aa yazık olmuş cnm onca masrafa ama rujlar kapalıyken de mi bozuluyo yastok yapmayalım mı onlardan da yani ben beğendiğm renk olunca alıyorum direkt bisürü rujum oldu önmüzdeki katalogtan da alıcam kıyamıyorum resmen satmaya hepsi benim olsun istiyorum en fazla ne kdr dururlar ? :26:
cnm ben bir sitede makyaj ürünlerinin kullanım ömürleri yazan bi yazı okumuştum rujlar için iki yıl yazıyordu ancak açık haliyle mi kapalı haliylemi bilmiyorum açılmadığı sürece daha uzun dayanıcağını düşünüyorum sen yinede bi araştır tatım..
Genel olarak bütün makyaj malzemelerinin ömrü 2 yıl kadar
Ama ben pudra,fondöten vs gibi tüm yüzü kaplayan ürünler dışındaki makyaj malzemelerini yıllarca kullanırım kıyamam atmaya
5 yıllık rujum bile vardır yani
Zaten rujlara farlara falan bişey olmuo sadece hijyen açısından atılması gerek diolar ama atamıyorum ben
Kremler falan bariz bozuluo kokusu falan değişio onları atmak lazım tabi
canım deşiyor bu :) kimi 6 ay dayanır kimi emetarın olur:) şuan benim elimde 5 6 yıllık avon rujları var ve daha tık yok :)
parfümleri sıkmadığın içindeki havayı alamdığın sürece dayanır..
ürünleri açmamamn ve karanlıkta ışık özellikle yapay ışık almaması önemli .. çeyizin dizilene kadar karanlıkta muhafaza edip ve serin yerde muhafaza edip çeyiz zamnı çıkarırsın hiç bişeycikler olmaz :) şimdiden güle güle kullan :)
aa yazık olmuş cnm onca masrafa ama rujlar kapalıyken de mi bozuluyo yastok yapmayalım mı onlardan da yani ben beğendiğm renk olunca alıyorum direkt bisürü rujum oldu önmüzdeki katalogtan da alıcam kıyamıyorum resmen satmaya hepsi benim olsun istiyorum en fazla ne kdr dururlar ? :26:
ay cnm yazık olmuş ya :2: onca masraf çöperuj stoklamamştm evlilik içn ama kremler losyonlar çok almştm bakımlı olmak istio ya insan evlenince her duştan sonra kremler falan
evi yerleştirirken bir baktım hepsi bozulmuş bayağı önce almştm
ama 1 ay önce tatile giderken eski eşyalarımı çantalarımı falan karıştrdm birsürü makyaj malzemesi buldum aldığımı bile unuttuğum rujlar likit farlar hepsi çöp olmş bir buçuk yıl hiç bakmadm o çantalara ve şok oldm erimişti bütün rujlar farlarımda top top olmuş farlar oriflamedi oriflamenin likit farlarını beğeniodm birkaç renk alıodm rujlarda avondan köpük ruj unuttuğum red2000 aynı seriden pembe yine unuttum hangisi olduğunu attım malesef çöpe
Katılıyorum...kremler için böyle düşünüyorum özellkle .fazla stok yapmakta iyi değil cnm.. yani aynı seyden 2-3 tane alırsın hiç açmazsın ve o bir yıl içinde de kullanırsan sorun yok..
Vanilyalıları diyosun dimi bn de sevdim ya baya bi kalıcıydı az sürmeme rağmen rose addiction'ı alıcamavonun yeni çıkardığı ruja bayıldım... çok kalıcı.. hepinize tavsiye derim kızlar.. mutlaka alın
günaydın kızlar bayram da sipariş verebiliyor muyuz 1.gün
kızlar cavp panaromada stoklarla sınırlı mı oluyo ben siparişlerimi geç verceğim ben verne kadar bitme durumu olur mu seri sonu fırsatları falan
ewt canım seri sonu fırsatları sınırlı oluyo aynı indirim broşürü gibi..ama bazı ürünler belli olmaz belki de kalır o senin şansına kalmış artık:80:
ewt canım seri sonu fırsatları sınırlı oluyo aynı indirim broşürü gibi..ama bazı ürünler belli olmaz belki de kalır o senin şansına kalmış artık:80:
lütfen kızlar bilgisi olanlar yazsın panaromadaki ürünlerin gelmeme durumu var mı seri sonu fırsatları hariç:44:
peki diğerleri yani panaromadaki seri sonu fırsatlarındaki olmayan ürünler k11 çıkacak olanlar onlarda mı sınırlı oluyo
sadece seri sonu ürünleri sınırlı olur canım diğerleri gelir tabi 1er tane sipariş verebiliyosun.dediğin ürünlerle ilgili ne olur bilemem ama kalır belki.zaten sayfanın üstünde yazıyo dikkat edersen bu sayfadaki ürünler stoklarla sınırlıdır diye ve sayfanın altında da bu ürünler örnek ürün değildir dilediğniz kadar sipariş verebilirseniz diyo.(tabi kalırsa)
onlardan birer tane alma hakkımız var sanıyorum ki tükenmez ki ztn ayın 1inde fln veririm diyosun o yüzden o zmna kdr hiç bşy olmaz bnce stoklarla snrlı olsa bile
teşekkür ederim canım şansımıza artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?