tatlım sadece telkari işlemeli saat aldım faturadada saat ve garanti belgesi eklenmiş. başka bir gelişme yok hiç böyle olmamıştı
edit : şimdi eklemişler kargo kodunu dün gece yola çıkmış bugün öğlen saatide şubeye varmış bile. tabi gelen giden yok. ilk 1-2 saat içinde sipariş giriyoruz 6 gün sonra geliyor işe bak
kızlar 265+ 10 tanede katalog verip te o 3 lü erkek parfüm seti stoklarda yok derse hediye gelmiyomu
cnm ben 500 küsür+20 katalog ekledım bı baktım 1 gun sonra kargodamı dıye bakıyenız 334 dıyo allah allah dedım bune sarıldım telefona dedılerkı stoklarda yok saydım sövdüm.. bölge sorumlumla konustum bır suru aradım vs derken kargom geldı bı baktım deolar ve rollonlar var ve caydanlıklar ve tabaklar gelmış ıkıncı sıparısımı gectım bırazdan elıme gecıcek esım almaya gıttı edtlerı ona koymuslar ucretıde bu faturaya yansıtıldı tabı. ama hedıyelerım geldı yanı cnm sıkma canını gelır.. senın 265 dedıgın temsılcı fıyatıyla dimi?
Merhaba cnm bi arkdş daha demişti ürünün eksik olduğunu müşteri hizmetlerini aramasını söyledim sıcağı sıcağına en doğrusu bu bölge satış sorumlunu tanıyosan ona da danışablrsin bn ilk ay üye olduğmda sormuştu arayp eksik gedik bşy var mı diye bidaha da aramadı gerçi ama olsun tanımıorm ztn ara cnm sen halllolur bi kalem bi kalemdir ilerde satar ya da kullanırsın bşy yaparsın hakkın o snn çnkü şahsen ben onun bile peşine düşerdim çnkü ztn kar yapamıyorum ve uğraşıp duruyorum.Arkadaşlar benimde siparişim bugün gelmiş. Misafirlikte olduğum için ancak kavuşabildim ürünlerime..Fakat birisi hariç
İndirim broşüründe kapaktaki kalemlerin grisinden 2 tane sipariş vermiştim. Şimdi faturamda 2 tane ürün gönderdiklerini iddia eden rakamlar söz konusu fakat kutudan sadece 1 tane çıktı... Ben şimdi müşteri hizmetlerini arayıp ürünüm eksik gelmiş desem bir kalem için abes mi kaçar. Hem kaale alırlar mı? Nasıl inandırabilirim ki ???
sağol cnm yardımcı olduğun için ;Yok canım ne çoğu...
1-Planet spa'nın
normal ve termal çamur maskesini kullandım... Sürdüm yıkadım sürdüm yıkadım sürdüm yıkadım yok bir değişiklik... sonunda göndereceğimi anlayınca sıktım hepsini yüzüme gözlerim ve dudaklarım hariç 1-2 cm lik tabaka ile 10-15 dakika evde dolandım...Sonra yeniden yıkadım hafiften ferahlama oldu... İşe yarayıp yaramadığını sen anla...
2-Hijyenik bölge temizleyici'sini
de hem kendim kullandım hem bir müşterim kullandı... Müşterimin yorumu şöyle olmuştu... "Yıllardır hiç böyle olmamıştı...Pamuk gibi oldu valla"
ben de müşterime aynen katılıyorum... Yumuşacık yapıyor.. temizleme işine gelince zaten tertemiz :)
"caiz olup olmadığı tartışılabilir."
3-Yaşlanma karşıtı komleks içeren sıkılaştırıcı yüz kremini
de yaklaşık 3 aydır kullanıyorum, anewin ürünlerini kullanmadım ama herhalde bu alanda daha başarılıdırlar... İşe yarayıp yaramaması konusunda ise bir nebze işe yaradığını, psikolojik olarak en azından genç kalmamı sağladığını söylemekten çekinmem...
katalogtansa stokta olmayan ürün bir dahaki aya gönderiliyomş stok sağlanınca bnmkiler gelmedi katalogta olmayan ürünle r olduğu içinslm kızlr bende ilk siprişimi vercem ama stokta yok diyor acaba sonraki ayda gönderiyorlr mı saat siprişi aldım da
birde sipariş ne verdnz merk ettm fikir almk istyrum kararsızım
slm cnm yarı fiyatına saç tarakları dayeni katalogda taraklar veya fırçalar indirimde mi?
kızlar 265+ 10 tanede katalog verip te o 3 lü erkek parfüm seti stoklarda yok derse hediye gelmiyomu
cnm ben 500 küsür+20 katalog ekledım bı baktım 1 gun sonra kargodamı dıye bakıyenız 334 dıyo allah allah dedım bune sarıldım telefona dedılerkı stoklarda yok saydım sövdüm.. bölge sorumlumla konustum bır suru aradım vs derken kargom geldı bı baktım deolar ve rollonlar var ve caydanlıklar ve tabaklar gelmış ıkıncı sıparısımı gectım bırazdan elıme gecıcek esım almaya gıttı edtlerı ona koymuslar ucretıde bu faturaya yansıtıldı tabı. ama hedıyelerım geldı yanı cnm sıkma canını gelır.. senın 265 dedıgın temsılcı fıyatıyla dimi?
peki diğer aya kalsa stokta olmayan ürünlerin gönderimi o ay 2 kez sipariş vermesek snn yaptığn gibi yine de hediye ürünler geliyo mu ki?
evet evet temsilci fiyatıyla tabi tabakları beendim de kaçırmak istemiyorum
valla canım bılemıyorumkı ama gelır cunku rollonları ve deoları ücretsiz yolluyolar hedıyelerı oldugu ıcın mecburen onlarıda yollarlarkı paralarını alsınlar. ben hıc 1 kez sıparıs gırmedımkı hatta üçüncü sıparısımıde dun gece gırdım. ama mutlaka ara ögren cnm
canım anew çok iyi diye duymuştum bi de pudrası pürüzsüz yapar diye düşünüyorum. peki senin bahsettiğin pudra nasıl? tşk ederim bu arada
kızlar günaydın bu arada
k10da battım bu kez şmdilik sdce ailenin alacağı 300tllik ürün varama birkç parçayı da ilerde satablrm düşüncesiyle alıyorum paketini açmıyorm o sene içinde satmaya çalışıcam sizce doğru bşy mi:44:
ben k9da almıştım :90:ama peyton tear drop takı setini iade edicem dolanıyo zinciri habire. k10da da perceive uzun süredir kullanmadığm ilk parfümüm özledim kokusunu stok yapıcam alıp hemen bi de k9daki serenela yüzüğü beğenmedik annemle onu iade vericem şmdlk bu kdrAynen canım ya :)sadece benim alacağım 150 yi buldu valla k9 dan almamıştım ama ondan bu kadar fazla oldu bu ay.
kızla cuma sipariş veripte hala kolisi gelmeyen varmı delircm yaaaaa yoksa tek benmiyim
ben k9da almıştım :90:ama peyton tear drop takı setini iade edicem dolanıyo zinciri habire. k10da da perceive uzun süredir kullanmadığm ilk parfümüm özledim kokusunu stok yapıcam alıp hemen bi de k9daki serenela yüzüğü beğenmedik annemle onu iade vericem şmdlk bu kdr
bnmki dün geldi hala sevkiyatta yazıyo saat 2buçuk 3 civarı msj geldi 4 buçuğa doğru da koli geldi snnki de bugn gelir endişelenme kocaeliye fln yakınsan gelir hemen sitedeki yazıya aldanma
kızla cuma sipariş veripte hala kolisi gelmeyen varmı delircm yaaaaa yoksa tek benmiyim
yakınım canım 45dk kocaeli sakaryada merkezde yaşıyorum. kargıyu aradım az önce onlar toplu yolluyolar bgun gelmez yarın gelir dedi. ama 2 gündür kargoya verildi yazıısı var dedim. yarını bekleyelim dedi. yarın tam bir hafta olucak ayıp yani. millet alacakları ürünleri kararlaştırıyor sipariş listesi hazırlıyor benim elime hala katalok geçecek.
yüz ve vücut için tropikal güneşsiz bronzlaştırıcı losyon nasıl kulllanılıyor ,arkadaşım almıştı bronzlaşmadığını söylüyor cevap verebilirmisiniz
kızlar günaydın bu arada
k10da battım bu kez şmdilik sdce ailenin alacağı 300tllik ürün varama birkç parçayı da ilerde satablrm düşüncesiyle alıyorum paketini açmıyorm o sene içinde satmaya çalışıcam sizce doğru bşy mi:44:
kızlar günaydın bu arada
k10 kataloğunda indirimli tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?