rica ederim umarım istediğin ürünleri yakalarsınbenim bu ay seri sonundan alabileceğim bişey yok ama ilk gün sipariş verirsek ne zaman gelir onu merak ediyorum.keşke bayrama elimizde olacak şekilde tam ayarlasalardı bu ayki kampanyayı yaa
bende sipariş edecem bu hafta ..yaşıma uyar mı acaba ben 18 yasındym
aynen canım yine bekleyeceğiz neyse bi sorum daha var sanak10 panaromada aynalı ruj var ordaki mankenin dudağındaki hangi renk sizce kızlar
walla canım çok belli olmuyo burdan ama pink crush yada plush rose olabilir gibi geldi.parlatıcısı çok altın rengi gibi görünmüyo ama pumped pink olsaydı daha koyu dururdu gibime geldi..belki daha iyi bi fikri olan çıkar kızlardan
Evet rahatlıkla kullanabilirsin bu benim görüşüm bende 20yim çünkü :)
kızlar temslci numarm geldi şifre sms geldi ama şifryi yazınca geçersz diyor yardımm
o gün içinde bikaç defa dene sana şifre ve kullanıcı kodu gelsede sisteme geç giriyo o gün içinde olmassa ertesi girebilirsin
arkadaşlar k9 daki hediyeli erkek parfümünü sipariş ederken hediyelerinde kodlarını yazcazmı acaba?
Hayır canım sadece parfümün kodunu gireceksin
bu avon sistemi nasıl işliyo merak ediyorum belli bir satış yaptığınızda ne tür hediyeler kazanıyosunuz mesala oriflamede 150 başarı puanı yapınca 5 tl ye parfüm alıyosunuz
k9dakı 3lü vucut losyonları hosuma gttı
avon'da şöyle bişy var mesela 265 tllik limite ulaşınca ve atıyorum 10katalog ekleyince şunu kazanıyosunuz diyo bi ürün veriyo tabak takımı bardak takımı veya herhangi bir şey 550 yaparsanız ve 20katalog eklerseniz o bir önceki verdiği ürün yani 265tl lik siparişin hediyesi+ başka bir ürün ekliyo. tabi bu limitler her ay değişiyor. ama sanırım 200den aşağı olmuyo hiç limit. yani böyle bi de üye olduğun ilk 4 ay boyunca 1. ay 145 tl ye ulaşınca maskara 2. ay 165 tl ye ulaşınca 4lü far gibi şeyler var ama bidaha gelmiyo 4 ay geçtikten snra bn de daha yeniyim başka hediye fln var mı bilmiyorum bi de temsilci çantası mı ne veriyomuş belli bi limite ulaşınca o doğru mu kızlarr:44:
Evet canım yoksa bir sürü deo.ve roll on nun olurdu:)teşekkürler canım iyiki sordum hepsini gircektim valla
kızlar ya kampanya 10 dan hani 20 tllik alış veriş yapana pur blanca 16 tlye ben 550 tllik sipariş giricem diyelim kaç tane pur blanca seçme hakkımız olur biliyormusunuz
canım toplam sipariş tutarı / 20 olur.zaten siparişi girerken sistemde uyaracak seni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?