AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Arkadaşlar benim siparişlerimin arasında bulunan 4 tane ıncandessence 30 ml parfüm ve hediye 6 tane roll on stoklarda kalmadığından gönderilemedi bana.bidahaki siparişimle değil daha önce bana ulaşmasını istiyorum.stok takibi yap dedi müş.hizm.sonrada gönderilmesini istiyorum diye tel.aç dedi.peki stoklarda olunca ürünleri istesem kargo parası verirmiyim o zaman ?

ama ben avonu bırakıyorum. takım öncümün dediklerine inanıp sipariş verdim aslında vermicektim.
bi daha ki ay gelicek mi yani stokta kalmayan ürün. of. nasıl bırakcm ben bu avonu

merhaba kızlar benım avona 0.04 borç görünüyor ben onu nasıl ödeyecem. ödemezsem eğer k10da sipariş versem gelmez mi ??

selam kızlar nasılsınızzz şimdiden iyi bayramlarr

sanada ii bayramlar canımaraya bayram giriyo bizim siparişler ne gün gelir acaba bu ay kataloğu geç göreceğiz malesef erken gelen olursa pazartesi falan yükler inşallah da bizde görürüz hepinizi çok çok öpüyorum

kızlar şimdiden iyi bayramlar cuma sipariş girsek ne zaman gelir ki bayramda çalışıyo mu kargo yeni temsilci sayılırım bilmiyorum da şimdideen teşekkürler cevaplar için...

ama ben avonu bırakıyorum. takım öncümün dediklerine inanıp sipariş verdim aslında vermicektim.
bi daha ki ay gelicek mi yani stokta kalmayan ürün. of. nasıl bırakcm ben bu avonu

bir sonraki ay da sipariş vermen gerek ürünlerinin gelmesi için. yani bir sonraki siparişle gelir diyo bilgilendirmede. sipariş göndermezsen gelir mi bilemem hiç denemedim. sen verirsin siparişini bidaha gelir ürünlerin. sonra 3 ay üst üste sipariş vermediğin zaman üyeliğin silinir zaten.

merhaba kızlar benım avona 0.04 borç görünüyor ben onu nasıl ödeyecem. ödemezsem eğer k10da sipariş versem gelmez mi ??

k10 da sipariş versen tabiki gelir merak etme. ama öyle 0.04 gibi bir borcun olduğunda falan 1tl yatıramıcağımıza göre 5 tl yatırman gerekiyo. küsüratlar oldu mu ben böyle yapıyorum diğer ay küsüratları yatırmaktan kurtulmuş oluyorum bisüre idare ediyo o şekilde

Peki kızlar Avon'un bize borcu olduğunda noluyo örneğin bıraktım diyelim avonu ve borcu var 8kuruşu nasıl yatırıyo acaba istemesini biliyo ama vermesini biliyo mu merak ettim:44::44:

kızlar bir ablam evlencek ve duş jeli istedi katalog 10dakiler den ne tavsiye edersiniz bir erkek bir bayan erkek amazon ama bayan ne olcak seçemiyorum

kızlar bir ablam evlencek ve duş jeli istedi katalog 10dakiler den ne tavsiye edersiniz bir erkek bir bayan erkek amazon ama bayan ne olcak seçemiyorum

duş jellerinin hepsi güzelmiş bn banyo köpüğü kullanıyodum duş jeli olarak bi de duru duş jeli fln ama artık avondan alıcam ki aldım da ztn lagoon reflection fln var ama açmadım hollywood almştm büyük boy güzel kokusu yine alıcam k10dan mystique ve hollywood

kızlar bnm 27.17 lira gecikmiş orcm vardı .61küsur da yeni borcum.bugün yatrmaya gttiğimde gecikmi borc görünmüo dediler bnde var die direk 27.17 yatrdm.iadelerimde vardı ama suan iademin hepsi düşmemişdaha düşeermi? birde iadenin düştüğü tutar gecikmiş borctan düşmüş aama hala gecikmiş olarak görünüo bugünkü ödedğim tutar ondan mı düşr yeni faturadanmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…