AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

canım deşiyor bu :) kimi 6 ay dayanır kimi emetarın olur:) şuan benim elimde 5 6 yıllık avon rujları var ve daha tık yok :)
parfümleri sıkmadığın içindeki havayı alamdığın sürece dayanır..
ürünleri açmamamn ve karanlıkta ışık özellikle yapay ışık almaması önemli .. çeyizin dizilene kadar karanlıkta muhafaza edip ve serin yerde muhafaza edip çeyiz zamnı çıkarırsın hiç bişeycikler olmaz :) şimdiden güle güle kullan :)

teşekkür ederim kızlar cvplarınız için
bn de ortalama iki yıl diye tahmnde bulnuuyodum rujlar için ama açık mı kapalı mı olur kestiremiyodum araştırmadım da pek bnm de var rengini beğendiğim rujlarım bidaha bulamıyorum o renkleri atamıyorum da sürmüyorum da avon rujları mı daha dayanıklı bilmem ama kullanılıyo valla diğer rujlar nasıl bilemiyorum bnm bütün rujlar avon temsilci olmadan önce de kullanıyoduk çnkü annemle avon u kremler gider cnm dediğin gibi sulanıyolar bşyler oluyo renkleri atıyo fln. nyse ben almaya devam edeyim o halde

ruj stoklamamştm evlilik içn ama kremler losyonlar çok almştm bakımlı olmak istio ya insan evlenince her duştan sonra kremler falan
evi yerleştirirken bir baktım hepsi bozulmuş bayağı önce almştm
ama 1 ay önce tatile giderken eski eşyalarımı çantalarımı falan karıştrdm birsürü makyaj malzemesi buldum aldığımı bile unuttuğum rujlar likit farlar hepsi çöp olmş bir buçuk yıl hiç bakmadm o çantalara ve şok oldm erimişti bütün rujlar farlarımda top top olmuş farlar oriflamedi oriflamenin likit farlarını beğeniodm birkaç renk alıodm rujlarda avondan köpük ruj unuttuğum red2000 aynı seriden pembe yine unuttum hangisi olduğunu attım malesef çöpe

fazla stok yapmakta iyi değil cnm.. yani aynı seyden 2-3 tane alırsın hiç açmazsın ve o bir yıl içinde de kullanırsan sorun yok..

avonun yeni çıkardığı ruja bayıldım... çok kalıcı.. hepinize tavsiye derim kızlar.. mutlaka alın

ay cnm yazık olmuş ya :2: onca masraf çöpe napalım biz de birkç tane alalım bari kullanmıcağımz şeyleri almayalım hiç krem kullanmıyorum aslında ben o yüzden kremi anneme alıyorum o kullanırsa kullanıyo el kremi fln belki snnkiler de güneşe ya da ışığa maruz kalmışlardır cnm ondan öyle olmuşlardır yüksek ısıda fln etkilenmişlerdir=S
fazla stok yapmakta iyi değil cnm.. yani aynı seyden 2-3 tane alırsın hiç açmazsın ve o bir yıl içinde de kullanırsan sorun yok..
Katılıyorum...kremler için böyle düşünüyorum özellkle .
avonun yeni çıkardığı ruja bayıldım... çok kalıcı.. hepinize tavsiye derim kızlar.. mutlaka alın
Vanilyalıları diyosun dimi bn de sevdim ya baya bi kalıcıydı az sürmeme rağmen rose addiction'ı alıcam
günaydın kızlar bayram da sipariş verebiliyor muyuz 1.gün

bn de onu sorucaktım ama 26sında bitiyo kampanya ee 27-28 cumartesi pazar herzmnki gibi snra da arefe bayram yani ertelencek sanırım ama o zmn da bayram kataloğunun anlamı kalmıyo yaa millet o güne yetişmesini istiyo bn de dahil takılar fln yanii:97:

kızlar fırsat köşesindeki bir iki ürün değişmiş ya bn ne zmndır anahtar kalp uçlu kolyeyi istiyodum şimdi alsam mı ki sanki ara ara çıkıyo gibi geldi bu ürün nisan ayında da varmış sanırım 8küsur bşy miydi neydi o zmn elmde olmadığı için katalog görmemiştim sizce şmdi alsam mı brz daha beklesem mi indrm broşürünü fln 11.84 şmdi fiyatı

sanırım öyle olacak canım ben ayın 26 sında evimde değilim gideceğim yerdede internet yok o yüzde mecburen bayramın 1.günü verbilirimpeki bu panaromada aynı indirim broşürü gibi sınırlı sayıda mı oluyo 3-4 gün geç verceğim için siparişleri ben verene kadar stokta kalmama durumu olur mu acaba bilgisi olnlar:26:

kızlar cavp panaromada stoklarla sınırlı mı oluyo ben siparişlerimi geç verceğim ben verne kadar bitme durumu olur mu seri sonu fırsatları falan

kızlar cavp panaromada stoklarla sınırlı mı oluyo ben siparişlerimi geç verceğim ben verne kadar bitme durumu olur mu seri sonu fırsatları falan

ewt canım seri sonu fırsatları sınırlı oluyo aynı indirim broşürü gibi..ama bazı ürünler belli olmaz belki de kalır o senin şansına kalmış artık:80:

ewt canım seri sonu fırsatları sınırlı oluyo aynı indirim broşürü gibi..ama bazı ürünler belli olmaz belki de kalır o senin şansına kalmış artık:80:

seri sonundan celebre bond girl spottlight bide erkek roll on nuna karar vermiştim çabuk biter mi ki acaba bu ürünler

peki diğerleri yani panaromadaki seri sonu fırsatlarındaki olmayan ürünler k11 çıkacak olanlar onlarda mı sınırlı oluyo

lütfen kızlar bilgisi olanlar yazsın panaromadaki ürünlerin gelmeme durumu var mı seri sonu fırsatları hariç:44:

lütfen kızlar bilgisi olanlar yazsın panaromadaki ürünlerin gelmeme durumu var mı seri sonu fırsatları hariç:44:

onlardan birer tane alma hakkımız var sanıyorum ki tükenmez ki ztn ayın 1inde fln veririm diyosun o yüzden o zmna kdr hiç bşy olmaz bnce stoklarla snrlı olsa bile

peki diğerleri yani panaromadaki seri sonu fırsatlarındaki olmayan ürünler k11 çıkacak olanlar onlarda mı sınırlı oluyo

sadece seri sonu ürünleri sınırlı olur canım diğerleri gelir tabi 1er tane sipariş verebiliyosun.dediğin ürünlerle ilgili ne olur bilemem ama kalır belki.zaten sayfanın üstünde yazıyo dikkat edersen bu sayfadaki ürünler stoklarla sınırlıdır diye ve sayfanın altında da bu ürünler örnek ürün değildir dilediğniz kadar sipariş verebilirseniz diyo.(tabi kalırsa)

teşekkür ederim canım şansımıza artık

teşekkür ederim canım şansımıza artık

rica ederim umarım istediğin ürünleri yakalarsın benim bu ay seri sonundan alabileceğim bişey yok ama ilk gün sipariş verirsek ne zaman gelir onu merak ediyorum.keşke bayrama elimizde olacak şekilde tam ayarlasalardı bu ayki kampanyayı yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…