evt rollon larla spreyler hediyeydi doğru peki cnm teşekkürler ayın sonuna doğru vermeyi düşünüyodum 2.siparişleri 15inden snra kredi kartından dolyı bi müşterimin de ürünleri var bana gelmese problem değil de bekletmek istemiyrum daha da fazla o yüzden stokta varsa şu an şmdi vereyim bi de sonra kalmazsa hediyelerim fln da gelmez 40 yılda bi hediye kazanıcm o da şansıma olay oldu:97:
kızlar günaydın bu arada
k10da battım bu kez şmdilik sdce ailenin alacağı 300tllik ürün varama birkç parçayı da ilerde satablrm düşüncesiyle alıyorum paketini açmıyorm o sene içinde satmaya çalışıcam sizce doğru bşy mi:44:
Canım çekip eklersen sevinirm
Beğenmezsem, Ultra Colour Rich Colordisiac Lipstick - RAVİSHİNG RED alıcam
Benimde şimdik çayırovadan yüklenmiş yarın anca bugun hiç umudum yokbir haftada bir kolii pes yanı
İlk resimle ikincisi aynı ruj mu?
İlk resim mükemmel bayıldım adı Ravishing Red mi rujun?
İkiside aynı ruj ama süren kişiler farklı ve ilk resim flashlıikincisi flashsız.
Evet, Ultra Colour Rich Colordisiac Lipstick - RAVİSHİNG RED
Sanırım ilk resimde rujun üzerinde parlatıcı da var renk yumuşamış bide flaşlı olunca daha da açık görünmüş
Ben bunu daha önce nasıl görmedim ya saol
kızlar bişiy sorcam.2 sene sonra evlenicem ve evlendikten sonra kullanmak için şimdiden almaya başlasam bişiy olur mu?Ürünlerde bozulma falan olur mu?
cnm öyle iade edeblrsin sanırım problem çıkmaz herhalde iade yöntemi şöyle ztn sni yönlendiriyo kağıtlarda fln iade ediceğin ürünü veya ürünleri ayrı ayrı miktarına fiyatına bakarak sebep kodu da belirterek kağıda işaretle aslı veya sureti problem değil snra imzanı atmayı sakın unutma tc kmlk nonu fln da yazabilirsin üst köşeye snra ürünleri poşete koy ya da büyük hacimlilerse koliye koy bantla eve gelen kargocuya iadem var de ver ve ambar tesellüm fiişi doldurmasını bekle onu mutlaka iste.arkadaşlar ben k7 den anew pudra ve stik kapatıcı almıştım renkleri koyu geldi iade etmek istiyorum pudranın kutusunu buldum ama diğerinin bulamıyorum hem kutusuz hemde denediğim için sorun olurmu acaba bide nasıl iade yapıcam tarif edebilirmisiniz bana
teşekkürler
bn bir buçk ay önce aldım kilo problemim olmamasına rağmen vücudum çok çatlıyodu bu görüntüden rahatsız oluyodum sipariş ettim denedim pek bi yararını görmedim gönderdim iki -3gün önce belki uzun süre kullanmak gerekiyodu bilemiyorm ama avonun bazı kremlerine güvenmiyorum maalesef işe yaramıyo gibi gelyokızlar bi ürün hakkında fikrinizi almam gerekiyor
solutions çatlak görünümünü düzgünleştirici krem işe yarıyor mu aranızda kullanmış olan var mı ?
tmm cnm 15inde vereyim direkt ztn 1 taneydi 2 tane alıcam ondan sınırı tamamlama çalışıyormcanım bence sen verebıldıgın kadar erken ver sıparısını sonra tekrar kalmazsa fılan sorun yaşama bence. benım öglenden sonra kargomu eşim getırdı hepsı gelmıs ılk 11 tane vermıstım sadece deolar geldı sonra ıkıncı sıparıse9 daha ekledım sımdı 9 set 11 parfumu gondermısler. geldı yanı onun ıcın ver bence bır an evvel..
evet henüz satamadım hiçbirini ama umutluyumevet cnm bende alıyorum stok yapıyorum.. uygunken alıp sonra satmak karlı oluyo ama cok fazlada stok yapma elınde kalmasın yazık olur..
kızlar bişiy sorcam.2 sene sonra evlenicem ve evlendikten sonra kullanmak için şimdiden almaya başlasam bişiy olur mu?Ürünlerde bozulma falan olur mu?
Baya koyuymuş bu ya vazgeçtim Red Kiss'ten kesin..
Saol canım..
peki aynı resimdeki gibi mi duruyor rengi dudakta mat mı ?
Bugün 13 liralık ödememi yapmak için bankaya gittiğimde bankadaki adam bana borcumun 39 lira olduğunu söyledi bu işten hiçbirşey anlamadım
2 senedir avon temsilcisiym hiç böyle bir şey görmemiştm :S
[a href=http://goo.gl/mc9cY][/a]
[a href=http://goo.gl/mc9cY][img src=http://a1108.hizliresim.com/11/8/11/8277.png][/a]
Şuna bi bakıp yardımcı olursanız çok çok sevinirim:71:[/QUOTE]
[CENTER][COLOR=#0000CD][B]bANKALARDA BORCUN TAMAMI VEYA EN SON NEZAMAN GÜNCELLENDİYSE O GÖRÜNÜR SEN AVONDA Kİ BORCU CİDDİYE AL BELLİKİ SEN BİRAZINI ÖDEMİŞSN 13 TLSİ KALMIŞ AMA BANKADA YAKIN ZAMANDA GÜNCELLENMEMİŞ DEMEKKİ
[/B][/COLOR][/CENTER]
[quote="Euthanasia, post: 20473983"]
cnm parfümler fln bozulmaz kremlerini bilmiyorum ama parfümleri stok yapablrsin bnm 5 senelik parfümlerim duruyo gayet de güzel kokuyolr ilk aldığm gibi.[/QUOTE]
[CENTER][B]Evet cnm katılıyorum parfümlere birşey olmuyorda kremler rujlar falan bozuluyor bende almıştm evlendikten sonra kutudan çıkardım ve kremler losyonlar bozulmuştu çöpe gittiler[/B][/CENTER]
sadece parfümü girmen gerekiyor..beni yanlıs bilgilendirdiler ben hepsinin kodunu girdim şimdi iade etmek zorundayımkızlar şu erkek parfümü varya blue 3 lü bedavalı olan onun siparişini verirken roll on ve sprey deodprantların kodlarınıda gircezmi teker teker hani onlar bedava ya gerek yokmu yoksa bi yardım edin
Evet cnm katılıyorum parfümlere birşey olmuyorda kremler rujlar falan bozuluyor bende almıştm evlendikten sonra kutudan çıkardım ve kremler losyonlar bozulmuştu çöpe gittiler
aa yazık olmuş cnm onca masrafa ama rujlar kapalıyken de mi bozuluyo yastok yapmayalım mı onlardan da yani ben beğendiğm renk olunca alıyorum direkt bisürü rujum oldu önmüzdeki katalogtan da alıcam kıyamıyorum resmen satmaya hepsi benim olsun istiyorum en fazla ne kdr dururlar ? :26:
aa yazık olmuş cnm onca masrafa ama rujlar kapalıyken de mi bozuluyo yastok yapmayalım mı onlardan da yani ben beğendiğm renk olunca alıyorum direkt bisürü rujum oldu önmüzdeki katalogtan da alıcam kıyamıyorum resmen satmaya hepsi benim olsun istiyorum en fazla ne kdr dururlar ? :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?