AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

canım cuma gunu basladı ya k9 ben cuma akşamı verdım sıparısımı salı geldi düşün...

kızlar 265+ 10 tanede katalog verip te o 3 lü erkek parfüm seti stoklarda yok derse hediye gelmiyomu

cnm ben 500 küsür+20 katalog ekledım bı baktım 1 gun sonra kargodamı dıye bakıyenız 334 dıyo allah allah dedım bune sarıldım telefona dedılerkı stoklarda yok saydım sövdüm.. bölge sorumlumla konustum bır suru aradım vs derken kargom geldı bı baktım deolar ve rollonlar var ve caydanlıklar ve tabaklar gelmış ıkıncı sıparısımı gectım bırazdan elıme gecıcek esım almaya gıttı edtlerı ona koymuslar ucretıde bu faturaya yansıtıldı tabı. ama hedıyelerım geldı yanı cnm sıkma canını gelır.. senın 265 dedıgın temsılcı fıyatıyla dimi?

evet evet temsilci fiyatıyla tabi tabakları beendim de kaçırmak istemiyorum

Merhaba cnm bi arkdş daha demişti ürünün eksik olduğunu müşteri hizmetlerini aramasını söyledim sıcağı sıcağına en doğrusu bu bölge satış sorumlunu tanıyosan ona da danışablrsin bn ilk ay üye olduğmda sormuştu arayp eksik gedik bşy var mı diye bidaha da aramadı gerçi ama olsun tanımıorm ztn ara cnm sen halllolur bi kalem bi kalemdir ilerde satar ya da kullanırsın bşy yaparsın hakkın o snn çnkü şahsen ben onun bile peşine düşerdim çnkü ztn kar yapamıyorum ve uğraşıp duruyorum.
sağol cnm yardımcı olduğun için ;
planet spanın yüz maskesni almak istiorm ama gözenekli bi cildim var onlrn daha da açılmasını çoğalmasını istemyorm yüzü ısıtıyomuş snrm öyle etki ediyomş o yzden adı üstünde spa ztn.
2.sine çok güldüm yaa onu da öylesine sınırı doldurmak için alıcaktm işe yarıyosa öyle kullanılır diye caiz mi diye sorduğm da espriydi cnm aslnda şunu demek istemiiştim yani bi arkdş forumda doktorların o bölgeye bişy sürülmemesi gerektiğini söylemiş ph değerli olduu için bilemedim o yüzden.
slm kızlr bende ilk siprişimi vercem ama stokta yok diyor acaba sonraki ayda gönderiyorlr mı saat siprişi aldım da
birde sipariş ne verdnz merk ettm fikir almk istyrum kararsızım
katalogtansa stokta olmayan ürün bir dahaki aya gönderiliyomş stok sağlanınca bnmkiler gelmedi katalogta olmayan ürünle r olduğu için
yeni katalogda taraklar veya fırçalar indirimde mi?
slm cnm yarı fiyatına saç tarakları da
kızlar 265+ 10 tanede katalog verip te o 3 lü erkek parfüm seti stoklarda yok derse hediye gelmiyomu

gelmez büyük ihtimal cnm sn öyle olduğunda direkt üstüne başka birşey ekle istersen müşteri hizmetlerini arayıp

peki diğer aya kalsa stokta olmayan ürünlerin gönderimi o ay 2 kez sipariş vermesek snn yaptığn gibi yine de hediye ürünler geliyo mu ki?

peki diğer aya kalsa stokta olmayan ürünlerin gönderimi o ay 2 kez sipariş vermesek snn yaptığn gibi yine de hediye ürünler geliyo mu ki?

valla canım bılemıyorumkı ama gelır cunku rollonları ve deoları ücretsiz yolluyolar hedıyelerı oldugu ıcın mecburen onlarıda yollarlarkı paralarını alsınlar. ben hıc 1 kez sıparıs gırmedımkı hatta üçüncü sıparısımıde dun gece gırdım. ama mutlaka ara ögren cnm

evet evet temsilci fiyatıyla tabi tabakları beendim de kaçırmak istemiyorum

tabaklar göründüğünden daha güzel aslında ama ben yeterınce tabagım oldugu ıcın o tarz şeyleride satıyorum cunku evde sandık dolu dolaplar dolu napiim :)

evt rollon larla spreyler hediyeydi doğru peki cnm teşekkürler ayın sonuna doğru vermeyi düşünüyodum 2.siparişleri 15inden snra kredi kartından dolyı bi müşterimin de ürünleri var bana gelmese problem değil de bekletmek istemiyrum daha da fazla o yüzden stokta varsa şu an şmdi vereyim bi de sonra kalmazsa hediyelerim fln da gelmez 40 yılda bi hediye kazanıcm o da şansıma olay oldu:97:

kızlar günaydın bu arada
k10da battım bu kez şmdilik sdce ailenin alacağı 300tllik ürün var ama birkç parçayı da ilerde satablrm düşüncesiyle alıyorum paketini açmıyorm o sene içinde satmaya çalışıcam sizce doğru bşy mi:44:

canım anew çok iyi diye duymuştum bi de pudrası pürüzsüz yapar diye düşünüyorum. peki senin bahsettiğin pudra nasıl? tşk ederim bu arada

Bi ara kullanmıştım canım güzeldi yani memnun kaldın anew in pudrasini ben yaşlanma karşıtı olarak biliyorum öyle de zaten:)

Aynen canım ya :)sadece benim alacağım 150 yi buldu valla k9 dan almamıştım ama ondan bu kadar fazla oldu bu ay.

Aynen canım ya :)sadece benim alacağım 150 yi buldu valla k9 dan almamıştım ama ondan bu kadar fazla oldu bu ay.
ben k9da almıştım :90:ama peyton tear drop takı setini iade edicem dolanıyo zinciri habire. k10da da perceive uzun süredir kullanmadığm ilk parfümüm özledim kokusunu stok yapıcam alıp hemen bi de k9daki serenela yüzüğü beğenmedik annemle onu iade vericem şmdlk bu kdr
kızla cuma sipariş veripte hala kolisi gelmeyen varmı delircm yaaaaa yoksa tek benmiyim

bnmki dün geldi hala sevkiyatta yazıyo saat 2buçuk 3 civarı msj geldi 4 buçuğa doğru da koli geldi snnki de bugn gelir endişelenme kocaeliye fln yakınsan gelir hemen sitedeki yazıya aldanma

yakınım canım 45dk kocaeli sakaryada merkezde yaşıyorum. kargıyu aradım az önce onlar toplu yolluyolar bgun gelmez yarın gelir dedi. ama 2 gündür kargoya verildi yazıısı var dedim. yarını bekleyelim dedi. yarın tam bir hafta olucak ayıp yani. millet alacakları ürünleri kararlaştırıyor sipariş listesi hazırlıyor benim elime hala katalok geçecek.

aa o zmn kötü olmuş cnm haklısın bi de çok yakınmışsın bn bursa da ilçede oturuyorum geldi gelmez diye ümidi keseceğim sırada bi de snde kargoya verildi yazısı da varmış yani:96:

Gnderi Raporlar

linkin sonuna yani = (eşittir) işaretinin yanına 0 ile başlayarak temsilci numaranızı yazarsanız kargoya verilip verilmediğini ve nerde olduğunu görebilrsiniz

yüz ve vücut için tropikal güneşsiz bronzlaştırıcı losyon nasıl kulllanılıyor ,arkadaşım almıştı bronzlaşmadığını söylüyor cevap verebilirmisiniz

canım tek seferde gözle görülür bi far olmaz zaten kullanmak istediğin bölgeye güzelce sür yedir yani çünkü ben ilk deneyimimde dizideki problem dolayısıyle sargı bezini çıkartmamıştım iz kalmıştı ve bazı yerlere çok bazı yerlere yaz sürme derim eşit olsun ki parmak izi bile bırakabiliyor :) bir kaç kullanımda da etkili olmazsa çok geçmeden iade et canım :)

satabilecek ortamın varsa muhakkak kaçırma derim bizim kuagör dükkanımız var aile dükkanı :) her ay 200 lük en az satış için exstra sipariş veriyoruz ve her ay satılıyor çok iyi birşekilde çünkü genel olarak insanlarımızda katalogtan alma problemi var.. özellikle orfite bu :) avon pek öyle değil ama insanlar görünce daha rahatlıkla içlerine sinerek alıyor.. :)

canım eğer satabileceğini düşünüyosan doğru bişey bende yapıyorum onu sattığım zaman elime tık para ödeniyo nasıl mutlu oluyorum anlatamam ama satabileceğini düşündüğün ürünleri almalısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…