AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

canım bence sen verebıldıgın kadar erken ver sıparısını sonra tekrar kalmazsa fılan sorun yaşama bence. benım öglenden sonra kargomu eşim getırdı hepsı gelmıs ılk 11 tane vermıstım sadece deolar geldı sonra ıkıncı sıparıse9 daha ekledım sımdı 9 set 11 parfumu gondermısler. geldı yanı onun ıcın ver bence bır an evvel..

evet cnm bende alıyorum stok yapıyorum.. uygunken alıp sonra satmak karlı oluyo ama cok fazlada stok yapma elınde kalmasın yazık olur..

İkiside aynı ruj ama süren kişiler farklı ve ilk resim flashlı ikincisi flashsız.
Evet, Ultra Colour Rich Colordisiac Lipstick - RAVİSHİNG RED

Sanırım ilk resimde rujun üzerinde parlatıcı da var renk yumuşamış bide flaşlı olunca daha da açık görünmüş
Ben bunu daha önce nasıl görmedim ya saol

Sanırım ilk resimde rujun üzerinde parlatıcı da var renk yumuşamış bide flaşlı olunca daha da açık görünmüş
Ben bunu daha önce nasıl görmedim ya saol

k10'da sayfa 23'te var bu ruj canım. Sol tarafta Azra'nın dudağındakiyle alakası yok. Sayfa 21'de yukarıda da rujun bi resmi var sadece dudak resmi işte ordaki rujun asıl rengi. Ben bayıldım

kızlar bişiy sorcam.2 sene sonra evlenicem ve evlendikten sonra kullanmak için şimdiden almaya başlasam bişiy olur mu?Ürünlerde bozulma falan olur mu?

Son düzenleme:
kızlar bişiy sorcam.2 sene sonra evlenicem ve evlendikten sonra kullanmak için şimdiden almaya başlasam bişiy olur mu?Ürünlerde bozulma falan olur mu?

Biraz erken değil mi tatlım bir sene kala başka bence ben seneye evleniyorum kismetse şimdiden başladım ama benim 1 seneden az kaldı:)

cnm öyle iade edeblrsin sanırım problem çıkmaz herhalde iade yöntemi şöyle ztn sni yönlendiriyo kağıtlarda fln iade ediceğin ürünü veya ürünleri ayrı ayrı miktarına fiyatına bakarak sebep kodu da belirterek kağıda işaretle aslı veya sureti problem değil snra imzanı atmayı sakın unutma tc kmlk nonu fln da yazabilirsin üst köşeye snra ürünleri poşete koy ya da büyük hacimlilerse koliye koy bantla eve gelen kargocuya iadem var de ver ve ambar tesellüm fiişi doldurmasını bekle onu mutlaka iste.
kızlar bi ürün hakkında fikrinizi almam gerekiyor
solutions çatlak görünümünü düzgünleştirici krem işe yarıyor mu aranızda kullanmış olan var mı ?
bn bir buçk ay önce aldım kilo problemim olmamasına rağmen vücudum çok çatlıyodu bu görüntüden rahatsız oluyodum sipariş ettim denedim pek bi yararını görmedim gönderdim iki -3gün önce belki uzun süre kullanmak gerekiyodu bilemiyorm ama avonun bazı kremlerine güvenmiyorum maalesef işe yaramıyo gibi gelyo
tmm cnm 15inde vereyim direkt ztn 1 taneydi 2 tane alıcam ondan sınırı tamamlama çalışıyorm
evet cnm bende alıyorum stok yapıyorum.. uygunken alıp sonra satmak karlı oluyo ama cok fazlada stok yapma elınde kalmasın yazık olur..
evet henüz satamadım hiçbirini ama umutluyum

cnm parfümler fln bozulmaz kremlerini bilmiyorum ama parfümleri stok yapablrsin bnm 5 senelik parfümlerim duruyo gayet de güzel kokuyolr ilk aldığm gibi.

peki aynı resimdeki gibi mi duruyor rengi dudakta mat mı ?

KIZLAR YARDIM!!!
bi müşteride, üzerinde ANYLİPSTİCK 32 yazan bi ruj var.aynısından istiyor.ama ben katalogdan bulamadım.acaba tedavüldenmi kalktı.eğer kalkmadıysa bulan bilen varsa yardımcı olabilirmi k9 dan yada k 10 dan kodu ile birlikte ben bulamadım

kızlar şu erkek parfümü varya blue 3 lü bedavalı olan onun siparişini verirken roll on ve sprey deodprantların kodlarınıda gircezmi teker teker hani onlar bedava ya gerek yokmu yoksa bi yardım edin

kızlar şu erkek parfümü varya blue 3 lü bedavalı olan onun siparişini verirken roll on ve sprey deodprantların kodlarınıda gircezmi teker teker hani onlar bedava ya gerek yokmu yoksa bi yardım edin
sadece parfümü girmen gerekiyor..beni yanlıs bilgilendirdiler ben hepsinin kodunu girdim şimdi iade etmek zorundayım

Evet cnm katılıyorum parfümlere birşey olmuyorda kremler rujlar falan bozuluyor bende almıştm evlendikten sonra kutudan çıkardım ve kremler losyonlar bozulmuştu çöpe gittiler

aa yazık olmuş cnm onca masrafa ama rujlar kapalıyken de mi bozuluyo ya stok yapmayalım mı onlardan da yani ben beğendiğm renk olunca alıyorum direkt bisürü rujum oldu önmüzdeki katalogtan da alıcam kıyamıyorum resmen satmaya hepsi benim olsun istiyorum en fazla ne kdr dururlar ? :26:

cnm ben bir sitede makyaj ürünlerinin kullanım ömürleri yazan bi yazı okumuştum rujlar için iki yıl yazıyordu ancak açık haliyle mi kapalı haliylemi bilmiyorum açılmadığı sürece daha uzun dayanıcağını düşünüyorum sen yinede bi araştır tatım..

Son düzenleme:

Genel olarak bütün makyaj malzemelerinin ömrü 2 yıl kadar
Ama ben pudra,fondöten vs gibi tüm yüzü kaplayan ürünler dışındaki makyaj malzemelerini yıllarca kullanırım kıyamam atmaya
5 yıllık rujum bile vardır yani
Zaten rujlara farlara falan bişey olmuo sadece hijyen açısından atılması gerek diolar ama atamıyorum ben
Kremler falan bariz bozuluo kokusu falan değişio onları atmak lazım tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…