kızlar selam şirket yarın çalışıyomu acaba siprş versem bu akşam yarn faturalanrmı yoksa pazrtesimi bakılır.:18:
bence verme canım yarın haftasonu ya belli olmaz bekleyebilirsin.ben de bir daha gircem pazartesi garanti olsun pazartesi girersem çarşamba falan gelir diye
kızlar bu çocuk için saç açıcılar varya ondan almıştım. limitimi tamamlayım die bikaç fazladan ürün girdim az önce denedm o açıcıyı mükemmel bişiymiş yaa benim saçlarım çok uzun ayrıca çok karışır birbirne açmak taramak zaman alır. spreyli bi sıktım anında açıldı. nasıl şimdik farkına vardım harikaymış ya kendimi geç kalmış hissettim
kızlar bu çocuk için saç açıcılar varya ondan almıştım. limitimi tamamlayım die bikaç fazladan ürün girdim az önce denedm o açıcıyı mükemmel bişiymiş yaa benim saçlarım çok uzun ayrıca çok karışır birbirne açmak taramak zaman alır. spreyli bi sıktım anında açıldı. nasıl şimdik farkına vardım harikaymış ya kendimi geç kalmış hissettim
kızlar ya kampanya 10 dan hani 20 tllik alış veriş yapana pur blanca 16 tlye ben 550 tllik sipariş giricem diyelim kaç tane pur blanca seçme hakkımız olur biliyormusunuz
peki cnm tararken dökülür ya saçlar taramadan dolayı bu sprey de döküyo mu saçı öyle
canım tararken ister istemez dökülüyor kırılıyor spreyli sıktıgımdada döküldü taragıma saçlar geldi ama eskisi kadar değil. birde çok kısa sürede tarandı. ilk denedim sprep dökermi bilmiyor ama sanmam dökeceğini çünkü zaten çocuk ürünleri arasında yer alıyor.dökme gibi bişiyi olsa çocuklara tavsiye edilmez.
haklısın cnm bnmkiler de uzun da bayağı taranıyo ama zaman alıyo alsam mı napsam dedim bn de:87:
Kızlar K10 u ilk kampanya başladığı gibi sipariş versem sizce bayramdan önce gelirmi ? çok kötü bi başlangıç yaa tam bayram Gününe denk getirmişler dağıtımlar bayramla çakışıyor. kafam karıştı bi fikrniz varmı? bayramdan sonra sipariş vermem dışında :)))
Tamam tatlım tşrk edrm bn bayramda evde olmucam haftasonuna kadar, çalışsada geri döner kargom. artık bayramdan sonra siprş veririm. yada kargoda kalsa kolim bi sorun olmaz döndüğümde gider Yurtiçinin şubesinden alıırm hazır.
slm kızlar nereelerdesinizzzz
slm tatlımmvalla kimsecikler yok ortada
kızlar bende bugün avon dünyasına katıldım
hayırlı olsunn tatlımm hoşgeldinnkızlar bende bugün avon dünyasına katıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?