bir sonraki ay da sipariş vermen gerek ürünlerinin gelmesi için. yani bir sonraki siparişle gelir diyo bilgilendirmede. sipariş göndermezsen gelir mi bilemem hiç denemedim. sen verirsin siparişini bidaha gelir ürünlerin. sonra 3 ay üst üste sipariş vermediğin zaman üyeliğin silinir zaten.
Evet haklısın onda da yapılması gerekiyo ama yapmamışlar belki de her üründe yapmak zorunda değillerdir bilemiyorum ama gözümüzden kaçmış indrimli değil maalesef bidahakine alırsın artıkMerhaba Kızlar =))
Ya ben birazdan sipariş vericemde, sayfa 52 deki içine resim konulan kolyenin fiyatı katalogtaki gibimi ??? Yanlış basım mı olmuş acaba merak ettim. Çünkü %35 indirim yazıyor ve onda indirim yapılmamış. indirimli ise alıcağımda. Bu konuda yardım ederseniz sevinirim :78:
k10 saat kaçta başlıcak kızlar :26:
Evet haklısın onda da yapılması gerekiyo ama yapmamışlar belki de her üründe yapmak zorunda değillerdir bilemiyorum ama gözümüzden kaçmış indrimli değil maalesef bidahakine alırsın artık
kızlar benim borcum varken yeni sipariş verdim şimdi eskisinin süresi dolmş bugün gecikmiş borç olarak gözükyor iade de vermiştim o kabul olurmu? birde son siparişimle gelen likit uygulanan kalem erimiş incelmiş çıktı .asansörlü kalem olduğundan çıkarttım ve parçalandı erimiş gitmiş onu öyle verip hasarlı diye iade etsem olurmu=?
kızlar bir ablam evlencek ve duş jeli istedi katalog 10dakiler den ne tavsiye edersiniz bir erkek bir bayan erkek amazon ama bayan ne olcak seçemiyorum
yaa bende likit uygulanan kalem graphite sipariş ettim kalemi açtım bi baktım içinde ucu yok açtım açtım belki içindedir diye içi boş çıktı bir sonraki siparişimle hemen değişime yollucam
çok enteresan gönder tabii
hiç sorma canım ya çok şaşırdım açıyorum açıyorum kalemin ucu gelmiyo
kızlar selam Individual Blue EDT kokusu nasıl eşime alıcam
güzel bi koku ben beğendim ama pek kalıcı değil
bir sipariş günü daha kızlar kafamızda şu soruyla acaba bugün vereceğimiz siparişler nezaman gelir önümüz bayram gecikirmi ??????
bu arada herkesin kadir gecesi mübarek olsun gönlünüzdeki tüm güzel dilekleriniz kabul olsun
bir sipariş günü daha kızlar kafamızda şu soruyla acaba bugün vereceğimiz siparişler nezaman gelir önümüz bayram gecikirmi ??????
bu arada herkesin kadir gecesi mübarek olsun gönlünüzdeki tüm güzel dilekleriniz kabul olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?