hafif bir koku yani anladım canım aromadisiac gibi etkili değil yani hımmm tamam canım teşekkürler
hayırlı kandiller kızlar öncelikle.pek bi sakin burası hayırdır?yeni kampanya günleri çok hareketli olurdu.herkes nerde?sipariş vermedinizmi?
Verdim gitti 566,730 tuttu satış yaptığımı sanmayın burdan sakın:78: İndirim broşürü yok ya ondandır:90::90::90:
Verdim gitti 566,730 tuttu satış yaptığımı sanmayın burdan sakın:78: İndirim broşürü yok ya ondandır:90::90::90:
Ulaştım cnm ulaştım ilk gün vereyim dedim çünkü tost makinesini istiyodum içlerinden almak doğru mu yaptım bilmiyorum ama beklemeden verdim halbuki daha göstereceğim insanlar vardı hepsini de kendimize aldık 350tllik ztn bzm ki belki daha fazlası:90::90: Ulaşırsın sn de cnm inşallah aslında bu ay katalogta bşyler vardı ama kmse bşy istemedi parfümlerden özellikle sdce 3 tane simply because sattım orkide banyo köpüğü son dk isteyen olmuş arındırıcı canlandırıcı scrub durulanmayan bakım kremi bi de parlaklık veren spreyden istendi bşka bşy satamadım inan ki yok vallawowwwwww ulaştın yani güzel hediyelere hemde ilk gün verdin siparişi ha ne güzel ben daha 200lerdeyim
maşallah canım.ben vermedim daha.zaten genelde kendime alıyorum.bikaç arkadaşım var verirse onlar sipariş veriyo.ama bu katalogta alacak bişey bulamadım pek ben.indirim broşürü de olmadığı için acele etmicem sipariş için..umarım tez zamanda ulaşır kargon..
bende1.007 tl gönderdim hepsi satış değil tabiki stok yaptım
sürün sürün gez cnmallah içine sindirsin..şaka bi yana bu avon batıracak bizi al al kendimize nereye kadar?kozmetik manyağı olcam ben yakında
slm kızlar bende arkadaştan siparişleri verdim salı verilecek avona sipariş dedi ne zaman bana ulaşır acaba bilgisi olan arefeden önce elimde olması lazım gelirmi sizce bugün yarın :S
teşekkür ederim kızlar inşallah satarım ben süpürgeyi istiyorum bakalım inş. o gelir nelerde yaptım perceıve set10 paket girdim 3 tanesini sattım 1 seti benim gerisi satarım diye pur blanca 21 tane girdim 15 taneini sattım 1 tanesi benim gerisi stok taraklardan girdim 1 tanede fırsat köşesinde percevt vearın maskarasını aldım celebre aldım 2 adet 1 tanesi benim
inş bayramdan önce gelir peki eylül kataloğu geldimi size elinizdemi netten eski katalog çıkıyo hala
inş ulaşırım bende sizin gibibende daha 2 kişiye gösterdim bide kendim anca bu kadar toplayabildim bayramdan sonra çoğalır umarım satışlarım Euthanasia perceiwlerini şimdiden güle güle kullan canım sana kesin tost makinesi gelir göstermediğin kişiler de bidaha alırsa daha ayın bitmesine çoooookk tekrar atarsın sipariş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?