- 16 Haziran 2011
- 16.469
- 72.792
- 798
iade için belli tutar ne kadar bunu bilimiordum?
kızlarya ben sipariş verirken k10 katalogunu seçiceğime k9 seçmişim varmı bunun bi hal çaresi
kalemlerden mor olanla kahve rengı vardı en son sıyah kalmamıs ben aldım ama kullanmıcam sanırım ...
Niye canım güzel değilmi kalemler? Dün akşam denedim vücut spreyi,hızlı kuruyan kırmızı oje,kalemlerden gri ve kahverengi kalmamış siyah ve mor olan vardı yarın tekrar bakarım diye siparişi vermedim.
haftaya günün hediyesi koyarlarmıki ????
eternal magic parfümünün numunesi var bende kaldıkça güzelleşen parfüm.Sizde beğeniyormusunuz?Şişesini alsammı ki
canım ben çanta boyundan almıştım hiçç beğenmedim tek kelime ile iğrenç:76: bi parfüm verdiğin paraya değmez o fiyata çok daha güzel parfümler varbende kokulu sayfaya dayanarak almıştım ama bide ne göreyim bulaşık deterjanı gibi kokmasın mı insanın başını ağrıtıyo kokusu tabi bu benim düşüncem tatlım belki sen beğenirsin:97:
arkadaşlar merhaba avona yeni temsilci oldum sayılır. bugün spariş verdim sipariş tutarı 187.4 diyo. daha önceden de 88.61 lik bi siparişim vardı. temsilci hediyesini almak için 265 geçtim diye seviniyodum ama bugün girdiğim 187 lik siparise fatura tutarı 94.78 diyo. hediyem gelmiycek mi şimdi anlamadım.
Bende çanta boyundan alıcam onun o yüzden sordum tatlım numunesi hoşuma gitmişti ama öyle diyosan almayayım.
İndancessneen diye yazılan var onadan alay8ım bari
canım indirim broşüründen sipariş girdiysen stokta kalmayanlar vardır tutarın altına düştüysen hediye gelmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?