Haha çok iyimiş ya maaşallah böyle satışlar ne güzel darısı başımıza bn hiç yapamıyorum vlla
annem tamamlayamazsa ben benım sıparıslerden eklıyorum onabırde benım ınternet sıtem var ordanda yapıyorum cnm
ama yine yüksek satış yapıyosunuz iyi yani ayy bn burdaa nerdee puf okulda yaparım inşallah böyle tadı çıkmıyo zarardayım ev doldubn de paso kendime alıyorum gözümüz doymuyo annemle ne görürsek istiyoruz bn daha çok annemi frenlemeye çalışıyorum ama katalog bi kere insanı çekiyor ya bi bayanız sonuçta:78:
internet siten olması iyimiş cnm ama bn anlamıyorum pek kargo şirketiyle fln anlaşmalı mı oluyo yani ne bileyim pek bilemiyorum:44:annem tamamlayamazsa ben benım sıparıslerden eklıyorum onabırde benım ınternet sıtem var ordanda yapıyorum cnm
evet ya ınsan zarara gırıyo. ınsallah sende guzel satıslar yakalarsın cnm. benım annemde ıster ama en cok dus jelı sampuan makayaj malzemesı roll on babama rollon abıme rollon kardeşıme roll onDDDD hep onları dusunur babama kardeslerıme parfüm hep boyle yanı hee bıde ananeme alır ananem cok kokoştur cook. annanemede alır el kremı gunduz kremı gece kremı göz kremı hahaha aılece kokoşuz D
Ya bu christian lacroix nuit nasıl bir koku ya bayanın kokusu güzele benziyo isteyende var zaten kırmızısı süper zaten 2 fıst yetiyo aşırı kalıcı hoş ama buda öylemidirki teredütdeyim sizce nasıldır kızlar siz satıyomusunuz bu parfümü
internet siten olması iyimiş cnm ama bn anlamıyorum pek kargo şirketiyle fln anlaşmalı mı oluyo yani ne bileyim pek bilemiyorum:44:
maaşallah sizin sülale süslüymüş :90: olsun olsun bakımlı olmak iyidir de bzm babam ben annem en çok meraklıyızdır bu tarz şeylere kardeşim geri planda ama geçenlerde babaannem bi tane seyahat boyu parfümlerden istedi şaşırdım tam karar veremedi ama olsn şaşırttı bni yine deroll-on u ailede kimse kullanmıyo bn de dahil pek kullanamıyorz önceden leke yapıyodu kıyafetlerde avonun rollonları bi de snra bırktım ama evde birsürü var hiç açılmamışların da alıcısı olurmu bilemiyorum. en çok parfüm stoğuz var ama bir ömür boyu yeter onlar bize ama hala alıyoruz :97:
evet sıtedende ıyı gıdıyo cnm ptt kargoyla yolluyorum sıte işinide eşimle halledıyoruz takıldıgım yerlerde yardım edıyo. kendısı web tasarımcı. gıttı gıdıyor mantıgında bı sıte cnm alıs verıs sıtesı.
evet sulale süslübabamda rollon cok sevmezdı ama annem saolsun alıstırdı onu. ben kullanıyorum rollon cnm ozellıkle kullandıgım parfumlerın rollonlarındada alıyorum ıyı oluyo.bıde ben alıyrum kendıme bır suru bır ıkı sıkıyorum beım bı kankam var kendısı hemen benden araklıyo gecen tomorrow vardı benım onu aldı en cokta o koydu bana yaa
babannenede alıln bı seyehat boyu edp nolcak kadın sevınsın.D benım ananemın goz kremı vs vs hepsı var valla cok bakar kendıne. rollonları sat cnm sende elınde kalmasın yazık.
cnm o yeni çıkmadı mı ztn numunesi fln gelir büyük ihtimal bidahaki aya anca öyle görürüz bilemiyorum şmdi bn de kırmızıyı biliyorum gayet hoş o paketten alıcaktım ama korktum pahalı parfüm satamam diye bıraktım kokusunu da bilmiyorum diye ama fergie parfümünün nsl intense i çıktı ya araalrında çok da fark yok öyle düşün bnce
Bende öyle düşünüyorum kesin buda hoştur diye fakat bu ürün fransadada var sitede derecelendirme var insanlar oy veriyo beğenmemişler fazla ama az kişinin oyu var tabikorktum ama içeriği güzel gözüküyor bide bunun yeşili var türkiyede yok oda beğenilmiş buda beğenilir yani sonuçta piyasaya ucuzda sürmicekler bu parfümü %25 indirim yapıp 54 tlden satıcaklar kesin yani bu paraya değer gibi gözüküyor tabi o fiyattan müşteriler almaz ben dahada indirimli vereceğim
ne güzel eşinizle dayanışma içindesinizşimdilik skin so soft&smooth un rollonunu kullanıyorum bakalım işe yarıck mı diye bi gelişme yok henüz. tomorrow ve today in kokusunu merak ediyorum tomorrow 'u pek bi övüyodu bi arkdşım lisedeyken o kdr güzelse demek ki araklaması baya bi koymuştur sana cnm ama işte kanka diyosun kıyamıyosun
tomorrow süper ya bayılıyorum ona ama cok pahalı beevet araklıyo napalım artık kanka sonucta katlanıcaz bende onun cantalarından araklıyorum canta manyaklıgı var bende abartmıyorum tam 60 taneydı ve saga sola dagıttıklarım harıc esımın halasına fılan verdım bıraz. bıde bendende canta araklayan bı anneye sahıbım
paketi fln alırsan ve satabiliceğini düşünüyosan al cnm ama bn satamıcağımı dşündüm pahalı diye millet hem ucuz olsun hem kalıcı olsun istiyo ama parfüm olsun istiyolr gnlde 40 deyince bi duruyolr pek almıyolar yani malum ekonomik kriz millet yicek yemek bulamıyo bi parfüme o kdr para veremeyiz diiyolr haklı olark işte o yüzden bn de ona yatırım yapmayı düşünmüyorum şu an bi de çevremde o kdr ağır parfüm kullanıcak bi kesim olmıycak yani alacak olan o yüzden vazgeçtim saatleri fln da şirinnmiş ama napalım artık kokusunu bi görelim de karar veririz artk
hehe maaşallah 60 çantayı bn koycak yer bulamambiz de bazen annemle ortak kullanıyoruz çoğu şeyi ayakkabılarını da giymeye başladım ayak numaralarımız aynı iyi oluyo o yönden bi de çantalarına da göz diktim:82: bazen de kendi isteğiyle veriyo :86::87:
snrm çıkmaz seri sonu fırsatlarındaydı çnkü ama belli de olmaz avon bazen tekrar çıkartıyo bn de aldım bi tane ama fazla beğenmedim
hyr cnm çıkmıyor
evet cnm bn de kaçtan satsam alınır diye düşündüm ama saati istemeyen olur sadece saati isteyen olur fln diye kafa yormaktan alıkoyamazdım bi de annem ödüyo parayı şimdilk birden 150tl de vermek kasıyo hadi 1 tane şimdiden alıcısı olsa elimde 3 tane kalsa neyse dicem ama mse kokuyu bilmediği için bi tane bile yok o yüzden bkalım yine de düşünücem. numune siparişi de veremiyoruz ki şu an kalakaldım:44:evet pahalı yanaşılmıyo birde az indirime sokulan bir parfüm ve sevenide çok işte pahalı filan ama kalıcı diye alınıyor he sana bir uyarıda buluniyim cnmeğer bunu alırsan zateb birini kendine alırsın zaten işte ben iyice hesapladım bunun herşeyiniki birden zarar girmiyim dediğim gibi %25 üzerinden 54 tlden vericekler bunu saat fln hediyesi var hesabı ama güzel saat zaten panaromada tekli satım fiyatını görüncede anlaşıyolyor kataloga pahalı gireceği işte şayetki alırsan 40dan verisen hiçbir kazancın olmaz 45 iyidir buda düşük ama iyi yani insanlar zorlanmasın 4ünüde sattın diyelim işte bu 5.cide satarsan asıl karın onda çnkü o sana hediye geldiği için 45 direk cepte bakalım ben ne yapıcam çok sabırsızlandım bu parfüm için
evet cnm amin bi tanecik meleğim o benim hiçbir şeyimi esirgememvallahı cnm bende gardolabın bı tarafı tamamen cantabenım ayaklarım büyük annemınkıler kucucuk allahtan ordan sıyırdık kız yakın olsak neyse. alıyo kadın hemide en guzellerını tam lazım olucak bı bakıyom canta annemde napalım annelerımız kıymetlı kıyamıyoruz. şaka maka bı yana allah basımızdan eksık etmesın..
hmm neyse o zaman kaçırmışım demek yakın çevremde de yok ki soyleyebilcek
kızlar bn kaçıyorum iyi geceler hoşçakalın:79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?