kızlar slmlar nasılsınız herkes avonlarının resmını eklemıs bendemı eklesem ne
kızlar slmlar nasılsınız herkes avonlarının resmını eklemıs bendemı eklesem ne
Eklersen seviniriz canım hem aldıklarını da görmüş oluruz
snrm çıkmaz seri sonu fırsatlarındaydı çnkü ama belli de olmaz avon bazen tekrar çıkartıyo bn de aldım bi tane ama fazla beğenmedimarkadaşlar glimmerstick kalemlerin twilight sparkle rengi bi daha çıkmıcak mı ben çok seviyordum onu benzer de bulamıyorum
mrblar benim avonla ilgili bi sorum olacak avonun surrender parfümü artık çıkmıyo mu?teşekkürler:80:
Canım baya iyi satış yapıyosun resmen öyle yapılmaz böyle yapılır der gibisinkendimi ezik hissettim valla individual blue ların koli içindeki görünümüne bittim:90: ama keşke buraya yüklemeseydin ya avon objektif bölümü vardı :106:
aaa hediyeler göründüğünden daha da güzelmişş tabakları kazanabilirim kazanırsam anca ama onlar çok şirinmiş yahu
bugün bana da bunlar geldi çok mutlu oldum güle güle kullanalım:81::81:
:90: ben de 2 tane almıştım sipariş vardı kardeşime de alcaktım stok sorunu var diye snra vazgeçtim ztn 2 tane daha giriceğim sipariş vardı valla kendim için değil yani öyle olsa sorun olmaz kız hepsini bitirme bize de bırak:90::90::90::90::90: Güle güle kullan cnm hediyelerini dicem ama sn satıcaktın tabakları sanırımalemsin cnm yaa :d blueların azalmış hali budahada okadar cok teslım ettımkı anlatamam sana.. maşşallah deyin bılmem yukledım buraya.. bluedan alamadınmı sen alamayan çok ben cok ugrastım alabılmek ıcın D ayın sonu gelmeden 20 tane daha alıcam
bugün bana da bunlar geldi çok mutlu oldum güle güle kullanalım:81::81:
:90: ben de 2 tane almıştım sipariş vardı kardeşime de alcaktım stok sorunu var diye snra vazgeçtim ztn 2 tane daha giriceğim sipariş vardı valla kendim için değil yani öyle olsa sorun olmaz kız hepsini bitirme bize de bırak:90::90::90::90::90: Güle güle kullan cnm hediyelerini dicem ama sn satıcaktın tabakları sanırım
annemıde üye yaptım ben o tabaklarını bana verıcek ben benımkılerı satıcamDD
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?