon ürünleri kanser ypıyo fln yine gülerek şakayla karışık bn de bağırarak o zmn şmdiye ölmüştük dedim
boşver tatlımm
vlla gıcık oldum bi kere daha iade edicem annem serenela yüzüğü beğenmedi bn de beğenmedim peyton tear drop takı seti de taktım hoş durdu kolyesi ama adi gibi geldi zinciri karışıp duruyo birbirine bide sarı rengi sevmiorm pek ilerde taakrım blki dye almştm iade edicem artık bidhki aya fln edeyim o zmn şmdilk 2 iadem var kızlar indrm broşüründe bi de güneş gözlüğü vardı yaa çok güzel kaliteli bşye benziyo annemle beğendik ama o renk gneş gözlüğüm var ya satarım ya hedye ederim. rose addiction numunesi gelmiş bana da bayıldımm hemen alıcam bordo koyu kırmızı bi rengi var tadı da çok güzel beyaz tenliyim ama çok yakıştı öyle bağırmadı annemin yorumu.dtrue force un kokusunu pek beğendiğim söylenemez ama individual blue kokusu güzelmiş hafif bi koku beğenmeyen olmaz dye dşünüorm çok blndk kokulara benziyo parfüm de büyük ztn 100ml. kardeşime de bi ara alırım artk belki yine indrm fln olur ztn önümzdeki ay simply because dan alıcam 2-3 tane çok güzl kokusu onun :87:
kalem gibi cnm ama daha yumuşacık ıslak bi sürümü var
extralasting rosy resistance geri dönmüüüüüüüüüşş yaşasııııııınnnn
şimdi gördüm sırf onun için 8,5 tl kargo ödeyebilirim vallllaaaahiiii
kalıcı ruj severlere kesinlikle tavsiye ederim dolgunlaştrcısını sürmeden kullanıorum
ve muhteşeeemmm
hakikaten 8 saatten fazla kalabiliyor ve nasıl sürüldüyse
o şekilde duruyor
bulaşma erime yamulmayok
anında kuruyor
dudağımada zarar vermiyor
cnm al gitsin bn bi tane daha almak istiyorum sn de çok beğeniceksin bnce çok hoş çnküanladım bile sen çok güzel falan yazınca sipariş ettim almayacaktım ama
brooklynn çapraz asılan çantayıı kullanan ya da tavsiye eden var mı?
kızlar sizze bazı ürünleri sormak istiyorum hakkında iyi kötü bilginiz varsa cevaplar mısınız?
colordisiac rujlardan ravishing red rengi numunesi gelen var mı güzel bi kırmızıya benziyo o da bi de real red rengi oje güzel mi kullanan var mı canlı kırmızı mı koyu mu biraz daha yoksa? bi de anew kırışıklık görünümünü düzgünleştirici serum ve kırışıklı görünümünü dolgunlaştırıcı kalem nasıldır işe yarar mı annem için istedi ama indirime girer mi ki anew ürünleri yarı fiyatına fln? bilyalı göz çevresi bakım ürününü kullanan var mı? yaşlanma karşıtı kompleks içeren sıkılaştırıcı yüz kremi var 3lü paket onlar nasıldır yorum alabilir miyim size zahmet bildikleriniz hakkında baya bi bşyler almayı düşünüyorum da iadelerle de uğraşmayayım çok fazla malum kargocular bozuluyolar:93: üçü bir arada tonik var kullanan varsa yardımcı olablrler mi bnm cildim göznekli ve karma bi de şu gözenekler için bi çözüm yahuuu:84::84::84::84::84::84::84::84: onun dışında canlarım planet spa nın ölü deniz mineralleri içeren sıkılaştırıcı vücut serumu scrub ve yan sayfadaki ürünlerini kullanan var mı kısacası planet spa hakkında her şey
yüz için diyo onu düşünmüyorum çnkü gözenekli açıyo fln dyo da ben daha da açılmasını istemiyorum ya kapanmasını istiyorum öyle bildiğinz bi ürün yok mu kızlar daha çok gencim yaa yardım edin fikirlerinizle lütfensürtünmeye karşı stik nasıldır bnm çoğu zmn arkalarda yaralar oluşuyo ayakkabılardan sürsem işe yara mı kullanan bilen gören ve de ayak tabanı korucu nasıl acaba ? son olarak da hijyenik bölge temizleyicisi kullanmak caiz midir kullanan varsa ya da kullanılması gerekir mi sizce yardımcı olur msnz kızlar çok soru sordumm
kızlarr nolur yardım edin k9.da sayfa 87deki ürünleri sipariş ederken 3 ürününde kodunu gircez mi yoksa tekini girmek yeterli mi
Ben öneririm güzel bir çanta günlük kullanabilceğin rahat güzel yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?